Şimdi Ara

Bataryası Çıkmayan Laptop Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Asus X555L laptopum var. Serinlemek için USB ile fan takmıştım. Bilgisayarın başından 10 dk. kalkıp geri oturdum. Kapanmış. Power düğmesine bastığım zaman açılmıyor. Şarj kablosunu takıyorum, gene açılmıyor. Şarj ışığı veya power ışığı yanmıyor. Batarya çıkmayan cinsten. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek var mı?
  • Merhabalar,

USB fan aygıtı Notebook cihazına kısa devre yaptırmış olabilir. Bataryayı çıkar ve 5 dakika bekle! Bataryayı takmadan, şarj kablosunu takarak açmayı dene bakalım nasıl olacak.https://www.youtube.com/watch?v=YAosSdWWmrA link üzerindeki videondan bataryayı çıkarma konusundan destek alabilirsin.

Kolaylılar dilerim.
  • Vidaları söktüm, fakat kapağını açamadım. :)

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim video incelersen konu hakkında bilgiye sahip olman mümkündür.
  • Videoyu izledim, ama kapağı açamıyorum bir türlü.

• Kısa devre yapmış servise ver

• Ram vidasını da söküp kapağı açtım. Sorunu çözdüm. Teşekkürler. :)

• Tekrarladı sorun. Tekrarlamaması için ne yapmam lazım?
  • RAM Test yapabilir misiniz? İnternette gerekli detaylar var nasıl yapılacağı hakkında..
  • Dünkü gibi bilgisayarın içini açtım, bataryayı çıkardım. Bu sefer açılmadı. Olmadı. Ne olmuş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 29 Haziran 2017; 23:46:2 >
  • Ramden olacağını sanmıyorum bence güney köprüsünde kısa devreye bağlı arıza olabilir servise gönderin baksınlar tamir ettirmesen bile gönder sorunu tespit etsinler yoksa iyice içine s*çarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

Ramden olacağını sanmıyorum bence güney köprüsünde kısa devreye bağlı arıza olabilir servise gönderin baksınlar tamir ettirmesen bile gönder sorunu tespit etsinler yoksa iyice içine s*çarsın

Aynen, ben de bugün göndereyim diyorum. Laptopu nasıl paketleyip kargolayabilirim? Bilen var mı?
  • Normal kutusuna koy kargoya git orda sana paket verirler kutuyu bi güzel paketle yada paketlettir öyle yolla sıkıntı çıkmaz

• quote:

Normal kutusuna koy kargoya git orda sana paket verirler kutuyu bi güzel paketle yada paketlettir öyle yolla sıkıntı çıkmaz

kendi kutusuna koydum yolladım. inşallah büyük sorun yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: L_Lawliet

quote:

Normal kutusuna koy kargoya git orda sana paket verirler kutuyu bi güzel paketle yada paketlettir öyle yolla sıkıntı çıkmaz

kendi kutusuna koydum yolladım. inşallah büyük sorun yoktur

İnşallah

• Servisten aradılar. Anakartta sorun olduğunu söylediler ve değiştirmek için 2070 TL istediler. Ben de bilgisayarın sıfırı 2000 TL dedim ve geri istedim bilgisayarı. Sizce bu noktadan sonra ne yapayım? Aliexpress'ten anakart mı satın alayım 208 dolara? Alsam nasıl takacağım veya taktıracağım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.