Şimdi Ara

başlıyımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diablo nasıl bi oyun arkadaslar öneriyormusunuz tam olarak amaç ne konusunu bılmıyorum diablo diye bi yaratıgı yok etmeye calısıyoruz heralde mmo çok oynadım fakat diablodan emin degilim birde çogu diablo sever diabloII daha iyi deyince tereddüt ettim diabloya başlıyımmı aylık ne kadar ödemem gerekir ve hangi serisine başlarsam daha rahat ederim

• Oyuna bir ay sonra ek paket geliyor. Oyun şu haliyle iyi değil. Parasının hakkını vermiyor bence. Sırf isminden oynadık; neyse. Beta server'lardan edinilen bilgiler ışığında, ek paketle birlikte oyun çok daha iyi hale gelecek. Ayrıca ek paket çıkışıyla da oyun lisans anahtarının indirime gireceği kanısındayım.

Kısaca, bir ay bekle öyle al. Hesap açıp beta server'da oynayabilirsin sanırım şu aşamada. Öyle de bir dene istersen.
  • quote:

Hesap açıp beta server'da oynayabilirsin sanırım şu aşamada. Öyle de bir dene istersen.

Öyle yapınca D3 lisans anahtarı girilmeden hiç bir şekilde izin verilmiyor.(Heartstore (Kart oyunu), WOW Start 30 gün deneme,SC2 ) bunların dışında D3 demo versiyonuna izin veriyor
  • dostum streamlardan izle... hala oynayanlar vardir... diablo 3un omru 2 ay maximum.. ilk 1 ay keyif alirsin. sonraki 1 ayda guzel item dusurme umuduyla oynarsin.

ama ros gelince birazcik canlanir ortalik.. tabi bu canlanma blizzardin elinde... ros ta klan kurma(adini unuttum) ve siralamayi duzgun yaparlarsa ozaman isin icine rekabet girecek. ve guzel olur yani...

milletin diablo2 daha iyi demesi(bencede daha iyi), diablo 2 beklenilenden cok cok cok.... fazlasini sundu bize. sonra Lord of destruction paketi cikinca oyun mukemmel oldu. Simdi oyle bir beklentiye boyle karsilik alinca, diablo3 icin beklentiler cok buyuk oldu. Ama firma sadece ah/rmah(yani para kazanma) yeniligini getirdi. buda cok buyuk hayal kirikligina uyratti. Tabi birde oyun ilk ciktiginda PVP filan diye vaatlerde bulunuldu. ama asil oyunun uzerinden 1.5 yil gecti. hala pvp yok....

tum bunlardan dolayi diablo 3, diablo serisinin sevilmeyen evladi oldu.:) atsan atilmaz satsan satilmaz. Hep bir umit cunki... Her patchten sonra iyi olacak beklentisi....

ben diablo3 almani oneririm. Cunku guzel bir atmosfer, canli grafikler(ben daha karanlik olmasini isterdim), ve her nekadar diablo serisinin en uyduruk senaryosuda olsa, yinede takip edilmesi guzel bir senaryo...(ilk sefer icin)

ben almani oneririm.(tekrardan yazayim dedim:D)

• kendi adıma crisis 3 ü 8 saat, simcity2013 ü 140 saat oynadım ve sıkıldım ama friendimdeki çoğu kişi gibi benimde 1000 saatin üzerinde diablo 3 oynamışlığım var ve ros la birlikte tekrardan başlayacağım. Videoları izle beğenirsen al.
  • Arkadaşlar gereken cevabı vermiş çoğu soruna. Vermedikleri cevapları vereyim. Oyunun aylık ödemesi yok sadece oyunu alarak oyanayabilirsin. Oyunun ücreti ARAL da 110TL (en son gördüğümde) Blizzard ın kendi sitesinde digital buy 40 Euro.
    Bende kişisel fikrimi iletiyim Diablo II yi senelerce oynadım yakın tarihe kadar da oynuyordum. D2 zamanına göre çok üst düzey bir oyundu. Aynı beklenti D3 içinde oluştu firma Blizzard olunca fakat Jay Wilson denen lavuk oyunun yavaş yavaş içine etti. Oyunun ilk zamanları oyun daha zordu. Buglar ve exploitler düzelse daha iyi olurdu öncelikle fakat zorluk seviyesini azalttılar. Ve oyun challange olayından çıkıp direk faceroll farm işine döndü. Her classın 1 tane en ideal ve en hızlı buildi yapıldı ve herkes bu şekilde farm yaptı. Sıradanlaştı zamanla sıktı oyuncuları. Sadece kayda değer değişiklik paragorn lvl atlaması oldu. Kısaca oyunun eski Developer Team i çok başarısız oldu.
    Ama şu anda oyunun yeni bir Dev.Team i var ve oyunu yeniden canlandırmak için gayet iyi uğraş veriyorlar. Benden sana tavsiye oyunlara çok para veren birisi değilsen. Ek paketin çıkmasını bekle ilk izlenimleri al forumdan,bizlerden tekrar sonra karar ver. Çünkü tamamen kapalı kutu şu anda oyunun geçmişi. Eğer ki orjinal oyunlara para veren birisi isen ve denemek istiyorsan al. Malum ülkemizde orjinal oyunlar alınmıyor.
    Son yorumum olarak şunu da söyleyim oyun çok kötü olmayacak düşüncesini taşıyorum. İyiye gidecek gibi geliyor.

