Şimdi Ara

Batarya süresinden şikayetçiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Lumia 520 kullanıcısıyım ilk aldığım zamanlar dediğiniz gibiydi şarjı kendi kendine bitiyordu
    şimdi 2-3 gün gidiyor güncelleme falanda yapmadım sanırım memleket havası yaradı telefona

Vodafone mu kullanıyorsun kardeş

Aynen operatör de mi etkili bu şarj olayında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Lumia 520 kullanıcısıyım ilk aldığım zamanlar dediğiniz gibiydi şarjı kendi kendine bitiyordu
    şimdi 2-3 gün gidiyor güncelleme falanda yapmadım sanırım memleket havası yaradı telefona

Hocam memlekete gidince sarj surenizin iki katina cikmasi normal bulundugunuz yerdeki vodafone sebekeleriyle ilgili bir sorun oldugunu gosterir. Diger hatlari bilmem ama vodafoneda belli bolgelerde bu sorun mevcut. Eger tekrar dondugunuzde gozle gorulur bir azalma olursa sarjinizda hic dusunmeden avea turkcelle gecin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Bende şikâyetçiyim, betada hiç bir sorun yoktu batarya gayet normal gidiyordu. Cyan güncellemesinden sonra batarya su gibi gidiyo ve ayrıca ısınma sorunu arttı

Bende biraz ısınma gitti cyanla birlikte.Black bende daha fazla ısınma yapıyordu .

8.1 betayı kullanıyor muydun?

Pardon kafam bi anda iOS 8.1'e gitmiş.Evet WP 8.1 beta kullandım ve bitlocker hatasından önce hemen cyana geçtim 8.ayda.

İşte benim bahsettiğim şeyde bu, betada batarya bu kadar berbat değildi ayrıca 3gde ısınma vardı ama wifida ısınma falan olmuyodu şu an yeminle elim yanıyor

• quote:

quote:

quote:

operatörden başka etkileyen bir şey yok ki.
    telefonu uçak moduna alın 1 ay kapanmaz ama 3g açınca saatte %10 %5 gider

vodafone bazı bölgelerde sorunlu. konya merkezde sorunlu mesela. bende memlekete geldim şarj adam oldu. şimdi konyaya döndüm yine ziyan... avea ya falan geçeceğim tarife araştırıyorum. vodafone çekilir dert değil bu konumda

• quote:

quote:

quote:

Hattan sarjın gitmesi gibi bir olay var mı?
    Avea kullanıyorum fakat evde vs genelde Full çekiyor hani pili artıracaksa Turkcell'e geçeyim diyorum.

vodafone dan aveaya turkcell e geçenler için kesinlikle bir şarj artışı söz konusu ama ne kadar artacağı bulunduğun yerde vodafoneun ne kadar "screwed up" olduğuna bağlı.
    şarjı hat götürür beklemedeyken uçak moduna aldığınızda 10 saatte %10 harcar hatta yeni telefonlar 10 saatte %1 bile harcamaz ama 3g yi açınca saate %5-%10 harcamaya başlar. %5 harcıyorsa iyi, ama vodafone %10 un altına inmiyor

• Beyler bende L925, 8.1 cyan kullanıyorum.Ama şarj işi geçekten çok kötü.
    Telefon ısındıkça şarjı daha çabuk bitiyor.Dakika da %1-2 gider oldu.
    Yoğun kullanımda 5 saat anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeybudenizi

Cihazım Lumia 1320. Şu an WP8.1 GDR1 (Cyan) kullanıyorum. 8.0'dan direkt yukardaki kombinasyona geçtiğimden ötürü arada pil durumu neydi ne oldu bir fikrim yok ama. 8.0 ile kıyaslamam gerekirse batarya durumumda herhangi bir değişme yok. Gene aynı fakat benim asıl şikayeti kasmalar ve teklemeler geldi. O biraz canımı sıktı benim. Olanı bozmasalardı bari. Mesela tarayıcıdayken windows tuşuna basınca ana ekranım 3-4 saniye gelmediği oluyor. Fotoğraf uygulaması ara sıra açılmıyor. Yükleniyor deyip atıyor. Düzelsin diye telefonu yeniden başlatmam gerekiyor.

Bilemedim açıkçası. En son bir güncelleme daha geldi gdr1'in üstüne. Onun da herhangi bir farkını göremedim.

