Şimdi Ara

başkasının facesine yanlışlıkla girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayrıyetten bir facebook hesabı açmam gerekiyordu açtım nasılsa aynı hotmail varmış galiba böyle hesap var filan dedi bende şifre değiştir dedim ve değiştirdim girince başkasının facesi çıktı acayip tırsıyom facesi sapık bir profil gibiydi virüs yok pcmde eminim napabilirim ?

• bunda tırsacak ne var ki?
    ayrıca bişey yapmak zorunda değilsin hesaptan çıkış yap gitsin..
  • hayır böyle polisler tarafından izlenen bir profil filan olur bende girdiğimden başım belaya girer (biraz sapık bir profil gibiydi) vede aynı hotmail adıyla sahip olmamız sence tuhaf değil mi ?
  • yok kardeş bişey olmaz,polisin işi başından aşkın bunca memleket meselesi dururken öyle facebooklarda adam kovalamazlar..
    bi bak bakalım öyle paylaşımları falan sapıkçaysa hesabı kapat gitsin..
    aynı hotmaile iki ayrı hesap vermez facebook.
    senin girdiğin hotmail hesabı ile daha önce facebook hesabı açılmış olay bu..
  • fakat hotmaili daha yeni açtım facede kaydolurken bu hotmaille daha önce hesap alınmış yazdı bende hatadır filan diyip bu benim hesabım yazdım
  • o zaman şöyle olmuştur..
    o kişi facede hesap alırken senin almış olduğun mail hesabını sallayarak kayıt olmuştur ama ve facebookta hesabı doğrulamak için bu olmayan maile doğrulama kodu veya linki yollamıştır..
    o şahısta bu maile giremediği için hesabı doğrulayamamış bir şekilde kullanıyordur yani aktivasyonsuz bir facebook hesabı bu..
    bu tür fake hesaplar zaten bi zaman sonra tespit edilip kapatılıyor,kapatılmasada aktive edilemediği için kullanım kısıtlamaları getiriliyor..
  • peki sağol içimi rahatlattın tekrar sağolun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim sende sağol
  • Aynen kardeşim benimde başıma aynı şey geldi ama.Hotmail benim hotmailim. Nasıl olabilir dedim girdim. Girmez olaydım.Bilemezdik ki. Direk profili açıldı önce bir afalladım. Normal bir profil gözüküyordu kurcalamadan çıkış yaptım. Adam yeniden hotmailini alsın diye hotmail adımı değiştirdim. Artık kendine kalmış. Yanlış yapılan bir şeyden dolayı herhangi bir yaptırım olacağını düşünmüyorum.Şikayet etse bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.