Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir çeviri olmuş helal kardeşim böyle devam. ah bir de oyun içileride çevirmiş olsaydın var ya bunada şükür. eline koluna sağlık....
  • Venom dostum çok sağol harika bir yama hemen oyunun %5 lik kısmını oynadım sana bazı eksikleri söyliyeyim ilerde bulursam söylerim yine 2. yamada düzeltirsin 1- çözülen mesajlar diye bir kısım var oradaki adamın teyipten konuşmaları türkçe değil altyazı ingilizce
    2- öldüğümüz zamnki animasyondaki jokerin sözleri türkçe değil ilerde bulursam söylerim ellerine sağlık emeğine teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Venom dostum çok sağol harika bir yama hemen oyunun %5 lik kısmını oynadım sana bazı eksikleri söyliyeyim ilerde bulursam söylerim yine 2. yamada düzeltirsin 1- çözülen mesajlar diye bir kısım var oradaki adamın teyipten konuşmaları türkçe değil altyazı ingilizce
    2- öldüğümüz zamnki animasyondaki jokerin sözleri türkçe değil ilerde bulursam söylerim ellerine sağlık emeğine teşekkür ederim

Dediklerinin hepsi oyun içi diyalog sistemini kullanıyor , bu yüzden şimdilik çözülemiyor.
  • Çok sağolasın emeğine eline sağlık muhteşem olmuş.Tek oyun içi konuşmalar kalmış onlarıda halledersin problem değil
    Sorunsuz çalışıyor...
  • Hocam eline sağlık. Üşendiğim kısımlar biyografilerdi, onlar oldu tam oldu. Uyuyakalmazsam bugün sabahlarım oyun başında
  • Ellerine sağlık. Oyunda biraz ilerledim ve şahane olmuş. Uğraştığına değmiş
  • eline sağlık kardeş
  • Amadeus Arkham yazıtlarını ilk yamaya eklememişim v1.02 de olacaktır.
  • Eline sağlık hocam güzel bir yama olmuş eksik görürsem yazarım.
  • venomtrk ellerine sağlık.
    Oyuna başlamamıştım.Türkçe yama ile oynamak büyük keyif vericek.
  • venomtrk arkadaşım bu çalışman gerçekten de takdire şayen.
    Çeviri işini hangi programlarla nasıl yaptığını açıklayabilir misin?
    Ben de düşünüyorum kendim için bu tarz şeyler
  • Sanırım yorumum silindi. Nedeni ? Crack istiyor olmam mıydı ? Eğer öylese kusura bakmayın. Konunuzu saptırmak istemezdim.

Çeviri için teşekkürü bir borç bildiğimizinde altını tekrar çizmek isterim.
  • bu oyunu bos verin BioShock
    oyununa turkce yama yapin
  • Yanlış hatırlamıyorsam Quinn'in biyografisinde bir cümle çevrilmemişti. Ha birşey değil ama belirtmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Yanlış hatırlamıyorsam Quinn'in biyografisinde bir cümle çevrilmemişti. Ha birşey değil ama belirtmek istedim

Sağolun arkadaşlar onu dün görür görmez değiştirdim, v1.02 beklediğinizden daha kısa zamanda yayınlanıp hataları yerler düzeltilecek
  • Gördüğüm en hızlı Türkçeleştirme çalışması tebrik ederim.
  • Oyunda grafik ayarlari nereden bulamadim?
  • Çeviri gayet başarılı olmuş...

Teşekkürler kardeş. Ellerin dert görmesin.
  • Venom,resident evil 5 wolfestain coj bond in blood gibi oyunlarada türkçe dil desteği sağlanabilir mi?
  • Kardeş Eline sağlık çok güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.