Şimdi Ara

Başlamayı düşünüyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 15 yılı aşkın MMO tecrübem var. TERA bu aralar gözüme hoş gelmeye başladı. 2 kişi başlamayı düşünüyoruz. Araştırmalarıma göre Gunner seçeceğim gibi. PVP/PVE dengeli oynayabileceğimiz kalabalık ve aktif Türk guildi olan bir server tavsiye ederseniz sevinirim. Diğer tavsiyelerinize de açığız, iyi oyunlar :)



  • Kimse sana yazmamıs kardeşim, ben biseyler söyliyeyim.



    Tera online tera online... su uzun zaman bekledigim oyun. İlk acıldıgında girmiştik çok keyifli bi lvling süreci var. Etraf atmosfer karakteriniz cok keyifli oynatıyor oyun kendini. Oyunun artı ve eksilerini sayayım ben sana.



    Artılar



    + Basarılı grafikler karakter mekan tasarımları

    + Eglenli pve icerigi

    + Class çesitliligi

    + Fazla fazla dungeon ve battleground



    Gel gelelim en sevdigim bölüme



    - Pvp kıtlıgı

    - Battleground lar cok boş. Kimse ilgilenmez oldu herkes deli gibi pve yapıyor.

    - End game geldiginde yapaaginiz pek bisey yok. Boş boş etrafta dolaniyosunuz. Tek amaç setleri yapmak. Setleri yapincada bisey olmuyo dungoen dungeon sürekli dungeon.

    - Oyunda cıkan son 4 yada 5 olması lazım, karakterin hepsi kız. Erkek olarak açamıyorsunuz. Hala anlamlandıramadıgım bişeydir bu. Oyuna eklenen her yeni class kadın olarak ekleniyor erkek olarak acamıyorsunuz. Böyle bi saçmaligin hic bi mantikli tarafi yok.

    - Oyun bizim zamanimizda cok zordu. Bi BAM icin 40dk harcıyoduk fakat sonradan cok fazla kolaylaştırdılar keyifsiz bi hal aldı





    Zaman gecirmek icin oynanabilir. Dedigim gibi end game gelene kadar çok keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunca yıl mmo oynadım ve community si bu kadar güzel bir oyun görmedim. Oyunun grafikleri ve atmosferi çok farklı. İlk çıktığı zamanlarda o grafikler ve efektler dönemin en iddaalı oyunlarında yoktu. Hala dahi oyunun ue3 oyun motoruyla yapılmış olmasından dolayı kaliteli grafikleri ve efektleri oyuncuya veriyor.

    Sürekli olarak oyuna aralar vermek zorunda olsam dahi tekrar tekrar döndüğüm tek oyun tera dır.( WoW, diablo 3 ve bir kaç korea mmo su daha oynadım düzenli olarak.) En büyük problemi insanların mmo oynamaktan bıkıp pubg tarzı oyunları tercih ediyor olması. MMO çılgınlığı artık azaldı. Bundan dolayı oyuncu sayısında ciddi düşüşler oluyor. TERA da bundan etkilendi. Yaz aylarında oyuncu sayısı yeterince fazla olsa da kış aylarında azalıyor. Şu anda şantiyede olduğumdan oynama fırsatım olmuyor. Yaz aylarına doğru eve geçince oyuna geri döneceğim %100 :)
    İyi bir internetin yoksa ve iyi bir bilgisayarın yoksa oyunda lag spike lar yaşarsın. Bazı classlar aşırı hızlı tepkime süresi ister. Ping 90 ın üstüne çıkınca lancer ve warior oynamak zorlaşır. Oynayabilirsin ama bir anlık zamanlama hatası ile tankın sürekli ölmesi senle birlikte takım arkadaşlarını da üzer :)

    Oyunda birden fazla karakterinin olması lazım. Öncelikle en kolay classlardan başlamanı tavsiye ederim. Archer, Sorcerer (PVE). Craft yapabilmen gerekli itemleri hızlıca toplayabilmek adına tank ve healer açmanı tavsiye ederim. Hem kolay grup bulursun hemde support oynayarak oyunun mekaniklerini daha iyi öğrenebilirsin.

    Sabırlı olursan oyundan çok zevk alırsın ama 1 haftada end game olamazsın para harcamazsan. En iyi ihtimalle sadece tera club alarak oynadığını var sayarsak, oyunu hızlıca öğrenirsen 3 aya end game 1 tane karakterin olur. Benim ilk başladığım zamanda 2 ayımı almıştı ama ben para harcamıştım.

    İyi şanslar, iyi eğlenceler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.