Şimdi Ara

Batarya kalibrasyonu yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi 454tr var alalı 1 ay falan oldu ve aldıgımdan beri nerdeyse hep şarzda kullanıyorum batarya kalibrasyonu yapmam gerekirmi ve nasıl yapcağım?

• bende merak etim bu konuyu sizin gibi bende hep pirze takili bi sekilde kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda araştırmalarım sonucu vardığım düşünce şu; haftada en az 1-2 kere şarj %13-15 e kadar indirilip sonra tam şarj yapılmalı(1 de olur ama eğer yapılabiliyorsa 2 en iyisi ve %10 un altına pek düşmesin zaten düşünce kandisi güç tasarrufunu abartarak kullanıyor). Batery calibration hakkındaysa ben alır almaz yaptım 3 ayda bir kendisi uyarı verecekmiş ama daha 1 ay anca oldu. Başka sorun varsa sorabilirsin ayrıca foumda ve Google da batarya kullanımı veya benzeri şekilde yapacabileceğiniz aramalarda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Not: alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk farkederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 20 Nisan 2013; 9:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEG37

Bu konuda araştırmalarım sonucu vardığım düşünce şu; haftada en az 1-2 kere şarj %13-15 e kadar indirilip sonra tam şarj yapılmalı(1 de olur ama eğer yapılabiliyorsa 2 en iyisi ve %10 un altına pek düşmesin zaten düşünce kandisi güç tasarrufunu abartarak kullanıyor). Batery calibration hakkındaysa ben alır almaz yaptım 3 ayda bir kendisi uyarı verecekmiş ama daha 1 ay anca oldu. Başka sorun varsa sorabilirsin ayrıca foumda ve Google da batarya kullanımı veya benzeri şekilde yapacabileceğiniz aramalarda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler bende programından yaptım 2 gün önce

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhane

quote:

Orijinalden alıntı: HEG37

Bu konuda araştırmalarım sonucu vardığım düşünce şu; haftada en az 1-2 kere şarj %13-15 e kadar indirilip sonra tam şarj yapılmalı(1 de olur ama eğer yapılabiliyorsa 2 en iyisi ve %10 un altına pek düşmesin zaten düşünce kandisi güç tasarrufunu abartarak kullanıyor). Batery calibration hakkındaysa ben alır almaz yaptım 3 ayda bir kendisi uyarı verecekmiş ama daha 1 ay anca oldu. Başka sorun varsa sorabilirsin ayrıca foumda ve Google da batarya kullanımı veya benzeri şekilde yapacabileceğiniz aramalarda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler bende programından yaptım 2 gün önce

Rica ederim. Bence de en mantıklısını yapmışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.