Bildirim
Batman Arkham City GOTY (Bir soru?)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dlc'ler zaten oyun içinde değil mi eğer değilse evet sorun olur, bekle biraz daha pal versiyonu yakında geliyor
-
ben aldım oyunu CDnin bütün dlcler var sorun olmuyo ama b-man year one çizgi filmini indiremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: emirgurel1907
ben aldım oyunu CDnin bütün dlcler var sorun olmuyo ama b-man year one çizgi filmini indiremedim
7 Eylül'de çıkacak olan oyunu nasıl aldın?
Düzeltme: Türk sitelerinde stokta diye ilanlar var yeni gördüm. Hep yurt dışı sitelerine baktığım için 7 Eylül biliyordum tarihi pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BSO7UTION -- 13 Ağustos 2012; 0:20:13 > -
Bende aldım goty versiyonunu tüm dlcler cd nin icinde tek sorun bd icinde film icin bir code bulunuyor ama ben onu indirmeyi başaramadım Code kullanilmista degildi bakalım sorun ne araştırıcam yabancı forumlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen banda oldu usa hesabımla girdiğimde bu içeriğe sizin hesabınızdan ulaşılamılıyor diyo trle girince yanlış kod girdiniz diyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X