Konu linki attım, 3 yıllık konu, baştan sona konuyu okuyun ve siz karar verin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Konu linki attım, 3 yıllık konu, baştan sona konuyu okuyun ve siz karar verin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Stonesim uzuldum bende 480 tl aidat veriyorum diye sitem ediyordum. Mustakil isitma demek ayni paraya geliyormus. Ben dikmendeydim orasi pahali diye evi etimesguta tasidik. Inanir misin marketler bile farkediyor orada 5 tl olan urun burada 3tl. Soba lazimsa vereyim infared kumtel var emaneten verebilirim. Adorer ne yazmis ki okunmuyor silmis, niye siliyor ? Ben silmem kufurde etsem yanlis yanlistir dogrusunu ogrenirsin o yanlis orada kalir, seni olgunlastirir. Ozel sektor paraya bakar o yuzden guven olmaz sen ne yap et evi ucuz semte tasi. Gerci Kadin milleti rahatliga alismis ama maddi sikinti cekmekten iyidir. Mercedesten renoya binmek istemez sende ona dersin varlikta yoklukta yeminini sen yalan uzerine etmissin, daha dusuk kirasi olan semtlere tasin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bey konu acip verip veristirmiste bir nevi belediyeye, hatırladığım kadari ile ozellestirildi.Nasil elektrigin peskes çekilmesi kacinilmaz bu zihniyette bu da oyle. Birde niye bu kadar kotu niyetlisiniz.Simdi baktim ozel.Gidip bakan isimli sekreterleri protesto ediniz.İmkan varsa kisiklida ufak bir protesto diger sicaga kavusur hasret olanlar.Pardon oradada fatura ödüyorsunuz 🤔 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 26 Aralık 2020; 12:45:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Geçmiş zaman ZORLA okumalı sayaç olan daireye sayacı söküp 300$ karşılığında kartlı sayaç takan ve kısa bir süre önce kartlı sayacı söküp götürüp ZORLA okumalı sayaç taktırıp yaklaşık 700tl para alan firmadır Başkentgaz. Çok şükür halkı düşünüp gözeten bir hükümetimiz var , çok şükür halkın sorunlarını tespit edip bunu dile getiren muhalefet partilerimiz var , çok şükür her türlü haksızlığa karşı sesini çıkartan milletimiz var , bilinçli ve hakkını koruyan ... Dip Not : Başkentgaz sitesine girip her ay doğalgaza ne kadar zam yapıldığını görebilirsiniz hani kur düşüyor , doğalgaz dünya çapında değer kaybediyor! lakin bizde her ay gazın m3 fiyatı artmaya devam ediyor. Bu ayda da gazın m3 fiyatı artmış... |
|
|
Başkent Gaz Belediyeye bağlı bir kurum değil.Özelleştirildi. Ankara’da doğalgaz dağıtım işleri 2007 yılına kadar (belediye işletmesi) EGO İşletme Gn.Md; 2013 yılına kadar (belediye şirketi) Başkentgaz A.Ş. tarafından yürütülmüştür. Başkentgaz 2013 yılında, Başkentgaz’a için çıkarılmış özel bir yasa hükmüne dayanılarak, hisselerinin (% 80’i yerine) tümü özelleştirilmiş, Ankara Büyükşehir Belediyesine (ABB),Doğalgaz Yasasından kaynaklanan, Şirket yönetim kurulunda temsil hakkı bile bırakılmamıştır. 2013 yılından itibaren Ankara ilindeki doğalgaz dağıtım işleri; özel hukuk tüzel kişisi ve (ABB) ile doğrudan/örgütsel bir bağı kalmamış Başkentgaz A.Ş. tarafından yürütülmektedir. Ayrıca şu rezalete imza atanlardan ne beklenir. https://tr.euronews.com/2020/02/01/baskent-gaz-kizilay-ensar-bagis-ucgeni-uzmanlar-nasil-yorumluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Aralık 2020; 13:46:44 > |
Evet, benim olayda ; 1- Baskentgazi aradık, üşüyoruz, gazimiz gelmiyor, gelin gazimizi açın dedik, geldiler, eve girmek istediler ve ardından gazı kestiler. Gaz vermek için gelen kuruluş gazı kesti. 2- Bir hafta süre ver, gazı keseceksen öyle kes dedim, bunun yeni kombisi takılması, montajı, randevusu vs vs 1 hafta sürer dedim, yok dedi, aynı gün gazı kesti. 3- Bu olaydan sonra Baskentgazin sahibini ınternetten araştırdım ve aile şirketi olduğunu öğrendim.Sahibi Mehmet Torunlar, abisi Aziz Torunlar, imam hatip lisesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkadaşı, yönetim kurulu başkan vekili Ali Coşkun, iki dönem Ak parti döneminde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bizden de aldılar işte eylülde eve kağıt geldi baktım sayaç 20 yılı doldurmuş değiştir diye değiştirelim dedik 600 lira istediler o sıkışık anımda yatırdım 2 günde sayaç takıldı ondan sonra tesisat kontrolü dediler ve şak şurda kaçak var bacalı kombi yasak diye gaz 3-4 aydır kesik durumda kaçak halledilir ama kombi bu aralar imkansız, kettle ile leğene su doldurup banyo yapıyoruz tüpe falan geçtik resmen trajikomik bir olay allahtan üstten alttan yakıyorlar da fazla üşümüyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 26 Aralık 2020; 14:31:17 > |
|
|
|