Şimdi Ara

Basketbol tek maçlar (efes ve fenerbahçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Basketbol tek maçlar (efes ve fenerbahçe)

Bu maçlardan birine çok yüklü oynayacağım.
    Sallamasyon değil, gerçek fikri olan varsa yazabilir mi ?

Bilyonerde Anadolu efes maçına çok büyük çoğunluk (% 62) üst demiş. Ancak malum efesin oyun karakteri önce savunmaya dayanır, pana savunmasının sertliği de malum. Bu güçlü yüzdeye rağmen güvenemedim. O nedenle benim düşüncem efesin kendi evinde ilk yarı 3 sayı farkını bulacağıdır, ilk yarı 1 düşünüyorum ama kesin karar veremedim.

Yine bilyonerde oynayıp tahmin girenlerin büyük çoğunluğu fener maçına 2 demişler. Siena bu yıl çok iyi ancak fenerin kadrosu malum ve kendi evinde seyircisi ile 7 farkı yakalaması zor değil diye düşünüyorum ama bu maçta en iyi seçeneğin üst olacağını (min 152 sayı) düşünüyorum ama bu maç için de kesin kararımı vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t8nx81tn -- 2 Ocak 2013; 16:53:46 >

• Efes'e handikaplı kesinlikle oynamam,üst daha yakın bir ihtimal.Efes çok iyi savunma yapan bi takım değil,Pana'da deplasmanda çok iyi değil bu konuda.

Fenere gelince handikaplı oynuycaksan MS:2 oynanır bu maç. A/Ü biraz sıkıntılı Fener 75'i bulabilir de Siena napar bilemiyorum dengesiz bi takım.
  • Fenerbahçe - Siena üst.
    Barem gayet makul, iki takımın da 70'li sayıları göreceğini tahmin ediyorum, maç kolay kolay kopmaz. 70-80 arası atar iki takım da, bu da üstü getirir. Maçın kopmayacağını düşünürsek son dakikarlda faullerden de bolca sayı izleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Fenerbahçe - Siena üst.
    Barem gayet makul, iki takımın da 70'li sayıları göreceğini tahmin ediyorum, maç kolay kolay kopmaz. 70-80 arası atar iki takım da, bu da üstü getirir. Maçın kopmayacağını düşünürsek son dakikarlda faullerden de bolca sayı izleyebiliriz.

Katılıyorum.
    Siena deplasmanlarda bile 80 sayının altına düşmüyor, ciddi skorer oyuncuları var.
    Güzel maç olacak.
    Ben bu maçı üst oynayacağım. Tabi yine de adı üzerinde tahmin, belki tutmaz.

Efes maçından vazgeçtim. Riski az bir seçenek bulamıyorum.

siena dış saha verileri böyle, 80 üstünde ama ben oynayacağım diye 60 atarlarsa da bilemem.

• Olimpiakos-bjk maçı bence 1/1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Olimpiakos-bjk maçı bence 1/1

aynen katılıyorum, çok çok yüksek ihtimal birden bir olur.
  • Alba - Cska maçı ne olur peki? Handikap 11.5 Cska atar diye düşünüyorum ama biraz kararsızlık var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceTeaSama

Alba - Cska maçı ne olur peki? Handikap 11.5 Cska atar diye düşünüyorum ama biraz kararsızlık var.

Elbette cska favori ama maç sonu için ev sahibi alba için 12 fark riskli geliyor bana. Çalıştırıcısı Obradovic adı bile moral için yeter.

Bence bu maç için en sağlamı üst.
  • Efes maçında Panatinaikos'da Diamantidis yok. Ona göre. Diamantidis bu takımın yarısı.
  • efes 1/1 de geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Efes maçında Panatinaikos'da Diamantidis yok. Ona göre. Diamantidis bu takımın yarısı.

Bunu bilmiyordum, çok güzel bir bilgi oldu.
    Maç sonu da 1 olabilir ama en azından ilk yarı 1 (2,5 h) denemek geliyor içimden.
  • efes üst
    fener alt

Ama ben tam tersine oynadım :):):):)
  • Efes maçına parayı iki kupona eşit böldüm, bir kuponda İY1 diğerinde üst oynadım.
    Fener maçında komple üst oynadım.

ayrıca aşağıdaki kuponu da yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

efes 1/1 de geç

2.25 kaymak gibi orandi yabanci siteden oynadigimdan yerliden almadik pismanmiyiz dibine kadar pismaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Fenerbahçe - Siena üst.

Rahat geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.