Şimdi Ara

Başlangıç seviyesi için elektro gitar önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, yıllardır rock müzik dinlerim ve üniversiteden dolayı çok boş vaktim kaldığından kendimi geliştirmek ve sevdiğim müzikleri çalıp kendimi tatmin etmek adına elektro gitara başlama kararı aldım. Günlerdir kafa patlatarak araştırıyorum fakat tam olarak bir şeyde karar kılamıyorum.

    Öncelikle dinlediğim ve çalmayı arzuladığım müzik grupları Rock ve türevlerinden; Pink Floyd, Scorpions, Guns N' Roses, Camel, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, , Deep Purple, Nirvana tarzı gruplar.

    Temelde bu gruplar olsa da biraz daha esnek tercihleri de göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Örneğin; Muse, Radiohead, RHCP gibi daha alternatif gruplar ve Accept, Iron Maıden, Steelheart gibi biraz daha sert olabilecek grupları da dinlemeyi ve çalmayı isterim. Tabi önceliğim ilk yazdığım gruplar.

    (Ve Still Got The Blues gibi parçaların tonlarını yukarıdaki yazıyı baz alarak önereceğiniz gitar ile çıkarabilir miyim? Tamamen opsiyonel.)

    Gerçekten yardım etmek isteyen ve müsait arkadaşlar Spotify linkinden dinlediğim müzikleri birazcık kurcalayabilirler.

    Alternatif Listem
    Sevdiğim gitar ve gitar soloları bulunan listem

    Bütçeye gelirsek; Bütçem gitar için 1000TL civarında, ne kadar altında kalırsa alacağım Amfi o kadar kaliteli olur diye düşünüyorum. Amfi için de gitarla birlikte öneride bulunursanız ona da maksimim 400TL ayırmayı planlıyorum. Planım ikinci el alıp daha kaliteli bir gitara sahip olmak. Yardımcı olursanız mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heracleas -- 21 Ocak 2019; 22:42:38 >







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.