Şimdi Ara

Başlangıç... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eins Tankado

Hocam senın fotograflar guzel istanbul ayrı bı güzel

İstanbulun bize verdiği güzelliklerden faydalanmaya çalışıyoruz nacizane eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labfb34 -- 11 Mart 2014; 1:22:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Bu fotolar ve ekipmanla çektikleriniz ve çekecekleriniz için flickr'da seni takip etmeye başladım.

buda bonus: 60d+ tamron 17-50mm ile fotolar yani bunları sende çekebilirsin

http://www.pixel-peeper.com/adv/?lens=7&camera=1488&perpage=30&focal_min=none&focal_max=none&aperture_min=none&aperture_max=none&iso_min=none&iso_max=none&exp_min=none&exp_max=none&res=3

Takip için eyvallah hocam lensi almadan önce incelediğim bir siteydi yine bir gözden geçirmek iyi olabilir teşekkür ederim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı ufak tefek kadraj hatalarının dışında,biraz PS ile içiçe olmanızı tavsiye ediyorum.Bol bol fotoğraf okuyup konu dağarcığınızı geliştirmeniz ve klasik olmayan kadrajlar yakalamanız dileğiyle,sevgiyle kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort

Bazı ufak tefek kadraj hatalarının dışında,biraz PS ile içiçe olmanızı tavsiye ediyorum.Bol bol fotoğraf okuyup konu dağarcığınızı geliştirmeniz ve klasik olmayan kadrajlar yakalamanız dileğiyle,sevgiyle kalın

Teşekkürler tavsiyeleriniz için dikkate alacağım..
  • çok güzel. eline sağlık.
  • çok güzel hocam. eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.