Karar senin iyi oyunlar

Edit: @warmkitty kızıl saçları kızları sevenler klubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 19 Şubat 2014; 13:46:48 >

• Almaya karar verdiysen diye yazıyorum

Oyun şu an Aral'ın sitesinde 99.00 TL D&R sitesin de 98,99 TL den satışta. Ben sana D&R dan almanı öneririm çünkü şu an Blizzard oyunlarında kampanya yapmışlar ve hediye olarak Diablo 3 T-Shirt veriyor. Şayet D&R dan alacak olursan mutlaka not olarak istediğin bedeni belirt yoksa rastgele bir beden gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Oyuna bir ay sonra ek paket geliyor. Oyun şu haliyle iyi değil. Parasının hakkını vermiyor bence. Sırf isminden oynadık; neyse. Beta server'lardan edinilen bilgiler ışığında, ek paketle birlikte oyun çok daha iyi hale gelecek. Ayrıca ek paket çıkışıyla da oyun lisans anahtarının indirime gireceği kanısındayım.

Kısaca, bir ay bekle öyle al. Hesap açıp beta server'da oynayabilirsin sanırım şu aşamada. Öyle de bir dene istersen.

çook teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Almaya karar verdiysen diye yazıyorum

Oyun şu an Aral'ın sitesinde 99.00 TL D&R sitesin de 98,99 TL den satışta. Ben sana D&R dan almanı öneririm çünkü şu an Blizzard oyunlarında kampanya yapmışlar ve hediye olarak Diablo 3 T-Shirt veriyor. Şayet D&R dan alacak olursan mutlaka not olarak istediğin bedeni belirt yoksa rastgele bir beden gönderirler.

ben aylık ödeme sanıyordum :O ve kendi bedenimi bilmiyorum ve birde diablo 2 yi bulma şansım yokmu hiç ille diablo 3ümü oynamak zorundayım diablo 2 yi cok öneriyorlardı ya ve dediginiz gibi yapıcam ek paketi beklicem çok teşekür ederim oyundan beklentinizin neden düşük oldugunu bılmıyorum ama çogu diablocu sevmediyse vardır bir nedeni

• Diablo 2 oyununu Orijinal istiyorsanız.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-2-Gold-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000380378

Diğer Türlüsü de nette mutlaka vardır.
  • Diablo 2 çok eski oyun grafikler 800x640 destekliyor. Ve grafikler günümüz oyunlarına göre baya geride.
  • Yüksek çözünürlük yaması var ben kullanıyorum. 1024 çözünürlükte oynuyorum süper görünüyor
  • Oyun oynamak için yeterince vaktin varsa direk al oyna oyunu.
    D2 işine hiç girme.en fazla 2 gün oynar bırakırsın.
    diablo 3 kimine göre tezat kimine göre hala güzel bir oyundur.(bana göre hala güzel bir oyun)
    Arkadaş ortamı önemli daiablo'da.Yanında oynayacak kafa dengi 2-3 tane arkadaşın varsa çok çok keyifli vakit geçireceksin emin ol.

