Şimdi Ara

Batı bize üzülmedi - biz niye onlara üzülelim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

quote:

Bunlar böyle müslüman işte .

Gazze için üzülürler ancak masum olan Yahudi vatandaşların gaz odalarına gönderilmesine iyi olmuş derler gülerler bir de .

Fransa terörü destekliyor diye hepsi terörist olur işinde gücünde akşam evine ekmek götürmeye çalışan Fransız babayı bilmezler .

" Kim bir insanı öldürdüyse tüm insanlığı öldürmüş demektir " cümlesini işlerine gelince kullanırlar ama bu olayda işlerine gelmiyor .

Dediğim gibi Hitler'e aşık olan müslüman bunlar ne diyebilirsin ki ?

Yahudi diye bir ırk mi varmış? Yahudi dediğin adamlar Arap kökenliler, cehalet başa bela. Yani Arap Arap i vuruyor ve bir Arap tarafı lanetleyip diğerinin yanında oluyoruz ama çoğunluk bilmiyor ki yahudi dedikleri adamlar da arap.

Ben Yahudi ırkı demiş miyim ? Yahudi vatandaşlar yazmışım .

Vatandaşı? Peki, vatandaş terimi biraz açalım istersen? Mesela "Yahudi" vatandaşı nasıl olunuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Graveety G kullanıcısına yanıt
    O zaman ya okula git okumayi, anlamayi ogren ya da bir hastaneye git, test yaptir.

Konumu da terk et. Seninle ugrasmayacagim daha fazla.

Edit: Yahudi vatandasi yazmiyor orada, yahudi vatandaslar yaziyor. Gercekten, bence okula git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Kasım 2015; 23:21:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gazze için üzülürler ancak masum olan Yahudi vatandaşların gaz odalarına gönderilmesine iyi olmuş derler gülerler bir de .

Fransa terörü destekliyor diye hepsi terörist olur işinde gücünde akşam evine ekmek götürmeye çalışan Fransız babayı bilmezler .

" Kim bir insanı öldürdüyse tüm insanlığı öldürmüş demektir " cümlesini işlerine gelince kullanırlar ama bu olayda işlerine gelmiyor .

Yahudi diye bir ırk mi varmış? Yahudi dediğin adamlar Arap kökenliler, cehalet başa bela. Yani Arap Arap i vuruyor ve bir Arap tarafı lanetleyip diğerinin yanında oluyoruz ama çoğunluk bilmiyor ki yahudi dedikleri adamlar da arap.

Vatandaşı? Peki, vatandaş terimi biraz açalım istersen? Mesela "Yahudi" vatandaşı nasıl olunuyor?

Küçük noktalara takılıp laf soktuğunu sanıyorsun .

Almanya'da Yahudi olan Alman vatandaşlarına soykırım yapıldı tamam rahat mısın ?

İSter üzül ister üzülme . Yahudi olması bir şeyi değiştirmez yahudi arap da bir şey değiştirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

O zaman ya okula git okumayi, anlamayi ogren ya da bir hastaneye git, test yaptir.

Edit: Yahudi vatandasi yazmiyor orada, yahudi vatandaslar yaziyor. Gercekten, bence okula git.

Uğraş uğraşma arkadaşım, cevap vermek zorunda mısın? Gelmiş günlerdir milleti manipüle etmeye çalışıyorsun, herkes senin gibi değil ve olmak zorunda da değil.

Vatandaş ile vatandaşlar arasındaki tek fark çoğunluk eki, arada fark varsa ve açıklarsan memnuniyet duyarım.

Test yaptır ha? Hakaret iki oldu, dikkat et. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graveety -- 15 Kasım 2015; 23:26:04 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Küçük noktalara takılıp laf soktuğunu sanıyorsun .

Almanya'da Yahudi olan Alman vatandaşlarına soykırım yapıldı tamam rahat mısın ?

İSter üzül ister üzülme . Yahudi olması bir şeyi değiştirmez yahudi arap da bir şey değiştirmez.

