Şimdi Ara

Baskı devre çıkartma, hex kodlarını entegreye attırma ve asit işlemi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • malzemeleri aldım kodları attırma işlemiyle toplam 23 tl tuttu fakat kağıdı koydum pertinaksın üstüne başladım ütülemeye geçti fakat neredeyse hiç geçmedi vimle temizledim tekrardan yapıcam neden olmadı ya
  • ütüyü uzun süre tut kağıt üzerinde ve çıkartma işmeini yaparken acele etme ben nerdeyse 30 dk de çıkarttım kağıdı proje yaptığım zaman ve baskı devreyi kağıda çıkartırırken aresde çizdiğinden daha kalın yap yolü çükü baskı devrede cıkartırken yollar daralabiliyor eğer yollar kesik çıktıysa asetat kalem ile üzerinden hafifçe keçersin ben öyle yapmıştım :D ve ütüleme yapmadan önce bakır kısmını iyice temizle sonrasında yollar düzgün geçerse perhidrol vs. karışımı yaptıktan sonra dikkatli ol fazla bekletme yollar kaybolabilir :D
  • ütüyü uzun süre tut derken aynı yerde tutma gezdir ve eşit olarak yap her tarafa bakırın orta kısmına yoğunlaşırsan etraftakiler geçmez her yere iyice yedir ütüyü
  • ben gidip a4 kağıdına çıkartmıştım bugün ve ona göre pertinaks almıştım yağlı kağıtta vardı 2 tane yağlı kağıttda deneyim dedim yağlı kağıdı koydum ütüyü gezdirdim anında yapıştı ve anında çıktı yarın diğer sayfaya göre pertinaks alıp devreye başlıyacağım
  • usta bunu bana protousda çizip baskı devresi ve üsten görünüş yüklesene bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

aşağıda verdiğim resimde yapacağım devrenin şemasını çıkarttırıcam fakat hangi kağıda çıkarttırmalıyım evde lazer yazıcı yok mecburen lazer yazıcı olan bir kırtasiye bulup oraya gidicem ve bu devreyi kırtasiyeye pcb uzantısıyla götürsem çıkartabilirler mi? bide şimdi vereceğim resimde devre elemanları var o devre elemanlarını nasıl kaldırıcam sadece delinecek yerler belli olsun istiyorum BURADA olduğu gibi
     Baskı devre çıkartma, hex kodlarını entegreye attırma ve asit işlemi.

bir diğer sorum hex kodlarını malzeme alacağım yerdeki dükkan sahibi atabilir mi?
    ve peridrol peridrolü nereden temin edebilirim tuz ruhunu bulurumda ve bulacağım yerde bana verirler mi? peridrolü şimdiden teşekkürler

bu devrenin hex dosyaları yok mu nette verilen site kapanmış

• eğer baskı devresi halen duruyorsa bana yollayabilirmisin ibbayram@gmail.com şimdiden teşekkürler
  • Bu devre hatalı hazırlanmış.. baskı devre hatalıdır .. bu şekliyle çalışması mümkün değil... düzenlenmesi gerekiyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.