Şimdi Ara

başkent üniversite mimarlık bölümü hakkında bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başkent üniversitesi mimarlık bölümü için üniversitenin barajı geçip öğrenci aldığı duyumunu aldım bu bilgi doğrumu değilmi öğrenci işlerine gerekli bilgiyi içeren maili attım ama henüz cevap gelmediğinden burayada danışmak istedim bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum

• ?
  • Doğru barajı geçmen kæfi
  • krdeşim peki mimarlık bölümü içinde barajı geçmek yeterlimi?
  • başkentte mimarlık var mı

burda taban puanlar yazıyor mimarlgı göremedim
    http://www.baskent.edu.tr/aday/adaylisans_onlisansp.php
  • bilbar krdeşim benim bölüm iç mimarlık ama ama fakültesi mimarlık diye geçtiği için mimarlık dedim
  • arkadaşlar peki ankarada hangi özel üniversiteler össden baraj puanını geçipte öğrenci alıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar peki ankarada hangi özel üniversiteler össden baraj puanını geçipte öğrenci alıyor?
  • iç mimarlık güzel sanatlar fakültesi oldugu için yetenek sınavı sokup alıyorlar diye biliyorum bu sınava girmek için barajı geçmen lazım alıp almayacaklarına gelince talep meselesi... diger üniversiteler için de aynısı gecerli
  • nasıl talep meselesi krdşim adamın parası vardır özelde okur olmazmı yinemi talep meselesi oluyor?
  • başvuran sayısı fazla ise mecbur kontenjan fazlasını eleyecekler
  • kontenjan fazlası derken krdeşim
  • Arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum bu sene mimarlık bölümünü seçmeyi düşünüyorum matematiğim iyi değil, sizce napıyım mimarlıkta matematk önemlimi bşka hngi dersler önemli yardmcı olursanz sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.