Şimdi Ara

başvuru adresimi sistemde kayıtlı olan adres yapmadım bir şey olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Devlette sistemde kayıtlı olan adresim kaldığım yer fakat YGS'ye başvururken önceki kaldığım evin adresini yazmıştım.
    Şimdi LYS başvurusu yapacağım fakat YGS'de girdiğim adresi mi gireyim yoksa mernisten getir dediğimde çıkan adresi mi gireyim?

YGS'de farklı LYS'de farklı adres sorun yaratır mı? ya da oturduğum adresin farklı sınav için yazdığım adresin farklı olması sorun yaratır mı?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

• bende aynı durumdaayım. YGS'den sonra taşındık. Ben yeni adresi yazdım. Bir şey olmaz herhalde
  • Sol alt kısımdaki adres değişikliğinden değiştirmeye falan bi bak sen hocam.ygsde adresini doğru girmişsin zaten.
    Ben devlette adresimi değiştirdikten sonra eski adresleri kayıt oldum ondan korkuyorum.
    Mernisteki getir dediğim adres farklı ygsde Yazdığım adres farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aminJuri kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bende bir şey olmadı. Biz evi ygs'den önce tutmuştuk. Adres değişikliğini yapmıştık ama daha orada oturmuyoruz diye ben eski adresimi yazmıştım. Sınavdan sonra taşındık zaten... Bugün yaptığım lys başvurusunda yeni adresimi yazdım :))

yani bende ygs'de kayıtlı olduğum adresin dışında başka bir adres yazmıştım oraya
  • aday işlemleri sisteminin sol altındaki profil kısmında bulunan ''Adres-İletişim Bilgilerim'' kısmına ben de şimdi merniste gözüken adresi yazayım o zaman,LYS başvurusundaki adrese de direk mernisten getir diyeyim.
    Yine de yarın ösym'yi arıcam buraya yazarım son durumu.Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminJuri -- 17 Nisan 2015; 19:36:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.