Şimdi Ara

Batman arkham asylum tam çözüm lazım.(ACİL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaa arkadaslar bu dr youngu bulamıyom bnde youngu bul dioo bikere bulduk bidaha nasıl bulcam hiç bişi sölemio ipucu fln???
  • Oyunun Türkce yamasını kurun, biraz da dikkatli olursanız cok kolay. Birisini arıyacaksan X ile onunla ilgili kanıt bulup izlerini sürüceksin o kadar basit. Gaz varsa X e basıp fanların baglı oldugu power tusuna batang atıcaksın fan calısacak. Oyunda X tusunu sık sık kullanın yoksa hic bi cacık cözemezsiniz. Tam cözüm aramaktansa biraz ugrasıp kendiniz bulmanın zevkini alın, cözüm ile oynamanın bir anlamı yok bence. Kolay gelsin...
  • Selamun aleyküm. Sevgili arkadaşlar çıldırıp joker olmak üzereyim:) kabusumla 3. karşılaşmamda iki tane asansör var ilki yukarda ikincisi aşağıda. O ağzı dikişli dev kabusum sağa ya da sola bakarken asansörün üzerine atlamamla asansörün aşağıya inmesi bir oluyor ve ben de asansörle... Hadi bakalım çık çıkabilirsen. O kafayı sıyırmış ağzı dikişli zat-ı muhterem bana "tavuk " diyor ve ben bir şey yapamıyorum. Oyunun versiyonu 1.0. Ben oyun aleminde yeni olduğum için bu versiyonların da ne işe yaradığını bilmiyorum yine de yardımcı olur diye yazdım. İyi akşamlar herkese. İnşaallah sabah kalaktığımda bir cevap verilmiş olur.
  • bu oyun içinde çözüm istemek çok abest artık biraz uğraşsanız zaten çözersiniz
  • kardesler onu bilioz o dügmeye basıp biraz toxit gazı inio sonra karsıya ucuosun ama bende ucmuo hangi tuslarla karsıya uculdugunu soylerseniz cok mutlu plurum sagolun
  • arkadaşlar ben oyunu bugün oynamaya başladım ve daha %3 e geldince takıldım. tam çözümü okuyorum ordada hiçbişey anlamadım

''Intensive Treatment Lobby’e gidin. Ofise girin dedektif moduna geçin. Ofisin güneyinde kalan pencereleri inceleyin. Pencerenin üstünden soru işaretinin üst kısmını bulun. Bu kısmı duvardaki nokta alta gelecek şekilde hizalayın. Sonra dedektif modu tuşuna basılı tutarak bu bilmeceyi de çözün.''''''

pencerenin üstünden soru işaretinin üst kısmını bulun diyor, soru işareti önümde... bu kısmı duvardaki nokta alta gelecek şekilde hizalayın diyor, duvardaki noktayı bulamıyorum ki ona göre hizaliyim. soru işaretinin her tarafına bakarak X e basılı tuttum ama çözemedim bilmeceyi. lütfen yarcımdı olun...
  • Kardeş iki duvar jel sıkıp nasıl patlatacaz daha doğrusu jeli nerden bulacaz yardım lütfen
  • Arkham Island

Mağaradan dışarı çıktıktan sonra en yakındaki nöbetçi kulübesine ip atın. Kuledeki sniper’ın işini bitirdikten, sonra ikinci kuledeki merdivenlere doğru süzülün. Yukarı çıkın. İkinci sniper’ı haklayın ve Batarang ile aşağıda kalan düşmanları temizleyin. Arkham East girişine doğru gidin. Yoldaki Joker dişlerini imha edin. Adanın doğusuna giden tüneli takip edin. Ambulansın yanındaki adamda Cape Stun kullanın. Kalan düşmanların da icabına baktıktan sonra Arkham Mansion’a doğru gidin. Dedektif moduna geçin dört adet sniper’ın yerini tespit edin ve baktıkları noktayı saptayın. Sağ tarafa ip atın. Eğilerek yolu takip edin ve ilk sniper’ın olduğu yere gelin. Sniper’ın işini bitirdikten sonra diğer kuleye gidin ve ikinci sniper’ı da halledin. Batarang atarak kalan iki sniper’ı sersemletin ve hızla yanlarına gidip onları haklayın. Botanical Gardens’a giden merdivenlerin altına Explosive jel yerleştirin. Chronicle of Arkham’ı tarayın. Çatıdaki Riddler Trophy’leri toplayın. Çitin yanında durup dedektif modunu açın W logosuna zoom yapın ve logoyu tarayın. Mansiyon girişinin kuzeyindeki küçük bahçeye gidin ve Riddler Trophy’leri alın. Giriş merdiveninin oradaki iki Joker dişini daha patlatın. Yukarı ip atın. Batclaw’u kullanarak duvardaki ızgarayı açın. Yukarı ip atın. Kapıdan girin.

bende burda takıldım herşeyi yaptım ızgarayı açtım ama ızgaraya ip atamıyorum çarpıyla atılamaz gösteriliyor atmadan önce yapmam gereken bişe mi var anlamadım??

• Üstad bende yapılacak herşeyi başka bölümde yaptım, deli divane dolandım her yeri kalmadı bir şey ama gitmem gereken yerde ip atma aktif olmuyor. Bahsettiğim yer Ivy ile görüşmemizden sonra botanik bahçeden çıkarken sarmaşıkların yolu kapattığı yer...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.