Çocuk odasını açıp kapatınca o donma sorunu düzeliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Beyler bende L925, 8.1 cyan kullanıyorum.Ama şarj işi geçekten çok kötü.
    Telefon ısındıkça şarjı daha çabuk bitiyor.Dakika da %1-2 gider oldu.
    Yoğun kullanımda 5 saat anca.

hangi operatör? vodafone?
  • Türkcell

• Şarj sorunu bende de var ama 3G'de takıldığım zamanlar hariç normal kullanımda hiç ısınma sorunu yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 9 Ekim 2014; 17:21:36 >
  • Bende yeni cyan tam sürümüne yükselttim telefonu betadayken daha iyidi sanki

• quote:

quote:

quote:

quote:

operatörden başka etkileyen bir şey yok ki.
    telefonu uçak moduna alın 1 ay kapanmaz ama 3g açınca saatte %10 %5 gider

vodafone bazı bölgelerde sorunlu. konya merkezde sorunlu mesela. bende memlekete geldim şarj adam oldu. şimdi konyaya döndüm yine ziyan... avea ya falan geçeceğim tarife araştırıyorum. vodafone çekilir dert değil bu konumda

teşekkürler bilgilendirme için. 1 ay sonra vodafone taahhüt bitiyor dün aramışlardı 1 sene daha bizde kalın diye bunu öğrendiğim iyi oldu avea tarifelerine bakacağım artık

• Biraz garip olacak ama dun yaşadığım deneyimi anlatayım. Hani mağazada bazı pil uygulamaları var. Birini yükledim. Sözde kalibre etmeseçeneği olan bir program. Sonra kalibre ettim. Şarj ettim teli şarjdan çıkardım 4saatte telefon hiç ellemeden %12 ye dustu. Ne oluyor ya falan derken şarja taktım 3 saatte %48 mi ne oldu şarj. Tam format atacağım yuklediğim uygulama geldi aklıma. Kaldırdım hemen onu. Ve bataryam anında düzeldi. Bence ekstradan batarya uygulamaları varsa telde kaldırın birde öyle deneyin. Bubarada bende vodafonum 3g kullanmadıktan sonra şarjım gayet iyi. Tel l 1020

• Lumia 1320 sülalem rahat

• Evet bende şikayetçiyim bi ay kadar önce note 2 den l920 ye geçtim uzun zamandır androidden bıkmıştım l920 gerçekten çok güzel ama bazı sorunlar var mesela telefon web de gezerken video izlerken üst kısmı çok ısınıyor ayrıca gece şarj etsem sbaha yüzde 80 lere iniyor bekleme süresi 20 saat civarı alır almaz tüm güncellemeleri yukledim cyan kullanıyorum ekstra batarya uygulamasıda yok şu sorunları bi çözemedim bi bilgimde yok çk wp ile android olsa rom falan atayim dicem ama wp ye yeniyim bi bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur

• L 925 kullanıyorum telimi çok seviyorum ama şarj olayı canımı sıkıyor. Ben de aliexpress ten 2830 mah değerinde batarya sipariş verdim daha kullanan deneyen var mı? Acaba tele zararı olur mu? Yada şarj olayına çözüm olabilir mi? Çin malı olunca soru işareti var aklımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

Evet bende şikayetçiyim bi ay kadar önce note 2 den l920 ye geçtim uzun zamandır androidden bıkmıştım l920 gerçekten çok güzel ama bazı sorunlar var mesela telefon web de gezerken video izlerken üst kısmı çok ısınıyor ayrıca gece şarj etsem sbaha yüzde 80 lere iniyor bekleme süresi 20 saat civarı alır almaz tüm güncellemeleri yukledim cyan kullanıyorum ekstra batarya uygulamasıda yok şu sorunları bi çözemedim bi bilgimde yok çk wp ile android olsa rom falan atayim dicem ama wp ye yeniyim bi bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur

Pil tassarrufu programından izinleri kaldır istersen bi

• Sırf bu sorun yüzünden 1020 almaktan vazgeçtim yokmu bunun bir çaresi arkadaşlar çok fazla kullanıcı şikayeti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

quote:

quote:

Hattan sarjın gitmesi gibi bir olay var mı?
    Avea kullanıyorum fakat evde vs genelde Full çekiyor hani pili artıracaksa Turkcell'e geçeyim diyorum.

Hocam vodafone ullanicilarinin buyuk kismi bataryanin hizli bosaldigindan dolayi avea ve turkcelle gecerek 10 saatten 20 saate cikacak kadar artirmislar sureleri. Avea-turkcell arasi pek oynamaz sanirim. Bunun konulari bile vardi 3 hatta da denemisler ve vodafone diger 2sinin yarisi kadar dayanmis batarya olarak.

Bende bataryamdan sikayetciydim acikcasi bu ihtimalden supeleniyorum artık.. Yoksa baska turlu bu kadar hizli bitemez bi batarya ya.. Sanki Çin Mali dandik mp5'ler vardı onun gıbı sarz suresi yemin ederim

• Evet arkadaşlar bende vodafone var ve 3g kapatıp edge ye geçtim şarş surem şuan 3-4 saat daha arttı.beklemede uzadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.