Şimdi Ara

Başlangıçta çalışan gereksiz işlemler ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , birsürü uygulamayı , görev yöneticisi + ccleaner + asc nin başlangıç bölümlerinden kapatıyorum ama genede işlem olarak açılıyor , örn ; adobe , nvidia hemde birsürü ayrı ayrı işlemleri var , kapatabiliyorum elimle ama başlangıçta başlamalarını engellemek istiyorum . Bir de bluestacks (android app larını pc den çalıştırmaya yarıyor) diye birşey var ki , hiçbi başlangıç yöneticisinde göremedim bile , ama işlemlerde hep açık .
    Yardımınızı bekliyorum ...

• msconfig den kaptmayi deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord of the Time kullanıcısına yanıt
    "Başlat/Çalıştır" msconfig yaz karşına alttaki resimdeki uygulama gelecek oradan devre dışı bırak!

• cevap yazdığınız için teşekkür ederim , ama win 8.1 kullanıyorum , artık o iş msconfig den değil görev yöneticisinden yapılıyor , keşke baştan belirtseydim ( Yani görev yöneticisinde başlangıç diye bir bölüm var artık , dediğiniz msconfig deki başlatma çalışmıyor artık.)
    Başka sağlam program vs. bileniniz var mı acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

cevap yazdığınız için teşekkür ederim , ama win 8.1 kullanıyorum , artık o iş msconfig den değil görev yöneticisinden yapılıyor , keşke baştan belirtseydim ( Yani görev yöneticisinde başlangıç diye bir bölüm var artık , dediğiniz msconfig deki başlatma çalışmıyor artık.)

KİM DEMİŞ YOK DİYE PEKİYİ BU RESİMDEKİ NE?

• revo unistaller. 10 numara programdır. başlangıç ayarları için de program kaldırmak için de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesafesiz

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

cevap yazdığınız için teşekkür ederim , ama win 8.1 kullanıyorum , artık o iş msconfig den değil görev yöneticisinden yapılıyor , keşke baştan belirtseydim ( Yani görev yöneticisinde başlangıç diye bir bölüm var artık , dediğiniz msconfig deki başlatma çalışmıyor artık.)

KİM DEMİŞ YOK DİYE PEKİYİ BU RESİMDEKİ NE?

Bir insanı yalanlamadan önce çok kez düşünmenizi öneririm ;

Okuma biliysunuz diye anlamayı bilmeme ihtimalinizi gözden kaçırmış olmalıyım , yazdığım yazıda msconfig yok demedim , başlatngıç ayarları artık görev yöneticisinden yapılıyor dedim !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

revo unistaller. 10 numara programdır. başlangıç ayarları için de program kaldırmak için de.

Teşekkürler , program kaldırmak için sürekli kullanıyordum zaten , başlangıç için de deneyeceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.