Şimdi Ara

BAŞKAN YİNE ÇOK AMA BOŞ KONUŞUYOR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yahu hepiniz sadece transfer için konuştuklarını okudunuz herhalde.
    diğer kısımlarda da bakın ne demiş ?
    ama sizin umurunuzda değil işiniz gücünüz transfer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyr@mid

    takımın bu denli geç adam alması gerçekten çok kötü bir olay ama buna istinaden saçma şeyler söyleyenler hala itici geliyor.

    1) Üstünel istifa etti, takımdan kovulmuş olsa medyanın önünde başkan "gitmemesini isterdik" demezdi. hadi yalancı bir başkanımız var diyelim, Haldun çıkıp "ulan kovdun sonra da gitme dedin" derdi.
    2) artık çok geç ama hala gelebilir 5 adam, yani ortada tutulmamış bir söz yok.
    3) (en çok da buna kızdım) yahu SABRİ oynamasın da kim oynasın, sabriyi beğenmeyen adamın Türkiye de beğenebileceği tek futbolcu (o da ihtimal) Andre SANTOS tur, daha ne istiyorsunuz anlamıyorum. Serdar ÖZKAN ı ve Cana yı da sevmedin kabul edelim ama Pino yu ne ara görüp beğenmedin. 62dk oynadı Gs de iki asist yaptı: evet hazırlık maçıydı ama söyler misin 10 futbolcunun kaçı bunu yapabildi?

    dediğim gibi, yönetim artık bendeki kredisini de doldurdu ama hatalarına sığınıp, "ulan sakat adam alıyorlar, bak Cana da sakatlanmış" diyen insanları görünce keşke takım tutmasaydım diyorum. gerçekten yorumsuzsunuz!
    quote:

    Orijinalden alıntı: berkay27

    ah baskan ahhh
    sana buyuksun dedikkk inandik guvendikkk
    ama sana gs tvde sorulan sorular bile tarafli sorular yakismiyor hic senin gibi birine

    ustunel i yolladin sustuk

    5 adam dedin bekledik

    nezamandir oyuncu gelcek dedin hala 2 hafta var yapicaz diosun

    sabriymis serdar ozkanmis pinomus cana mis bunnarmi senin takimini dondurucek

    yapma baskan yalan konuscana hic konusma

    medya salliyorsaa burdaki insanlardami salliyor tek sen dogruyu biliyorsun

    sivas macini izlemedinmi fener macini izlemedinmi uefa macini izlemedinmi hala neyi savunuyorsun ??


    1 dedıgınde ustunel kovuldu arkadasım ıstıfa onun kıbarcası mılletın ofkesı ona hem ıcerıgını bılmıyorlar hem kovuyorlar adam sadece kovuldun demekle kovulmaz adamın elını kolunu bagladılar bır anda adama kıbarca s...... git dediler adamda hay hay dedi 5 oyuncunun ıcıne kewell ıda koydu kewell sayılmazdı o bızım futbolcumuzdu hadı saydı dıyelım cana baros kewell elano neıll pino mısımovıc ledesma olursa eyvallah fakat aksısı hıc bır ıse yaramaz bu dakıkadan sonra




  • quote:

    Orijinalden alıntı: delton

    ''bir saat sonra da bitebilir, bir hafta sonra da bitebilir.''

    Bu laf başkana yapışıp kalacak galiba. Çaresizlik ifadesi gibi bir şey bu.


    Bir saat sonra da bitebilir, bir hafta sonrada BİTMEYEBİLİR demişti TV kanalının birine...

    Hayatımda duyduğum en acizane laf. Yazıklar olsun.

    Sana bir zamanlar güvendiğim için utanıyorum kendimden A.P.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Evet özellikle kalınlaştırdığım kısımlarda çok boş konuşmuş başkan!!!!Ne müthiş taraftarsınız varya offf...

    ''Öyle bir hava yaratılıyor ki, sanki Galatasaray'da felaketler yaşanıyor. Çok büyük felaket senaryoları yazılıyor, çiziliyor. Biz bu değerlendirmeler karşısında yönetim olarak kendimizi sorguluyoruz. Şöyle değerlendiriyoruz, diyoruz ki, (Galatasaray'ın Riva arazisi şu an ruhsatı hazır bir şekilde bekliyor. Biz biraz köprünün ihalesinin yapılmasını bekliyoruz. Galatasaray'da bundan dört sene evvel değeri 60 milyon dolar olan Riva, bugün 200-250 milyon dolar değerine çıktı. Diğer taraftan 20 senedir beklenen bir stat var ve ben daha ilk protokolün yapıldığı zamandan beri uğraşıyorum. İnşallah ligin ikinci yarısının ilk maçını orada oynamak istiyoruz. Çalışmalar 24 saat sürüyor. Diğer taraftan, Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş.'nin birleşmesiyle ilgili en önemli merhale, Sermaye Piyasası Kurulunun vereceği karardı. O karar da birleşme yönünde çıktı. Şimdi bundan sonra artık 15 Eylül'e kadar prosedürleri var. O da tamamlanıyor ki, 4 senedir o projenin üzerinde çalışıyoruz. O da yüzlerce milyon dolar dışarıya çıkacak olan kaynağın önünün kesilmesi anlamına geliyor. İçeride kalması anlamına geliyor. Galatasaray'ın 30 senedir kullandığı 14 senedir açılamayan bir tüzük kongresi vardı. Tüzükte ciddi yollar alıyoruz. İnşallah 16 Ekim'de tüzük kongresinde artık tüzük son rötuşları yapılarak bitmiş olacak. Diğer taraftan, 3 sene evvel Galatasaray'ın gelirleri 70 milyon dolar civarındayken, bugün 200 milyon dolar civarına geldi. Sponsorluk anlaşmalarımız bizim tarihimizde en fazla imza altına alınan 60 milyon dolarken, şu anda 190 milyon dolarlara geldi. Futbolda top çizgiyi geçmediği zaman, insanlar felaket senaryolarını yazıyorlar. Biz günü kurtarmanın peşinde çalışmıyoruz. Önümüzdeki seneden itibaren Galatasaray, hem tesisleri açısından, hem nakit akışı açısından, hem de kar-zarar açısından çok başarılı bir hale gelecek. 2012 yılında UEFA mali kriterlerine uyumlu hale gelecek. Tabii bunlar olduktan sonra, para sorununu çözdükten sonra, sportif başarı onun arkasından kesinlikle gelecek ve kaçınılmaz olacak. Önemli olan bu sağlıklı yapıyı muhafaza edebilmek.''

    özhan başkanın başlattığı projeleri sen bile bitirirdin bu kadar övmene gerek yok ne mal olduğu ortada adnan polatın..
    babasının izni olmadan adım atamayan bir adamdan bahsediyorsunuz burada bilmem farkındamısınız..




  • Umarım Divan Kurulundan sürülür bu A.P. (Adnan Polat yazmak uzun, ve bu adamın tam adıyla hitap etmeye değmez o yüzden artık A.P. diycem kendisine)

    Hayatımda tek bir icraat bile yapmayan ama yapılan herşeyi kendi icraatlarıymış gibi gösteren başka bir başkan dahi görmedim. A.P. çık git bu takımdan artık, seni sevmiyoruz, seni istemiyoruz. Şu an 5 büyüklerden en güçsüz takım biziz. Yazıklar olsun.
  • haldun üstünel'i kovduğunda (zorla istifa ettirdi) benim gözümdeki yağmur damlası kadar değeri de uçtu gitti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.