Şimdi Ara

BAŞLANGIÇ SAYFAMI DEĞİŞTİREMİYORUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Explorer'ın başlangıç sayfasını Google yapmıştım ama daha sonra bu değişmiş ve resimdeki gibi olmuş. Araçlar/internet Seçeneklerinden değiştiremiyorum. Seçenekler aktif değil. Bir çözüm yolu lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorTeM -- 10 Temmuz 2007; 20:12:20 >

• 100 defa anlatıldı 100 defa konu açıldı konu açmadan önce forumda biraz araştırıpta öyle açsan
  • Çalıştır > Regedit > [HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel] “HomePage” anahtarını "dword=00000000" yap.
  • Başlangıç sayfanı regedit'de arattır ve oradaki anahtarı değiştir.
    muhtemelen bilgisayarında virüs vs. var
  • ARKADAŞIM İE KULLANMA BAŞKA BİŞEY KULLAN

OPERA , FİREFOX VS. KULLAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-clioo

ARKADAŞIM İE KULLANMA BAŞKA BİŞEY KULLAN

Bunun ie ile ne alakası var şimdi..

Bi de bu çıktı: explorer.exe sorunum var..cevap: firefox kullan; Bilgisayarım resetleniyor..Cevap: opera kullan. Bilgisayarıma Virüs girdi.. Cevap: Eeee ie kullanırdan olacağı odur, firefox kur

Yapmayın arkadaşlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: anti-clioo

ARKADAŞIM İE KULLANMA BAŞKA BİŞEY KULLAN

Bunun ie ile ne alakası var şimdi..

Bi de bu çıktı: explorer.exe sorunum var..cevap: firefox kullan; Bilgisayarım resetleniyor..Cevap: opera kullan. Bilgisayarıma Virüs girdi.. Cevap: Eeee ie kullanırdan olacağı odur, firefox kur

Yapmayın arkadaşlar....

Bilgisayarıma Virüs girdi.. Cevap: Eeee ie kullanırdan olacağı odur, firefox kur

Buna katılıyorum, Ancak diğerleri çözüm bulunması gereken sorunlar.
    Bilgisayarınıza virüs bulaştıysa sorumlu olarak o virüse kapıyı açan ie 'yi görebilirsiniz. Çünkü FireFox kullanıyor olsaydınız bulaşmayacaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefox kullanıyorum ama ie de böyle bir sorun olduğu için ve çözümünü öğrenmek için yazdım. çok sağolun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.