Şimdi Ara

+Basmada %35 upgrade şansı artıran YER! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

quote:

Orjinalden alıntı: blueshan

Anlatıyorum şimdi:
    1) Anvile gidiyoruz
    2) Basacağınız itemi ayarlıyorsun
    3( HİGH class ise BUS
    4) İteminizi ve BUSu koyun
    5) OK'a basın
    6) Dier OK a basmadan geri çekin yani Anvilden çıkın
    7) VE EN ÖNEMLİ NOKTA : İtemi birdaha koyun "Privateye" basın!,
    8) Privatede sarı ışık geçerken dier OK'a basın denenmiş ve 2 +7 cleverdan biri +8 olmuştur!
    9) Upgrade şansı %35 dir!

SAYGILARIMLA

arkadaşım prewiew olmasın

%10000000000000000000 hurafedir çünkü anvilde private diye bir seçenek yok
    arkadaş oturduğu organından işkembesinden ve bilimum sallamasyon organlarından sallama yapmış
    tebrikler ediyor akabinde %35 i neye göre ölçtüğünü sormak istiyorum

BAŞARIYLA SİKAYET EDİLDİN

• Olum varya çıldırttınız ha :D Beyler paylaşalım diolum bilgilerimizi yoqsa ben nie yazayım bişey biliyomki yazıyom bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: F4LL3n4nG3L

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

quote:

quote:

Ben kendimi upgrade'e verdim artık kardeş böyle item basıp ytl ile satıyom.Ayrıca %100 item basmada herşeyi keşfettim ve bu işinde %35 upgradei artırdıını anladım oke

%35 i nasıl hesapladın onu söylesene!İlk lafında +7 cleaverı +8 bastığını söyledin sadece..Anca laf biliyosun nedenini söyle diyorum cevap yok. Tekrar söylüyorum hurafe bunlar hurafe.. Sonra shardlarınız mdleriniz yanınca buraya topic açıp millete sövmeyin

OLABİLİR AMA SANA KATILMIORUM EMEĞE SAYGI DE GEC SANANEKİ BELKİ DOĞRU DENEDİNMİDE KONUSUOSUN BELKİ ADAM 3 TANE BASMIS 2 Sİ YANMIS BENCE SEN HURAFESİN KANITLA BANA HURAFE OLMADIINI

Ben niye ispatlıyım buyur denemesi bedava ama sonra gtti shardım gitti raptorum diye topic açma yeterki.. Bende isterdim bu taktiğin gerçek olmasını ama değil. Ayrıca ortaya bir tez atan blueshan o yüzden ispatlaması gereken o

HURAFE NİYE DİOSUN BENCE SEN HURAFESİN KES SESİNİ TMMMİ DENEDİNMİDE KONUSUON VİDEO CEK O ZMN OLMUO DİE SATICIDAN Bİ WOOD STAFF ALAMIOSAN GİT 3-5 WORM KES ÖLE ALIRSIN

OOO sinirlendin bakıyorumDoğru düzgün yorum yap.Üçüncü seferde anlayacağını sanmıyorum ama yine de tekrarlıyım.Ortaya bir tez atan o ispatlaması gerekende o

@blueshan
    Bakıyorum "şakşakcıların" hemen üşüştü topice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 30 Ocak 2007; 13:43:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kronox

Çılgın Hipotezini çürütmek için fazla söz sarfetmeyeceğim arkadaşlar yeterince bozmuş (( %35 )) ---> arkadaşta analiz laboratuarı var orda yüzde olasılıgını ölçüyo anvilin bide pohahahah

€vet analizlere göre %35 çıkmış...
    biliyor musunuz +1 low class daggerin bus ve trinayla +2 ye geçme olasılığı %100 dür test edilmiş ve MAAL da(morodon anvil analiz laboratuarı)gözlemlenmiştir

• ben de 1 wood 8 , 2 moul bir bow 8 den 1 adet 10 maul bir de +9 bow çıkardım aynı anda large plate +7 de helth basaılı iken +8 oldu buna ne diyecen ?? Diez de 81 ap tek el 100 lightning damage oldu o beğenmediğimiz maul+8??
  • Sırf senin için bi video çekecem ve koyacam oke!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendimi upgrade'e verdim artık kardeş böyle item basıp ytl ile satıyom.Ayrıca %100 item basmada herşeyi keşfettim ve bu işinde %35 upgradei artırdıını anladım oke

%35 i nasıl hesapladın onu söylesene!İlk lafında +7 cleaverı +8 bastığını söyledin sadece..Anca laf biliyosun nedenini söyle diyorum cevap yok. Tekrar söylüyorum hurafe bunlar hurafe.. Sonra shardlarınız mdleriniz yanınca buraya topic açıp millete sövmeyin

OLABİLİR AMA SANA KATILMIORUM EMEĞE SAYGI DE GEC SANANEKİ BELKİ DOĞRU DENEDİNMİDE KONUSUOSUN BELKİ ADAM 3 TANE BASMIS 2 Sİ YANMIS BENCE SEN HURAFESİN KANITLA BANA HURAFE OLMADIINI

