Şimdi Ara

Basketbol şortu<<<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Basketbol şortu tavsiyelerinizi bekliyorum ayriyetten geçen sene nike dan almıştım bi tane 30 liraya, bu sene nereye gidersem gideyim heryerde fiyatlar 70-80 arası bir yılda bu kadar fiyat artmasının sebebi nedir?
    Kendi şortlarınızın resminide koyabilirsiniz

• Merhaba arkadaşım ben bir tane and1 basketbol şortu almıştım gayet iyi buyur buda resmi yaklaşık 55 TL civarında bir şey di.

Basketbol şortu<<<<<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Merhaba arkadaşım ben bir tane and1 basketbol şortu almıştım gayet iyi buyur buda resmi yaklaşık 55 TL civarında bir şey di.

Basketbol şortu<<<<<<

Resim ve yorum için teşekkürler. Nereden satın alabiliriz and1 şortlarını internettenmi alabiliyoruz sadece?

• bizim burada bir bayisi vardı oradan aldım ben İzmir/Tire Faran Moda diye bi yer ama şimdi kapanıyor and1 ayakkabıları falan hep yarı yarıya satıyolar :D
  • And1 şortuna 55 tl verilirmi yahu :) yanılmıyorsam adidas ta şu tarz şortlar 30 tl idi yeni sezon şortları 60 tlden aşağısı olmaz eski şortları zaten indirimdeymiş gibi gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

And1 şortuna 55 tl verilirmi yahu :) yanılmıyorsam adidas ta şu tarz şortlar 30 tl idi yeni sezon şortları 60 tlden aşağısı olmaz eski şortları zaten indirimdeymiş gibi gösteriyorlar.

Gösterdiğin resimdeki şort güzel değil arkadaşın resmini koyduğu and1 şortu iyiymiş niye okadar verilirmi dedin daha ucuza bulabileceğimiz yer varmı?
  •  Basketbol şortu<<<<<<

34TL Air Jordan - Ankara' da bir Nike outlet mağazasından almıştım, sene 2009 veya 2008.

Basketbol şortu<<<<<<
     Basketbol şortu<<<<<<

39TL Adidas - İzmir Kipa Çiğli' de Boyner' den geçen ay aldım, iki taraflı kullanılabiliyor.

Basketbol şortu<<<<<<

45TL Adidas Türkiye takımının antreman şortu - 2009' da Ankarada bir Adidas mağazasından almıştım, tam olarak nerede hatırlıyamadım.

• Bak şu şortlar güzel :) daha iyi üstelik adidas varken 55 tl üreticisi belli olmayan and 1'a verilmez. Sokak basketbolu için uygun bunlar ;)
  • Evet air jordan güzelmiş fakat nike a gittiğimde nedense ben bulamıyorum böyle güzel şort orjinal nba takım şortları falan oluyo arada onlarda 80 90 lira
  • up
  • bende bir tane dri-fit ve adidasın çift taraflı şortları var. adidas 60 dı beyaz siyah çizgili terside siyah beyaz çizgili. nike da düz siyah ama çok iyi su dökülüyor kayıp gidiyor su
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.