Şimdi Ara

+Basmada %35 upgrade şansı artıran YER! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

quote:

Evet beyler yeni upgrade taktiği bulundu +10 a kadar %100 oluyo bu taktikle şimdi taktğ açıklayayım:
    1)Önce anvile gidip gereken scrollu alıyoruz
    2)İtemi ve scrollu yerine koyuyoruz
    3)OK'a basıyoruz
    4)İkinci OK'a basmıyoruz
    5)Hemen koşup abdest alıyoruz
    6)Geldiğimizde pc'nin başına oturuyoruz
    7)2 kere Fatiha ardından da Süphaneke okuyoruz
    Not:Süphaneke suresini bilmeyenler İhlas'ı okusunlar fakat upgrade şansı %99a düşer
    8)Gereken herşeyi yaptıktan sonra ikinci OK'a basıyoruz
    9)Vee itemimiz %100 upgrade oluyor

Not:Nerden biliyorsun diyenlere->3 tane +1 Dagger'a + bastım 2si +8 oldu bu da demektir ki bu yöntem doğru

Bende bu yöntemle practice dagger'ı +4 yaptım.

Evet beyler şahidim de var gidin deneyin kesin oluyo

sizin gibilerin ... koyyum
    sizin için öylesine bi konu gibi geliyor ama böyle şeyler alay şeklinde yazman bilemiyecem ..

Her lafımı ciddiye alıpta pişman olucağın laflar söyleme.. Neyse senin gibi klavye delikanlılarından çok gördük.. İşiniz gücünüz lafla icraat yok.. Biz icraat adamıyız sizin aksinize

• bu yöntemle +1 daggerı +2 yaptım çok sevinçliim
  • Harbi anlatmam uzun sürer ben artık lwl kasmayı bıraktım paso item yapıyom şu an elimde bi kağıt var onda 1senenin birikimi var topiclerin vb.Kendimde zaten matematik okuyom her şeyi kullanıyorum..(Log filan)
  • quote:

Evet beyler yeni upgrade taktiği bulundu +10 a kadar %100 oluyo bu taktikle şimdi taktğ açıklayayım:
    3)OK'a basıyoruz
    4)İkinci OK'a basmıyoruz
    Not:Süphaneke suresini bilmeyenler İhlas'ı okusunlar fakat upgrade şansı %99a düşer

Not:Nerden biliyorsun diyenlere->3 tane +1 Dagger'a + bastım 2si +8 oldu bu da demektir ki bu yöntem doğru

bu yöntem işe yarayabilirr brawo züpper cwp xD

• quote:

Orjinalden alıntı: knight-manyak

quote:

3)OK'a basıyoruz
    4)İkinci OK'a basmıyoruz

Bende bu yöntemle practice dagger'ı +4 yaptım.

koptum yaa
    ama bu yöntemin daha kısası var
    1-)kağıdı ve upgrade edeceğiniz itemi alıp anvile gidiyoruz
    2-)sağ tıklayıp en üsttekine basıyoruz
    3-)itemi ve kağıdı yerine koyup çıkan yazıların ikisine birden direk confirm diyoruz
    VEEE TATATATAAAA İTEMİNİZ (UNİQUELER HARİÇ) +2 OLDUU
    bu yöntemle sword breaker +2 bastım

• anlatamadım benden bu kadar!
  • OxxO sen varya :p helal olsun yani!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueshan

OxxO sen varya :p helal olsun yani!!!!

Daha fazla muhalefet yapma bence çünkü yaptıkça batıyosun
  • quote:

Anlatıyorum şimdi:
    1) Anvile gidiyoruz
    2) Basacağınız itemi ayarlıyorsun
    3( HİGH class ise BUS
    4) İteminizi ve BUSu koyun
    5) OK'a basın
    6) Dier OK a basmadan geri çekin yani Anvilden çıkın
    7) VE EN ÖNEMLİ NOKTA : İtemi birdaha koyun "Privateye" basın!,
    8) Privatede sarı ışık geçerken dier OK'a basın denenmiş ve 2 +7 cleverdan biri +8 olmuştur!
    9) Upgrade şansı %35 dir!

