Şimdi Ara

Başkent hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başkent hukuk hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Sıralamam geçen seneye göre 8bin.Bu sene de 6-8bin arası geleceğini düşünüyorum.
    Hacettepe hukuk tutmayacağına göre, Başkent hukuk yazılır mı yoksa Marmara, Dokuz Eylül mü?
    Not:Hacı Bayram Veli(gazi) kesinlikle düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Siralaman bence gayet iyi hacettepe gelebilir diye dusunuyorum ama gelmezse de egitim kalitesi olarak dokuz eylulu cok duyuyorum bi bakmani tavsiye ederim keza marmara da ayni sekilde baskent merkezden epey uzak ankarada yasamiyorsan bunu bilmende fayda var

• carrieb C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam umarım hacettepe gelir.Fakat kontenjanların düşmesi beni korkutuyor.
    Ankara'da yaşıyorum ve bu şehirde kalmak istiyordum fakat gazi ve yıldırım bayezid istemediğim için ankara adına tek seçenek başkent.Özel üniversite olması beni düşündürüyor.Başkente ısınmazsam hacettepeden sonra marmara yazmayı düşünüyorum hocam.
  • mastermind1907 kullanıcısına yanıt
    Mantikli bir tercih.Ankarada kalinicaksa baskent hukuk da gayet guzel.Avantajlarini dezavantajarini tanitim gunlerinde ogrenirsin zaten.Kontenjanin ust siralarda cok etki edicegini sanmiyorum ama bakalim hayirlisi olsun

• carrieb C kullanıcısına yanıt
    Başkent mezunu bir avukatla konuştum.Kesinlikle özel yazma dedi.
    Hacettepeden sonra İstanbul iö , Marmara,Dokuz Eylül ve en sona da Anadolu hukuk düşünüyorum şu anda.

Marmara iö yu de bi dusun istersen belki marmarayla dokuz eylul arasina koymak istersin

• gazinin isminin degismesi bu kadar korkutmasin seni bence.her seyi ayni okulun.herkes gazi oldugunu biliyot zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    12 yıl önce açıldı
    Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Gaziyi ortamından dolayı istemiyorum hocam

• Bu sıralamaya bence en iyi Marmara yazılır.

• İstanbul hukuk ikinci öğretim yazılır mı sizce,birinci öğretimden çok farkı yok diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: mastermind1907

İstanbul hukuk ikinci öğretim yazılır mı sizce,birinci öğretimden çok farkı yok diye duydum
    Aa hocam yazılmaz mı ya, ikinciöğretim candır can :)

İnanın bana birinciöğretimden daha iyi

sacma olur.dusundugun gibi bir ortam.olmadigina eminim

• Gazi yaz.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda gaziyle ilgili o kadar çok şey okudum ki..
    Ayrıca hukuk fakültesinin olduğu yerleşkenin düzgün bir kampüs olmaması ile ortamını birleştirdiğimizde okula sadece ders için gidecekmişim gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 6 Temmuz 2019; 20:27:53 >
    Selçuk mezunuyum okulu gözünde büyütme, Gazi yaz.
    hocam hukukta devlet>ozel. illa ankara istiyorsan gaziyi yaz bence gazinin yakini bahceli zaten

Aybü düşünmüyor musunuz? Anadolu düşünen bence aybüyü de düşünmeli diye düşünüyorum da o yüzden sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trepeci -- 6 Temmuz 2019; 21:49:2 >
  • Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesini düşündünüz mü?.Kimle konuşsam Yıldırım Beyazıt eğitimini övüyor orasıda düşünülebilir.
  • Aybü düşünmüyorum.Sosyal Bilimler üniversitesi de ilgimi çekmiyor.
    Ben genel olarak üniversitenin köklü-iyi olmasıyla beraber sosyal ortamına,kampüsüne de bakıyorum.Sonuçta 4-5 sene oraya gideceğim ve sosyal ortam benim için aşırı önemli.
    Gazi,evet eğitim olarak çok iyi.İki tane öğrencisiyle konuştum dün.Fakat dediler ki sosyal bir insansan gaziye gelme.Kampüsü de yok neredeyse.Adının değişmesi de biraz geri çekiyor beni(Hacı Bayram Veli ne aq)
    Aybü desek,kampüsü zaten benim okuduğum lisenin kampüsü ile aynı boyutta,ve gene isim olarak öbür köklü ünilerin gerisinde kalıyor.

Sonuç olarak ben bir okula gitmek istiyorsam severek gitmem lazım ve sanırım yukarıdakileri sevemeyeceğim.
    O yüzden Dokuz Eylül ve Marmara'nın kampüsünün taşınacağını da göz önünde bulundurarak buraları tercih etmeye karar verdim neredeyse.
    Ancak gazi konusunda da düşünmeye devam edeceğim
    Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind1907 -- 7 Temmuz 2019; 6:45:4 >

• Nereyi yazdın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.