"Yahudi olan Alman vatandaşı" ama bu benim dediğim "Yahudi vatandaşı" değil ki? Neyse. Ayrıca velet gibi laf sokma arayışlarında da değilim.

• quote:

quote:

Uğraş uğraşma arkadaşım, cevap vermek zorunda mısın? Gelmiş günlerdir milleti manipüle etmeye çalışıyorsun, herkes senin gibi değil ve olmak zorunda da değil.

Vatandaş ile vatandaşlar arasındaki tek fark çoğunluk eki, arada fark varsa ve açıklarsan memnuniyet duyarım.

Değil yahu niye anlamıyorsun? Almanya'daki yahudi vatandaşlar demek oluyor. Almanya vatandaşı olan ama aynı zamanda yahudi olanlar ifade ediliyor.

Vatandaş ile vatandaşlar arasında fark yok ama vatandaş ile vatandaşı arasında fark var.

Edit: Ben kimseyi manipüle etmeye falan çalışmıyorum. Masum insanlara -kim olursa olsun- oh olsun denmesine karşıyım sadece. Bunu manipüle olarak algılıyorsan algıla. Yanlışı doğruya manipüle etmeye çalışıyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Kasım 2015; 23:29:54 >

• madem batıyla sidik yarıştırıyoruz. batı suriyelileri almadı biz niye alıyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Değil yahu niye anlamıyorsun? Almanya'daki yahudi vatandaşlar demek oluyor. Almanya vatandaşı olan ama aynı zamanda yahudi olanlar ifade ediliyor.

Vatandaş ile vatandaşlar arasında fark yok ama vatandaş ile vatandaşı arasında fark var.

Edit: Ben kimseyi manipüle etmeye falan çalışmıyorum. Masum insanlara -kim olursa olsun- oh olsun denmesine karşıyım sadece. Bunu manipüle olarak algılıyorsan algıla. Yanlışı doğruya manipüle etmeye çalışıyorum o zaman.

Yahudi vatandaş ile Yahudi vatandaşı arasındaki tek fark belirtme hal eki olan - i ve bu ek, isim çekim eklerindendir yani yapım eki değil daha da yanisi dil bilgisel bağlamda bu iki kelime arasında fark olamaz. Aslında biraz (yani herhalde "biraz?") düşünsen aynı şey olduğu sonucuna da varırsın.

Neyse, belli ki egondan dolayı son cevabı veren illa ki sen olmalısın o sebeple bu son mesajımı olacak. Sana manipülasyon girişimlerinde başarılar. :)

Ayrıca orada vefat edenlere üzülmüyor değilim, sadece bu yapılan manipülasyon girişimlerine karşıyım. Hepsi bu.

• quote:

Yazdıklarında haklısın paris'te masum insanlar katledildi,böyle olmaması gerekiyordu ama fransa'da haketmedi değil,bi şekilde ödeyecekti bedelini hergün suriye'ye bomba yağdırırsan karşılığı illaki olacaktı.
    Adamlar suriye'de ışidi bombalayacam diye orda kadın çocuk demeden bombalama yaptı,silah gönderdi taraflara bunları da görmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

quote:

Yazdıklarında haklısın paris'te masum insanlar katledildi,böyle olmaması gerekiyordu ama fransa'da haketmedi değil,bi şekilde ödeyecekti bedelini hergün suriye'ye bomba yağdırırsan karşılığı illaki olacaktı.
    Adamlar suriye'de ışidi bombalayacam diye orda kadın çocuk demeden bombalama yaptı,silah gönderdi taraflara bunları da görmek gerekiyor.

İyi de ben akp yi desteklemiyorum . Onlarin yaptigi oyunlar yuzunden ben de hayati tehlike yasiyorum

Yani akp , isid i oso yu besledi diye burada bomba patliyorsa benim gunahim ne ?