SAYGILARIMLA

arkadaşım prewiew olmasın
  • quote:

quote:

Ben kendimi upgrade'e verdim artık kardeş böyle item basıp ytl ile satıyom.Ayrıca %100 item basmada herşeyi keşfettim ve bu işinde %35 upgradei artırdıını anladım oke

%35 i nasıl hesapladın onu söylesene!İlk lafında +7 cleaverı +8 bastığını söyledin sadece..Anca laf biliyosun nedenini söyle diyorum cevap yok. Tekrar söylüyorum hurafe bunlar hurafe.. Sonra shardlarınız mdleriniz yanınca buraya topic açıp millete sövmeyin

OLABİLİR AMA SANA KATILMIORUM EMEĞE SAYGI DE GEC SANANEKİ BELKİ DOĞRU DENEDİNMİDE KONUSUOSUN BELKİ ADAM 3 TANE BASMIS 2 Sİ YANMIS BENCE SEN HURAFESİN KANITLA BANA HURAFE OLMADIINI

• Ne prewievi olum yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: F4LL3n4nG3L

quote:

quote:

Ben kendimi upgrade'e verdim artık kardeş böyle item basıp ytl ile satıyom.Ayrıca %100 item basmada herşeyi keşfettim ve bu işinde %35 upgradei artırdıını anladım oke

%35 i nasıl hesapladın onu söylesene!İlk lafında +7 cleaverı +8 bastığını söyledin sadece..Anca laf biliyosun nedenini söyle diyorum cevap yok. Tekrar söylüyorum hurafe bunlar hurafe.. Sonra shardlarınız mdleriniz yanınca buraya topic açıp millete sövmeyin

OLABİLİR AMA SANA KATILMIORUM EMEĞE SAYGI DE GEC SANANEKİ BELKİ DOĞRU DENEDİNMİDE KONUSUOSUN BELKİ ADAM 3 TANE BASMIS 2 Sİ YANMIS BENCE SEN HURAFESİN KANITLA BANA HURAFE OLMADIINI

Ben niye ispatlıyım buyur denemesi bedava ama sonra gtti shardım gitti raptorum diye topic açma yeterki.. Bende isterdim bu taktiğin gerçek olmasını ama değil. Ayrıca ortaya bir tez atan blueshan o yüzden ispatlaması gereken o

• alın %100 basma yöntemi
    1-itemi koyuorsun anvile dahasora scrolu , ok'a basıosunuz
    2-iteminiz yanıor ve canınsaolsun diyerek kendinizi övüterek ordan uzaklaşıorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

quote:

%35 olduğunu nasıl çözdün ben onu merak ettim?Niye %34 yada %36 değlken %35??Hurafe bunlar hurafe..

• birazdan denerim .. insallah olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: F4LL3n4nG3L

quote:

quote:

Ben niye ispatlıyım buyur denemesi bedava ama sonra gtti shardım gitti raptorum diye topic açma yeterki.. Bende isterdim bu taktiğin gerçek olmasını ama değil. Ayrıca ortaya bir tez atan blueshan o yüzden ispatlaması gereken o

HURAFE NİYE DİOSUN BENCE SEN HURAFESİN KES SESİNİ TMMMİ DENEDİNMİDE KONUSUON VİDEO CEK O ZMN OLMUO DİE SATICIDAN Bİ WOOD STAFF ALAMIOSAN GİT 3-5 WORM KES ÖLE ALIRSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: PriestCaliph

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

quote:

Anlatıyorum şimdi:
    1) Anvile gidiyoruz
    2) Basacağınız itemi ayarlıyorsun
    3( HİGH class ise BUS
    4) İteminizi ve BUSu koyun
    5) OK'a basın
    6) Dier OK a basmadan geri çekin yani Anvilden çıkın
    7) VE EN ÖNEMLİ NOKTA : İtemi birdaha koyun "Privateye" basın!,
    8) Privatede sarı ışık geçerken dier OK'a basın denenmiş ve 2 +7 cleverdan biri +8 olmuştur!
    9) Upgrade şansı %35 dir!

SAYGILARIMLA

arkadaşım prewiew olmasın

%10000000000000000000 hurafedir çünkü anvilde private diye bir seçenek yok
    arkadaş oturduğu organından işkembesinden ve bilimum sallamasyon organlarından sallama yapmış
    tebrikler ediyor akabinde %35 i neye göre ölçtüğünü sormak istiyorum

Private yazdığını yeni farkettim.Preview yazıyo sanmıştım bende

• Gir Anvile bak PRİVATE varmı yoqmu?
  • Çılgın Hipotezini çürütmek için fazla söz sarfetmeyeceğim arkadaşlar yeterince bozmuş (( %35 )) ---> arkadaşta analiz laboratuarı var orda yüzde olasılıgını ölçüyo anvilin bide pohahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronox -- 30 Ocak 2007; 13:42:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efendihakan

alın %100 basma yöntemi
    1-itemi koyuorsun anvile dahasora scrolu , ok'a basıosunuz
    2-iteminiz yanıor ve canınsaolsun diyerek kendinizi övüterek ordan uzaklaşıorsunuz

peki yanmassa ne yapcaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.