Şimdi Ara

bass alıcam yardım beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anfimim var elimde bu özelliklerde marka goldmaster anf 947
    Ana Özellikler
    Amplifikatör Tipi Çoklu Kanal Kanal Sayısı 4 Kanal RMS Çıkış Gücü (4 ohm) 4 x 350 W
    RMS Çıkış Gücü (2 ohm) 2 x 700 W Maksimum Ses Çıkış Gücü 1400 W
    Diğer Özellikler
    Amplifikatör Standartı CE Görünüm Boyutlar 460 x 245 x 66 mm
    Performans Frekans Tepkisi 20 Hz - 20 kHz Toplam Harmonik Bozulma(THD) % 0.08
    Bass Boost Var
    Diğer Özellikler
    MOSFET Güç Kaynağı Var

bu anfıye bı bas alacam pioneer tsw-309 d4 almayı düşünüyorum 2 çıkışı köprüleyip bağlıyacam bu bas olurmu anfıye basın çift bobın oldugu için 4 gırıs var bas nası baglancak yardım lütfen

bass alıcam yardım beklıyorum

• Şemada yazıyor zaten, köprüde 4-8 ohm diye
    Sizin bass 4+4 ohm olduğu için 2 ohm kullanacaksınız, bu da amfiye uygun değil
    Tek çıkışa 2 ohmda bağlayabilirsiniz ama bu da pek verimli olmaz amfi fazla güç veremeyeceği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Ekim 2011; 23:03:26 >
  • peki bu anfıye nasıl bır bas almalıyım tek bobın lımı bas önerılerınız neler lütfen yardımcı olurmusunuz
  • köprülü baglantıde bas 4ohm damı 8 ohm damı calısmıs olacak bas secimi yardımn lütfen acil
  • Bass ın nasıl çalışacağını amfi belirlemez
    Bass ın ses bobinleri ve bunların nasıl bağlandığı belirler
  • arkadasım saol yardımların için bana nasıl bir bas almam gerektiğinde yardımcı olurmusun tek bobin çit bobin ohm degeri falan ve baglantı seklını basın girişlerine pioneer bas almayı düşünüyoum tavsıyelerın neler bi yardımcı oluverde alayım bende su bası artık
  • güncel yardım edecek bit,ri yokmu yaff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR AKÜ ALICAM YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jbl gt5 12 olabilir
  • jbl gt4 veya gt5 modellerini bakın, hem amfiniz yeterince besleyebilir, hem de tek bobin oldukalrı için ohmaj sıkıtnınız olmaz. tek bobın 4 ohmdurlar dırek koprulu baglayın bitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.