Şimdi Ara

Batarya'nın ömrü mü bitiyor acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 seneden beri cihazı kullanıyorum son bir aydır özellikle 2.1 e geçtikten sonra cihazın şarj durumu içler acısı hal aldı. 2 gün bile gitmiyor şarj. Bu süreç içinde ne oyun oynuyorum ne wifi kullanıyorum, ne de çok konuşuyorum. Ekran parlaklığı %20 seviyesinde. BossPrefs'ten SSH, EDGE vs.. ne varsa kapadım kar etmedi. Şüphelendiğim Ocarina uygulaması vardı çünkü bu program Location Services'ı açıyordu. Ayarlara baktım orada bu özellik de kapalıydı. Geceleri cihazı kapatmama rağmen bu durumla karşılamak gerçekten de ilginç. Cihazı genellikle pil tamamen bitmeden şarj etmiyordum. Acaba bataryanın ömrü mü bitiyor ?

Kullanım bilgileri şu şekilde:

USAGE: 17 Hours 46 minute
    STANDBY: 23 Hours 2 minutes

Call time
    Current Period: 3 Hours 44 minutes
    Life Time: 2 Days 21 hours

• 2.2 geç kardeş millet övgü ile bahsediyor şarj performansı hakkında dene bi bakalım sonra baktın durum aynı soğan ile şarj et
  • 17 saat kullanmışsın daha ne olsun :) ben 3 saat kullanım ile 48 saati anca buluyorum :)
  • yani 17 saat kullanımla benim de 2 gün anca gidiyor.2 aylık telefon
  • dostum 2 gün bile gitmiyor artık yazmışsın ama daha önce kaç gün gidiyordu bu batarya... bende 3G var ve bir gün bile zor dayanıyo.. bu yüzden üç kez garantiye verdim bi sonuç alamadım... hala garantide telefonum...

quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

2.2 geç kardeş millet övgü ile bahsediyor şarj performansı hakkında dene bi bakalım sonra baktın durum aynı soğan ile şarj et

kapmışsın soğan icadını... ama enerji içeceğinide unutmayın dimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 29 Kasım 2008; 0:19:23 >

• Gece kapatıyordum teli bu şekilde 3 günden biraz fazla gidiyordu. 17 saat kullandım görünüyor ama hiç konuşma yapmadığım günler dahi oluyor ve 24 saatte bile bitiyor batarya. 1.1.2'den 2.1'e geçtim böyle oldu. Oyun denemesi yaptım geçen gün 2 dk açık kaldı oyun bataryadan hemen gitti bir miktar. Cihaza biraz fazla oyun, prg falan yükledim acaba bundan dolayımı oldu diye d edüşünmüyor değilim.

Arka planda çalışan servisleri, ve programları takip edebileceğim ne tür bir program önerirsiniz Boss Prefs hariç? 2.2'de bataryada iyileşme varmı gerçekten yukarıda bir arkadaş yazmış bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 29 Kasım 2008; 14:34:12 >
  • varmış kardeş

geçenler şiddetle savunuyorlar tecrübe et gör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.2'ye geçeyim o zaman bir şekilde. Quickpwn2.2 ile yapmayı düşünüyorum update'i ama Mobile installation Framework'ü bulamadım FW2.2 için.
  • 17 saat kullanım kötü mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

17 saat kullanım kötü mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sene 2014 onu görmedin 2.1 de mi okumadın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Kardeş sene 2014 onu görmedin 2.1 de mi okumadın ?

Espri olsun diye yaptım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.