• yazdıklarımda akp ile bağlantıyı nerden çıkardın,sana akp yi destekliyorsun demedim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

yazdıklarımda akp ile bağlantıyı nerden çıkardın,sana akp yi destekliyorsun demedim zaten

Tamam da fransa teroru destekliyor diyorsun tüm nufus mu destekliyor ? %100 islam karsiti mi bu adamlar ?

Bizden de mesela isid yanlisi var isid karsiti var iki taraf yuzunden birileri oluyor

Ama neden biZim gibi isinde gucunde olan insanlar öluyor ? Yani teroru destekleyen devlettir masum insanlar degil .

Zaten siz de ben de bunu diyoruz

• cunku bugun onlara olani kinamazsan yarin senin de basina gelebilir. empati!
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ankara'da,Suruc'ta katliam yapildiktan sonra o katliamda olenler icin yapilan saygi durusunda'' allahu ekber '' diye slogan atip,olenleri yuhlayanlar hangi ulkenin vatandaslariydi yahu ?

Su dinciler kadar sacma arguman ureten tipler gormedim.

'' Bati bize uzulmedi ''

Hayir,nasil biliyorsun,nereden anliyorsun bilmem ki ?

Isin acayip tarafi bu dinci guruh Paris katliami sonrasi forumda resmen gobek atiyorlardi.Hic kimse bosuna kivirmasin ama islam icin '' teror dini '' diyen milyonlarca insana karsi '' islamin teror dini omadigini '' ispatlamak icin hicbir saglam arguman yapamazsiniz..ozellikle elinizde boyle MALzeme varken!

Hocam "Batı bize üzülmedi." Evet doğru bu.
    Mesela feysbuk profil resimlerini fransa bayrağı arkaplanda görülebilir olarak kullanıcının ayarlayabileceği şekilde yapmış. yutub logosuna fransa bayrağı koymuş. Bunu da bir sitede gördüm "Paris'te yaşanan terör olayları sonrası şimdi de Google ve Skype ayrıca Amerikan operatörleri Verizon ve Sprint Fransa'ya yapılacak aramaları ücretsiz yaptı." "google, Paris'te Yaşananlar Nedeniyle Hangout Aramalarını Ücretsiz Yaptı"

Şahsen ben tabi ki üzüldüm ölenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: MixeliusTR

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ankara'da,Suruc'ta katliam yapildiktan sonra o katliamda olenler icin yapilan saygi durusunda'' allahu ekber '' diye slogan atip,olenleri yuhlayanlar hangi ulkenin vatandaslariydi yahu ?

Su dinciler kadar sacma arguman ureten tipler gormedim.

'' Bati bize uzulmedi ''

Hayir,nasil biliyorsun,nereden anliyorsun bilmem ki ?

Isin acayip tarafi bu dinci guruh Paris katliami sonrasi forumda resmen gobek atiyorlardi.Hic kimse bosuna kivirmasin ama islam icin '' teror dini '' diyen milyonlarca insana karsi '' islamin teror dini omadigini '' ispatlamak icin hicbir saglam arguman yapamazsiniz..ozellikle elinizde boyle MALzeme varken!

Hocam "Batı bize üzülmedi." Evet doğru bu.
    Mesela feysbuk profil resimlerini fransa bayrağı arkaplanda görülebilir olarak kullanıcının ayarlayabileceği şekilde yapmış. yutub logosuna fransa bayrağı koymuş. Bunu da bir sitede gördüm "Paris'te yaşanan terör olayları sonrası şimdi de Google ve Skype ayrıca Amerikan operatörleri Verizon ve Sprint Fransa'ya yapılacak aramaları ücretsiz yaptı." "google, Paris'te Yaşananlar Nedeniyle Hangout Aramalarını Ücretsiz Yaptı"

Şahsen ben tabi ki üzüldüm ölenlere.

Batı kendisine sahip çıkıyor. Bize sahip çıkmalarını onlardan bekleyeceğimize müslüman ülkeler, türkistan bölgesi ne kadar sahip çıkıyor birbirine onu sorgulamak lazım. Anca Suud Kralı ölünce yas ilan ederiz biz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.