Şimdiden oyunu al elini ayağını alıştır.oyun hakkında biraz bilgi edinmiş olursun.ek paket çıktığında bocalamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Oyun oynamak için yeterince vaktin varsa direk al oyna oyunu.
    diablo 3 kimine göre tezat kimine göre hala güzel bir oyundur.(bana göre hala güzel bir oyun)
    Arkadaş ortamı önemli daiablo'da.Yanında oynayacak kafa dengi 2-3 tane arkadaşın varsa çok çok keyifli vakit geçireceksin emin ol.

Şimdiden oyunu al elini ayağını alıştır.oyun hakkında biraz bilgi edinmiş olursun.ek paket çıktığında bocalamazsın.

oynıcak arkadasım pek yok genelde böyle paralı oyunları tek başıma oynuyorum ozaman zevkli olmazmı tek basına
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

Oyun oynamak için yeterince vaktin varsa direk al oyna oyunu.

oynıcak arkadasım pek yok genelde böyle paralı oyunları tek başıma oynuyorum ozaman zevkli olmazmı tek basına

Tek başına belli bir yerden sonra sıkılırsın.60 level olup mevvzuyu biraz kavradıktan sonra item farm olayına girdiğin vakit sıkılmaya başlarsın bir süre sonra.ama ts,skype üzerinden arkadaşlarınla gırgır şamata yaparak oynarsan oyunun ömrü x500 :)

• Diablo 3 ek paketlerle düzelecek geleceği olan bi oyun ek paket pre order yaptım bekliyom diablodan umudumu kesmedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu küçükken yani 15-16 yaşımdayken oynamıştım 2005-2006 yıllarında diablo 2'nin mantığını anlamamıştım sonra tekrar eski oyunuma CS'ye geri dönmüştüm :)
    2012'de D3ün çıktığını biliyorum ancak Starcraft2'yi alıp onlinedan 5 maç yapmamıştım o yüzden birazcık dikkatli adım atmak istiyodum o zamanlar KO'ya SRO'a benzer bi oyun çıkacaktı Guildwars2 gittik onu aldık( Allah var çokta keyif aldık halada alıyoruz )

Geçenlerde arkadaşın evinde sınırsız internet varken battle.net'in bir kitini indirmiştim orda diablo3'ü başlangıcını oynayabildim bayada hoşuma gitti :) oyunu DR'den aldım ancak T-Shirt fln göndermediler :( şu anda Vınn kotası dolduğundan oynayamıyorum :)

Bence Diablo 3 belli bi yaştan sonraki insanlara hitap ediyo. 18 yaşını geçip mantık geldiyse oyundan zevk almama gibi bir durum yok.

Yeni çıkacak(diablo 3 reaper of souls) oyun D3 olmadan kurulabiliyomu ? Kurulabiliyosa biz o zaman 100tl'yi boşuna verdik :)

Bu benim ilk mesajımdı. Herkese kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EquusAsillus

Bu oyunu küçükken yani 15-16 yaşımdayken oynamıştım 2005-2006 yıllarında diablo 2'nin mantığını anlamamıştım sonra tekrar eski oyunuma CS'ye geri dönmüştüm :)
    2012'de D3ün çıktığını biliyorum ancak Starcraft2'yi alıp onlinedan 5 maç yapmamıştım o yüzden birazcık dikkatli adım atmak istiyodum o zamanlar KO'ya SRO'a benzer bi oyun çıkacaktı Guildwars2 gittik onu aldık( Allah var çokta keyif aldık halada alıyoruz )

Geçenlerde arkadaşın evinde sınırsız internet varken battle.net'in bir kitini indirmiştim orda diablo3'ü başlangıcını oynayabildim bayada hoşuma gitti :) oyunu DR'den aldım ancak T-Shirt fln göndermediler :( şu anda Vınn kotası dolduğundan oynayamıyorum :)

Bence Diablo 3 belli bi yaştan sonraki insanlara hitap ediyo. 18 yaşını geçip mantık geldiyse oyundan zevk almama gibi bir durum yok.

Yeni çıkacak(diablo 3 reaper of souls) oyun D3 olmadan kurulabiliyomu ? Kurulabiliyosa biz o zaman 100tl'yi boşuna verdik :)

Bu benim ilk mesajımdı. Herkese kolay gelsin.

Yok hocam boşuna vermedin yüz lirayı ros ek paket, D3 ünde olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.