Bildirim
Başlığı siz belirleyin arkadaşlar .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O sınavsız geçiş ile üniversite varya beni öldürüyor . Hakkımı bu yöneticilerin hepsine haram ediyorum . Sen gel belese oki mühendis ol , sonra git bu ülkeden amerikaya oraya buraya . Sen beleşe okuttunla kal .
Sonra gidicem diyince de git diyorlar lan izin verilse durmıcam zaten . -
Bi ülkem vardı onuda elimden aldılar ecdadımın kemikleri sızlıyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kalbimiz vardi anasini seyaptilar
Hayirli cumalar
ya ben lisede yattım kalktım ugraştım bana verilen o iğrenç etimiz ile hayel kurdum üniversite için .
Belki hayatında bilgisayar görmemiş adam Mühendisliğini okuyor sonra neden millet kızgın alıp başını iş yapıyor . -
Başka bir konuda daha yazmıştım benim şurada 20 30 sene ömrüm kaldı gelecek nesillere hic iyi birşey bırakmadık sorunlarla onları başbaşa bırakıyoruz bizi artik överlermi yoksa söverlermi bilemiyorum
söverler ben olsam bende söverim o durumu görünce . Nasıl ülkeyi kurtarmaya yardım edem adama sövüyorlar , batıranada söverler . -
Torunlarımıza, Evlatlarımıza gerçekten enkaz devrettik.
İşleri çok zor olacak. Suriyeli meselesi, satılan kurumlar,göreve getirilen liyakatsız kişiler.
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X