Şimdi Ara

Başlangıçta Chrome Kendliğinden Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. bilgisayar açılışında chrome kendi kendine 2 tane tarayıcı sayfası açıyor fakat bunlar reklam değil. Chrome a tıklamışım gibi normal olarak açılıyor. Başlangıçta açılan programları defalarca kontrol ettim düzelmedi chrome u kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun?

• Başlat a gir arama kısmına msconfig yaz başlatma kısmından tik işaretini kaldır uygala tamam de yeniden başlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Başlat a gir arama kısmına msconfig yaz başlatma kısmından tik işaretini kaldır uygala tamam de yeniden başlat

kardeşim başlatma kısmında chrome diye bir şey yok ki bilgisayar açılışında açılan tek program var o da avg antivirüs
  • rebeeel R kullanıcısına yanıt
    şu kısım bu şekildemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

şu kısım bu şekildemi

evet fakat o belirli site google.com
  • "CCleaner" indir.Araçlar - Başlangıçta kısmına gir. Sonra "Windows & Zamanlanmış Görevler" sekmelerindeki google ile ilgili şeyleri pasif yap.
    Eğer "CCleaner" işe yaramazsa aşağıdaki linkten "HiJackThis" programını indir.
    TIKLA VE İNDİR!
    Programı yönetici olarak çalıştır ve "Do a system scan and save a logfile"ı tıkla. Google ile ilgili birşeyler yazıyorsa o kutuları işaretle ve sol aşağıdan "Fix Checked"ı tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

"CCleaner" indir.Araçlar - Başlangıçta kısmına gir. Sonra "Windows & Zamanlanmış Görevler" sekmelerindeki google ile ilgili şeyleri pasif yap.
    Eğer "CCleaner" işe yaramazsa aşağıdaki linkten "HiJackThis" programını indir.
    TIKLA VE İNDİR!
    Programı yönetici olarak çalıştır ve "Do a system scan and save a logfile"ı tıkla. Google ile ilgili birşeyler yazıyorsa o kutuları işaretle ve sol aşağıdan "Fix Checked"ı tıkla.

ccleaner olmadı. İkinci dedigin programda da sarıyla gösterdiğim yerleri tikleyip fix dedim yine olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Raporun tamamını gönderebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taximproject

Raporun tamamını gönderebilir misin?

geri kalan kısmı da bu
  • Modem sürekli açık mı yoksa bilgisayarı açarlen mi açıyorsun? Eğer açarken açıyorsan otomatik olarak interneti açınca chrome açılıyor. Bende öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurutucu

Modem sürekli açık mı yoksa bilgisayarı açarlen mi açıyorsun? Eğer açarken açıyorsan otomatik olarak interneti açınca chrome açılıyor. Bende öyle.

modem sürekli açık kardeşim.
  • O gösterdiğin google'ın güncelleme hizmeti. Geri kalanınada baktım herşey normal. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

O gösterdiğin google'ın güncelleme hizmeti. Geri kalanınada baktım herşey normal. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

yine de ilgilendiğin için teşekkürler.
  • başlat menüsünde başlangıç klasörü altında chrome varsa onu sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

başlat menüsünde başlangıç klasörü altında chrome varsa onu sil

o klasörde hiç bir şey yok.
  • ayarlarda tek sayfa olmalı diğer sayfa hangisiyse onu şurdan sil chrome://settings/homePageOverlay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 11 Ekim 2014; 15:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ayarlarda tek sayfa olmalı diğer sayfa hangisiyse onu şurdan sil chrome://settings/homePageOverlay

Böye zaten.

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" chrome simgesinde özellikler / kısayol / hedef adresi böyle mi?
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    evet aynen öyle:
    başlangıçta açılan sayfaları resim olarak atar mısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.