Şimdi Ara

Bass Gitar Çalmaya Başlamak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 yaşında lise 1 öğrencisiyim. Derslerden artan vaktimde kafa dağıtmak için kendime bir entrüman seçmek istiyorum. Seçimimi de sesi çok hoşuma gittiği için bas gitardan yana kullandım. Şimdi bas gitar fiyatlarına baktım 500-600tl arası. Birde sanırım amfi alınması gerekiyor bunlar için. Yanş amdisi olmadan iyi ses çıkartmıyor diye duydum. Bana öğrenme aşamasında olan biri için ama yinede dandik olmayan bir gitarla amfi önerir misiniz? Ayrıca Yeşilköy-Yeşilyurt(En olmadı Bakırköy) taraflarında gitar öğretebilecek bir kurs vb. de söylerseniz çok memun olurum.

• Amfi olmadan olmuyor ben ilk gitarı almıştım 1 hafta falan öyle takıldım baktım olmuyor ne yaptım ettim para buldum amfi aldım.yani amfi şart.
    Gitar önerisine geliyim genelde ilk alacak olanlara cort action öneriliyor ben de 1.5 yıldır çalıyorum artık yetmiyor ama 1.5 yıl boyunca fazlasıyla yetti bana.genelde ton yelpazesi geniş diye öneriliyor.çoğu tarza uyar.amfi olarak da ibanez 10b den uzak durmani öneririm ben de var pişmanım paran varsa biraz daha koy iyi bisey al
    Not:bunları düşük bütçe için yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCetintas

Amfi olmadan olmuyor ben ilk gitarı almıştım 1 hafta falan öyle takıldım baktım olmuyor ne yaptım ettim para buldum amfi aldım.yani amfi şart.
    Gitar önerisine geliyim genelde ilk alacak olanlara cort action öneriliyor ben de 1.5 yıldır çalıyorum artık yetmiyor ama 1.5 yıl boyunca fazlasıyla yetti bana.genelde ton yelpazesi geniş diye öneriliyor.çoğu tarza uyar.amfi olarak da ibanez 10b den uzak durmani öneririm ben de var pişmanım paran varsa biraz daha koy iyi bisey al
    Not:bunları düşük bütçe için yazdım

Teşekkürler hocam. Amfi olarak bilgisayarımı kullanabilir miyim?
  • amfi olarak pcyi kullanabilirsiniz ama iyi bi ses kartınız yoksa alacağınız ses hiçbir şeye benzemez. 1 ay kadar pcyi kullanmak zorunda kaldım amfiye geçince çağ atlamış gibi oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

amfi olarak pcyi kullanabilirsiniz ama iyi bi ses kartınız yoksa alacağınız ses hiçbir şeye benzemez. 1 ay kadar pcyi kullanmak zorunda kaldım amfiye geçince çağ atlamış gibi oldum

Peki o zaman önerebileceğiniz amfi var mı?
  • benim ses kartı onboard olduğu için düzgün bi ses alamıyorum hem gecikmeli oluyor hem de cızırtılı falan oluyor.amfi tavsiye edemiycem çünkü şimdiye kadar 2 amfi kullandıım ikiside dandik biri 10watt(evdeki) biri 15watt(okuldaki) ama 5 watt ta bile inanılmaz farklılık var bass lar patlama yapmıyor en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.