Şimdi Ara

batıken ve konya media markt acılış 2. insert..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.mediamarkt.com.tr/static/pdf/Konya-Magaza-1512.pdf
    asus X202e-CT011H
    intel celeron 1.1 işlemci.. b847 2 mb ön bellek
    500 gb harddisk
    4 gb bellek..
    dokunmatik ekran
    yaklaşık 1.5 kg..
    899 tl...

burda bi asus vivobook var fiyatına göre nasıl anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorx10 -- 15 Aralık 2012; 2:01:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorx10

media markt yeni insert yayınlamış..

http://www.mediamarkt.com.tr/static/pdf/Konya-Magaza-1512.pdf
    asus X202e-CT011H
    intel celeron 1.1 işlemci.. b847 2 mb ön bellek
    500 gb harddisk
    4 gb bellek..
    899 tl...

burda bi asus vivobook var fiyatına göre nasıl anlayan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

Dokunmatik ekranmış onu da ekleyin böyle bakınca kötü gibi oluyor fiyat ama dokunmatik olmasına göre iyi gibi.Bi de 11.6 inç yani netbook kadar neredeyse.Diğer ürünler tırt yani açılış indirimi deyip bunu mu yapıyorlar ama bizim halk alır yine. adamlar geçenki izdihamı görünce iştahları kabardı herhalde

• acıkcası acılışa dün akşam saatlerinde batıkent e gittim tüm insert ürünlerinden nerdeyse mevcuttu.. fiyatlar cok pahalı geldi.. bu bilgisayarıda internette bulamadım sadece media markt ta mı var anlamadım. b847 casper buldum oda bu civarlarda fiyatı... benim icin oyun falan önemli degil daha önce i3 işlemcili hp kullanıyordum g62 modeli onun kadar performans alabilirmiyim zor gibi görünüor ama.. bana yetiyordu calınmadan önce:)

birde bu asusların hepsinde icecool teknolojisi varmıdır? hp cok ısınıp kapanıordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorx10

acıkcası acılışa dün akşam saatlerinde batıkent e gittim tüm insert ürünlerinden nerdeyse mevcuttu.. fiyatlar cok pahalı geldi.. bu bilgisayarıda internette bulamadım sadece media markt ta mı var anlamadım. b847 casper buldum oda bu civarlarda fiyatı... benim icin oyun falan önemli degil daha önce i3 işlemcili hp kullanıyordum g62 modeli onun kadar performans alabilirmiyim zor gibi görünüor ama.. bana yetiyordu calınmadan önce:)

birde bu asusların hepsinde icecool teknolojisi varmıdır? hp cok ısınıp kapanıordu..

i3 ile bu işlemciyi kıyaslamayın bile. ama oyun hariç işlerinizi görür. internet office vs.. ama i3 ten sonra pekde tat vermez onuda belirteyim.
  • Orijinalden alıntı: kasai

i3 ile bu işlemciyi kıyaslamayın bile. ama oyun hariç işlerinizi görür. internet office vs.. ama i3 ten sonra pekde tat vermez onuda belirteyim.

anladım hocam şimdi netbook var kullandıgım atom 2600 işlemcili cok yavaş kaldı. tv ye baglayınca cözünürlügü düşük kaldı ekranın yarısı boş kaldı tvde.. buda atom işlemcinin cok üstü bişe degil sanırım..teşekkürler..

stokları düşük tutmuşlar bu arada.. 50 100 bilgisayarlarda..
  • Orijinalden alıntı: doktorx10

Orijinalden alıntı: kasai

anladım hocam şimdi netbook var kullandıgım atom 2600 işlemcili cok yavaş kaldı. tv ye baglayınca cözünürlügü düşük kaldı ekranın yarısı boş kaldı tvde.. buda atom işlemcinin cok üstü bişe degil sanırım..teşekkürler..

stokları düşük tutmuşlar bu arada.. 50 100 bilgisayarlarda..

PASSMARK testlerine göre B847 işlemci (1188 puan) Intel Atom N2800 işlemciden (723puan) yaklaşık %60 kadar daha hızlı.
    http://www.cpubenchmark.net/midlow_range_cpus.html

Aynı testlere göre Intel Core i3-2310M @ 2.10GHz işlemci (2352puan) Intel Celeron B847 işlemciyi en az ikiye katlıyor:
    http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 15 Aralık 2012; 2:48:45 >

• konyada tramvay servisi kalktı mi nasıl gidiliyor acaba dolmuş tramvay ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Harddisk tamiri (2.5")
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

konyada tramvay servisi kalktı mi nasıl gidiliyor acaba dolmuş tramvay ile

Otogar'da iniyorsun Tramvay'dan sonra Real servisine binebiliyorsun.
  • şu 799luk laptop nasıldır beyler ortalama bi kullanıcı için yeter mi ? bilader gta cs nfs undergroun oynayacak peder de nette takılacak yeter mi ?
  • ipad 2 wifi 789tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.