Şimdi Ara

baston kilitlerin caydırıcılığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Debriyaj ve direksiyon arasına takılan kilitler aracı ne derece korur?Hırsızlar bunu da aşabiliyor mu?Aşıyorsa nasıl?Ben ya pedalı kırmalı yada direksiyonu kesmeli diye düşünüyorum.Bu da bayağı zahmetli bir iş.Eğer immobilizer ve alarm gibi kolayca aşıyorlarsa boşu boşuna almayayım.Takmasıda zahmetli zaten

• bencede upraşmaz...
    Ama kapalı garajdan 100 milyarlık merso çalındığını duydum bende geçende oha dedim

Orjinalden alıntı: BlackFoX

adamlar zırhlı bmwyi bile calmıslardı.. bir hırsızın bombos bir araba dururken alarmlı, immobiliserli ve baston kilitli bir aracla ugrasmayacagını düsünüyorum..

araba çalarken balistik silahlarla delik açmıyorlar ki- zırhlı olması çalınmasına mani değil yani..
  • Geçen hafta bir yakınımın arabasını direksiyona takılı baston kilide rağmen çaldılar.Herhalde kesiyorlar ya da belki anahtarları olanlarını açabiliyorlar.Şifreli olanları biraz daha güvenli bence.Eğer yana yana 3-4 araba varsa hırsız baston kilidi olmayanı tercih eder mantıken.Baston kilide ayrı, düz kontağa ayrı zaman mı harcasın? Tabi arabayı çok beğendi ve gözüne kestirdiyse, baston kilede rağmen çalar herhalde (Netekim çaldı )
  • Ben de bu kilitlerden satıyorum. Daha önceki yorumlarda da söylendiği gibi en büyük özelliği caydırıcılığı. Kilitsiz arabalar varken bunla uğraşmazlar ayrıca kesmek için inşaat demirini kesen makası yanlarında getirmeleri gerekir. Bunu da yanlarında taşımaz ama daha önceden gözlerine kestirmişlerse yanlarında getirirler. Ama yine de kilidi kesemiyorlar direksiyonu kesiyorlar. Sonuçta şunu unutmamak gerek hırsıza kilit olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: duduco

hırsıza kilit olmaz

+1 caydırıcılık evt. ama adam işi biliyorsa aklına koyduysa götürür hiç affetmez.
    HALBUKİ,HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ,
    ECNEBİLERİN NASİHATLERİYLE,
    ECNEBİLERİN PLANLARİYLE YÜKSELEBİLSİN?
    TARİH BÖYLE BİR HADİSEYİ KAYDETMEMİŞTİR...

• abi immobilizer li arabalar çalınıyomu ya.çalınıyosa nasıl çalınıyo
    şifre çözücü felanmı.

Orjinalden alıntı: depresif

quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

adamlar zırhlı bmwyi bile calmıslardı.. bir hırsızın bombos bir araba dururken alarmlı, immobiliserli ve baston kilitli bir aracla ugrasmayacagını düsünüyorum..

araba çalarken balistik silahlarla delik açmıyorlar ki- zırhlı olması çalınmasına mani değil yani..

• immobilizerli araçları yanlarında getirdikleri modüllerle çalıyorlar.orjinal modülü söküp kendilerininkini takıp çalıştırıyolar.

araçta hiç bir koruma yoktu.

neyse aracı ertesi gün terkedilmiş olarak gecekondu mahallesinde buldular.

polisler ilk olarak baston kilit alın dediler. çok caydırıcı bir tedbirmiş.

Allah kimseye büyük belalar vermesin

bu arada tavsiyem aracı yokuş aşağı bırakmayın .

hırsız aracı kaydırıp başka yerde (ıssız yerlerde) çalıştırıyormuş.
    (B.S.N.)
  • Vakti zamanında bir programda (sanırım arena tarzında bir programdı tam hatırlamıyorum) uzman araba hırsızlarıyla röportaj yapıyorlar. Adamlar herşeyi anlatıyorlar ve bilanço korkunç. Adamlar sınır tanımıyor. Sonunda röportajı yapan dayanamayıp soruyor sizi caydıran, geçemediğiniz bir önlem var mı diye. Cevap şu: Onu da açıyoruz ama çok zahmetli olduğundan baston kilidi görünce hiç uğraşmıyoruz. Sonuç olarak; baston kilit son derece etkili bir güvenlik önlemi, hırsızlar böyle diyo.
    forgotten20#2722 Dh Cm Wiz
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/forgotten20-2722/hero/17790481
    İzmir izmir....
  • 2 hafta önce bizim opel çalınmıştı.arabada alarım felan vardı başka bişey yoktu.
    allahtan bulduk arabayı 4 gün sonra.allah kimsenin başına vermesin böyle bişey.
    bundan sonra arabayı kapalı bi yere çekiyoruz paston kilitmiş veya alarmmış dinlemiyolar.
  • Bence en caydırıcı formül alarm+baston kilit, ama bunlar kesinlikle çözüm değil. Sadece adamlar bunları farkederlerse uğraşmayabilirler. Yoksa kafaya koyduktan sonra herşey için bir yol buluyorlar zaten.

http://www.ototest.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.