Bildirim
Batarya kalibrasyonu yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende merak etim bu konuyu sizin gibi bende hep pirze takili bi sekilde kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda araştırmalarım sonucu vardığım düşünce şu; haftada en az 1-2 kere şarj %13-15 e kadar indirilip sonra tam şarj yapılmalı(1 de olur ama eğer yapılabiliyorsa 2 en iyisi ve %10 un altına pek düşmesin zaten düşünce kandisi güç tasarrufunu abartarak kullanıyor). Batery calibration hakkındaysa ben alır almaz yaptım 3 ayda bir kendisi uyarı verecekmiş ama daha 1 ay anca oldu. Başka sorun varsa sorabilirsin ayrıca foumda ve Google da batarya kullanımı veya benzeri şekilde yapacabileceğiniz aramalarda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Not: alıntı yaparak cevaplarsanız daha çabuk farkederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 20 Nisan 2013; 9:35:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HEG37
Bu konuda araştırmalarım sonucu vardığım düşünce şu; haftada en az 1-2 kere şarj %13-15 e kadar indirilip sonra tam şarj yapılmalı(1 de olur ama eğer yapılabiliyorsa 2 en iyisi ve %10 un altına pek düşmesin zaten düşünce kandisi güç tasarrufunu abartarak kullanıyor). Batery calibration hakkındaysa ben alır almaz yaptım 3 ayda bir kendisi uyarı verecekmiş ama daha 1 ay anca oldu. Başka sorun varsa sorabilirsin ayrıca foumda ve Google da batarya kullanımı veya benzeri şekilde yapacabileceğiniz aramalarda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler bende programından yaptım 2 gün önce
-
quote:
Orijinalden alıntı: tokhane
quote:
Orijinalden alıntı: HEG37
Teşekkürler bende programından yaptım 2 gün önce
Rica ederim. Bence de en mantıklısını yapmışsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X