Şimdi Ara

Başlangıç İçin Canon 60D mi,Canon 600D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar,aylardır suren bı fotografcılık hobim var,sırf alabilmek ıcın Ps4ümü sattım :)

İyice arastırdım.60D ve 600D arasında gidip gidip geliyorum.

Başlangıc icin 600Dnin yetecegini,60Dnin birazdaha profesyonel oldugunu ögrendim.

Sizce hangisini almalıyım.Araştırdım derken modeller üzerinde arastırma yaptım.Aslında özellikler hakkında falan bilgim 0 diyebilirim.

Tesekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 600d sahibiyim, su anki aklim olsa 60d ile baslardim. Daha buyuk vizor, daha buyuk body, birkac fazladan kisayol tusu avantajlari var

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

600d sahibiyim, su anki aklim olsa 60d ile baslardim. Daha buyuk vizor, daha buyuk body, birkac fazladan kisayol tusu avantajlari var

Hocam cazipshop.comda 60D 1600 Tl lenssiz.0 ve Canon garantili.Siteyi biraz araştırıp sanırım alacağım ama inanın 0 bilgim var lens nedir falan onları nasıl ögrenecegim bilmiyorum.:)

• Başlangıç için 60D çok fazla. Cidden 600D başlangıç için iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Başlangıç için 60D çok fazla. Cidden 600D başlangıç için iyidir

Hocam bütçem varken iyi birseyle baslayayım ilerde uğraşmayalım degismekle :)

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    bütçeyi lense yatırın?
    Ne tür çekimler yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsum

bütçeyi lense yatırın?
    Ne tür çekimler yapıyorsunuz?

Hocam suan bilgim 0.Böyle bir an hevesim oldu,merak saldım.Yazın mesela full tatildeyim,akla gelcek herseyi cekebilirim ancak okul zamanı arkadaşlarımla falan cekiliriz.Belki haftasonları sırf resim cekmek icin gidebilirim o tarz yerlere.Yani suan sadece merak var önüme gelen her kareyi cekebilirim :) Yardımcı olursanız cok sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sifir ya da shutter 10bin alti 2.el bir canon 60d

+

ikinci el temiz bir tamron 17-50 non-vc ile uzun sure idare edebilirsiniz

• quote:

Sifir ya da shutter 10bin alti 2.el bir canon 60d

+

ikinci el temiz bir tamron 17-50 non-vc ile uzun sure idare edebilirsiniz

cazipshop.com'da (Fatihde) 60D Body 0 İthalatcı Garantisi 1600 TL.Yanına 18-135 mm bir lens alsam.Baska almam gereken bırsey varmı pek anlamam da . 2.ele bulasmak istemiyorum :)

bahsettiğiniz set de başlangıç için gayet yeterli olacaktır.
    hafıza kartı(tavsiyem 16gb class10) ve çanta da aldınız mı tamamdır.
  • quote:

bahsettiğiniz set de başlangıç için gayet yeterli olacaktır.
    hafıza kartı(tavsiyem 16gb class10) ve çanta da aldınız mı tamamdır.

Birsey daha duydum ama insan fotosu çekerken Canon 50 mm 1.8f objektif almam gerekmis.Bu dogrumu,ne ise yarar ki?

dslr dünyasına hoş geldiniz :)
    portre için ayrı lens, zoom için ayrı lens, günlük kullanım için ayrı lens derken bu hobi bütçeye göre pahalı bir zevk haline dönüşebiliyor.
    kişisel olarak çok zooma ihtiyaç duymadımk hiç, 18-55 genel kullanım için taşıdım + 50mm aldım bir de portre için. baktım tak çıkar zor geliyor, iki lensi de satıp tamron 17 50 aldım. hem genel kullanım aralığına uygun, hem de sabit 2.8 diyafram açıklığı ile fena olmayan bokeh etkisi veriyor.

bu şekilde düşünüp, 50mm lens alma konusunu değerlendirebilirsiniz.
  • quote:

dslr dünyasına hoş geldiniz :)
    portre için ayrı lens, zoom için ayrı lens, günlük kullanım için ayrı lens derken bu hobi bütçeye göre pahalı bir zevk haline dönüşebiliyor.
    kişisel olarak çok zooma ihtiyaç duymadımk hiç, 18-55 genel kullanım için taşıdım + 50mm aldım bir de portre için. baktım tak çıkar zor geliyor, iki lensi de satıp tamron 17 50 aldım. hem genel kullanım aralığına uygun, hem de sabit 2.8 diyafram açıklığı ile fena olmayan bokeh etkisi veriyor.

bu şekilde düşünüp, 50mm lens alma konusunu değerlendirebilirsiniz.

Hocam cok yabancı konustunuz be bana göre :D

• :) 50mm de alin madem, baktiniz tak cikar zor geldi, her iki lensin ikinci el piyasasi aktif, benim gibi ikisini de satar tek lense dusersiniz

• Benimde bütçem 1350 tl canon 600d almak istiyorum ama nereden bu fiyata bulabilirim 18-55 ile idare ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimik1907

Benimde bütçem 1350 tl canon 600d almak istiyorum ama nereden bu fiyata bulabilirim 18-55 ile idare ederim

Ben dünhttp://www.n11.com/canon-600d-18-55mm-is-ii-lens-canon-eurasia-garantili-P21385874 adresinden aldım. Az önce aradılar ve dün akşam verdiğim sipariş az sonra kargoya verilecek. n11 30 lira hediye çeki vermiş 1229 liraya geldi. Bunun yanında maximum kartınız varsa 111 puan tanımlanacak. Bu puanlarla da çanta, tripod ve hafıza kartı işini çözeceğim.

Eğer büyük mağaza olsun derseniz hepsi burada 1300 TL. http://www.hepsiburada.com/liste/canon-eos-600d-18-55mm-is-ii-18mp-30-lcd-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft130196&categoryId=1100301&SKU=FT130196

• 600D ile basladim gecen sene . Bi alip veremedigim yok memnunum makinemden . Tavdiyede ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.