Şimdi Ara

Başlat-Çalıştır-cmd yazıyorum dos açılıyor 1-2 sn sonra kapanıyor ne yapabilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
24.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlat-çalıştır-cmd yazıyorum.Dos açıldıktan 1-2sn sonra kapanıyor nedir bunun çözümü?Kendi kendine açılmıyor ben açınca açılıyor sonra geri kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minekop -- 23 Ağustos 2010; 13:35:21 >

• başlat-programlar-donatılar-komut istemini dene bir de

sonucta 2 side aynı işlevi yapıyor.

cmd nin kapanmasında virusden felan kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim
  • bilgisayarınıza virüs bulaşmış büyük bir ihtimal msconfigden başlangıçdaki yabancı
    çalışan programları durdur ve tekrar dene bakalım.
  • Sisteminizde muhtemelen zararlı yazılım bulunuyor. Öncelikli olarak Combofix adlı ( Autorun ) virüsleri silen programı net aracılığı ile indirin, daha sonra yapmanız gereken bilgisayarı açın aralıklarla F8 tuşuna basınız, çıkan menüde ''Güvenli Mod'' seçeneği ile sisteminizi açın, ve Combofix ile sisteminizi taratın. Daha sonra sistem kendine RESET atacaktır, bırakın kalsın. Ve yeniden ''Güvenli Mod'' da sistemi açın, Başlat > Çalıştır > CMD yazın, ve chkdsk /r komutunu girip sisteme RESET atın. Bu işlem sonlanması ile birlikte eğer ki Boot ( format ) CD'niz bulunuyor ise aynı şekilde CMD 'e ''sfc/scannow'' komutunu giriniz...

Ve bakın bakalım yeniden sorunlarınız devam edecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.