Ben niye ispatlıyım buyur denemesi bedava ama sonra gtti shardım gitti raptorum diye topic açma yeterki.. Bende isterdim bu taktiğin gerçek olmasını ama değil. Ayrıca ortaya bir tez atan blueshan o yüzden ispatlaması gereken o

HURAFE NİYE DİOSUN BENCE SEN HURAFESİN KES SESİNİ TMMMİ DENEDİNMİDE KONUSUON VİDEO CEK O ZMN OLMUO DİE SATICIDAN Bİ WOOD STAFF ALAMIOSAN GİT 3-5 WORM KES ÖLE ALIRSIN

OOO sinirlendin bakıyorumDoğru düzgün yorum yap.Üçüncü seferde anlayacağını sanmıyorum ama yine de tekrarlıyım.Ortaya bir tez atan o ispatlaması gerekende o

@blueshan
    Bakıyorum "şakşakcıların" hemen üşüştü topice

Kes! Şakşakcı senin ...

• quote:

Sırf senin için bi video çekecem ve koyacam oke!

Mümkünse herhangi bir high class itemle olsun tamam mı(Shard'la denersen çok makbule geçer)Hee ayrıca o koycağın videoda %35 oranını nasıl bulduğunu da açıkla oldumu BAY matematik dehası
  • Gel edanada dual shard+8 vereyim eline gm deilim olsam +10u dayayıvercem anladın?
  • quote:

quote:

Mümkünse herhangi bir high class itemle olsun tamam mı(Shard'la denersen çok makbule geçer)Hee ayrıca o koycağın videoda %35 oranını nasıl bulduğunu da açıkla oldumu BAY matematik dehası

pfff kes ya shard i sen daha ömründe gormemisindir sus

• quote:

Gel edanada dual shard+8 vereyim eline gm deilim olsam +10u dayayıvercem anladın?

Gel Dies'e ama çok birşey bekleme benim oyunda vericeğim tek şey bol miktarda dmg. olur
  • sallama pls biz bazen tek seferde horn geçirdik bazende 1milyarlık mal yaktık
  • Arkadaşlar son noktayı koymayı çok isterdim ama hala çeşitli yöntemler ve fikirler gelecektir. Knight Online da kimsenin çözemedigi tek olay Magic Anvil dir neredeyse.(bi kaç tane daha vardır belki) burada bilinen şey basmak istediginiz itemde önce bikaç tane defans çitin,fp vb itemler yakarak olasılıgını artırmaktır.gerisi fasa fiso. adam 2 tane +7 den +8 çıkarmış DH yi ayağa kaldırdı. a.q ben de 6 kere ilkinden +8 cleaver çıkarmadıysam.....(napim kardeş yakmak için basıyom geçiyo)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

quote:

Anlatıyorum şimdi:
    1) Anvile gidiyoruz
    2) Basacağınız itemi ayarlıyorsun
    3( HİGH class ise BUS
    4) İteminizi ve BUSu koyun
    5) OK'a basın
    6) Dier OK a basmadan geri çekin yani Anvilden çıkın
    7) VE EN ÖNEMLİ NOKTA : İtemi birdaha koyun "Privateye" basın!,
    8) Privatede sarı ışık geçerken dier OK'a basın denenmiş ve 2 +7 cleverdan biri +8 olmuştur!
    9) Upgrade şansı %35 dir!

SAYGILARIMLA

arkadaşım prewiew olmasın

%10000000000000000000 hurafedir çünkü anvilde private diye bir seçenek yok
    arkadaş oturduğu organından işkembesinden ve bilimum sallamasyon organlarından sallama yapmış
    tebrikler ediyor akabinde %35 i neye göre ölçtüğünü sormak istiyorum

BAŞARIYLA SİKAYET EDİLDİN

neye göre nedeni nedir?

• quote:

quote:

quote:

pfff kes ya shard i sen daha ömründe gormemisindir sus

3-6 yaş arasındaki çocuklar bile senden daha zekice yorum yapar

• Tmm diese gelecem bekle 1hafta içinde dual shard basıp ben sana dmgyi attırırım
  • quote:

Tmm diese gelecem bekle 1hafta içinde dual shard basıp ben sana dmgyi attırırım

Hayal kurmak güzeldir her ne kadar gerçekleşmeyecekse bileNeyse daha fazla karşılıklı atışmaya çevirmeyelim topici.Olan diğer topiclere oluyor
  • Humanmısn şimdi? İsmi ver bi sen,lwl kasmayı da düşünürsem tam 3hafta sonra spikeı açıp tek geçmezsem neyim! OKE Diamonteye de selam söyle tanır beni o :D
  • quote:

Gir Anvile bak PRİVATE varmı yoqmu?

Anvil'de Private mi olur charona pm mi atıcan neyime yarıcak
  • quote:

Humanmısn şimdi? İsmi ver bi sen,lwl kasmayı da düşünürsem tam 3hafta sonra spikeı açıp tek geçmezsem neyim! OKE Diamonteye de selam söyle tanır beni o :D

3 hafta sonra forumdan pm at bana vs ayarlayalım tabi cesaretin varsa..Evet humanım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.