araba anfilerini evde nasıl çalıştırıyosunuz sağlam bi adaptöre çok dehşet paralar istiyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
LOGITECH X530 5+1 sizce nasıl 150ytlforumdaki konularıda okudum ideal(miş)
yardımlarınız için teşekkürler
sakın x530 alacağına x540 al daha iyi
Ewet sağlam bi adptöre baya bi para yatirdim şöle 120 lira kdaar
Arkadaşım öncelikle şunu belirtmeliyim bassı uzatan demekle neyi kast ettiğini anlıyorum. Bunun üzerine X530 veya x540 alırsan bence hata edersin çünkü kesinlikle baş ağrısından başka bi işe yaramıyor onların basları. Alırsan bolbol köpürme dinlersin. parçadan parçaya değişiyor ama derin baslar alamazsın özellikle lil jon un get low yani undergraund şarkısını bu sistemlerde dinliyemezsin. sese asıldığında basslar öyle kötü olucakki yüzün ekşiyicek buna emin olabilirsin:) Benim tavsiyem şu; Arkadaşların dediği gibi birazdaha koy üzerine 350 YTL civarlarında z2300 alabilirsin. Ben kullanıcısıym çokta memnunum bass arıyorum diyosan kesinlikle yeterli olacağına inanıyorum. Z5500 de dinledim hem bas hem tiz hem kalite hemde fiyat bakımından büyüleğici:) Bence en ideali z2300 yinede sen bilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_hackerr
Arkadaşım öncelikle şunu belirtmeliyim bassı uzatan demekle neyi kast ettiğini anlıyorum. Bunun üzerine X530 veya x540 alırsan bence hata edersin çünkü kesinlikle baş ağrısından başka bi işe yaramıyor onların basları. Alırsan bolbol köpürme dinlersin. parçadan parçaya değişiyor ama derin baslar alamazsın özellikle lil jon un get low yani undergraund şarkısını bu sistemlerde dinliyemezsin. sese asıldığında basslar öyle kötü olucakki yüzün ekşiyicek buna emin olabilirsin:) Benim tavsiyem şu; Arkadaşların dediği gibi birazdaha koy üzerine 350 YTL civarlarında z2300 alabilirsin. Ben kullanıcısıym çokta memnunum bass arıyorum diyosan kesinlikle yeterli olacağına inanıyorum. Z5500 de dinledim hem bas hem tiz hem kalite hemde fiyat bakımından büyüleğici:) Bence en ideali z2300 yinede sen bilirsin...
dostum sen bu kötü dediğin setleri ne kadar süre kullandın veya dinledin bu söylediklerini neye dayanarak söylüyorsun ben x540 ı 3-4 ay kullandım baslarda %70 ses seviyesine akdar bir bozulma olmuyor yeterki equalizer ayarlarını uygun şekilde ayarla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: emre6128
quote:
dostum sen bu kötü dediğin setleri ne kadar süre kullandın veya dinledin bu söylediklerini neye dayanarak söylüyorsun ben x540 ı 3-4 ay kullandım baslarda %70 ses seviyesine akdar bir bozulma olmuyor yeterki equalizer ayarlarını uygun şekilde ayarla
tamam ozaman üzerine biraz daha koyup z2300 alcam.
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
quote:
quote:
quote:
tamam ozaman üzerine biraz daha koyup z2300 alcam.
ramazan davulu misali bir ses istiyosan z2300 ideal alabilirsin
dostum ben z2300 kullanıyordum. bas sesinden tizleri duyamıyorsun. ilk başlarda hoşuna gitsede daha sonra kafa patlatmaya başlıyor. dinlediğin müzikten birşey anlamıyorsun. bende satıp microlab aldım. gayet memnunum. fiyat peformans sistemlerden biride microlab dır. ses çok dengeli hem müziklerde hemde filmlerde çok başarılı. ama tabii gücün yeterse bir z5500 de muhteşem olur. ikinci el 550-600 ytl düşüyor. yerinde olsam biraz daha sıkar fırsat kollardım.
quote:
x530 hala kullanıyorum şuanda yarım metre önümde duruyor. X540 ta arkadaşımda dinleme imkanı buldum. z2300 ile kıyaslanabilecek düzeyde bile değil. Yani kıyaslamak çok komik bence. Zaten 25 ,30 watlık baslardan ne umuyorsunuzki. Ne kadarda equalizer yapsan 25 watt 200 watt olucak hali yok. Z2300 de 120 Watt tan söz ediyorz umarım birşeyler ifade etmiştir. Arkadaş 250 milyona bası uzatan sistem ardığını yazmış bende diyorumki 100 daha koyup z2300 alabilirsin. X530 veya x540 alıpta basslarını Z2300 ile kıyaslıyan ve Z2300 ün baslarına kafa ağrıtıyor demen gerçekten çok üzücü...
uzun bass için x530 yani logitechler tavsiye 160 ytl civarı.Ama microlab pro 1 2.0 ses sistemine de bakabilirsin.Yumuşak hoş bassları olan stero güzel bir sistem fiyatı 158 ytl civarı
dostum eğer yazdıkların banaysa sanırım bir yanlış anlaşılma var ben hiç x530 yada x540 gibi sistemleri hiç birşekilde z2300 ile kıyaslamadım kıyaslamam. ancak şu konuda sen haklısın bass ları gerçekten uzatıyor ama birde şu var gerçekten tizler yetersiz kalıyor. ben bundan dolayı arkadaşa bence daha dengeli bası tatmin edicek düzeyde olan microlabları önerdim. yada bence en mantıklısı 2.el bir z5500 alması.
aslında senin istediğin şey 1000 lik jbl lerde var heleki çift portluları önüde mika camlı özel kabinlerde o dediğin bass öyle uzuyoki artık kulağın kaldırmıyo tabi sadece özel mikalı kabini 150 ytl civarı woofer la beraber 300 falandır sanırım amfisiydi teyibiydi derken 700 800 rahat çıkar ayrıca multimedia setlerinde z-5500 hariç adam akıllı ses veren yok bunu iddaa ediyorum vede şarkı seçiyo bu setler bazılarını iyi bazılarını kötü çalıyo zaten 15 16 cm lik basslar 25 30 watt güç bunun bassı uzatmadan ziyade bass verirse şükret yani öyle bi bass veren set daha piyasaya çıkmadı boseleri falan saymıyorum istisna onlar zaten 1000 dolar ona vereceğime kendim dizerim