Şimdi Ara

Başkan Aysal'dan Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17996.php
    quote:

Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz.

1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır.

2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi.

3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek.

4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır.

Ünal Aysal
    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

• "Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır."

burası önemli. yalanladığına göre şimdi söz tff başkanı olacak zatta. ikisinden biri yalan söylüyor ayıp ya koca adamlar neyin peşinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih hocayı bekliyorum güvendiğim tek isimdir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

"Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır."

burası önemli. yalanladığına göre şimdi söz tff başkanı olacak zatta. ikisinden biri yalan söylüyor ayıp ya koca adamlar neyin peşinde.

Kimin yalan soyledigi az cok belli zaten

• quote:

"Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır."

Bana şunu söyleyin, Ünal AYSAL nasıl Fatih TERİM'in yanında Ocak ayında yollarımızı ayırırız diyebilir ki?

Ki diyelim öyle bir konuşma oldu, neden Ünal AYSAL öyle bir düşüncesi var ise sözleşmeyi uzatmak istedi onuda geçtim Fatih TERİM bu konuşmayı duyunca neden istifa etmedi?
  • Başkan, kendisini boşa desteklemedigimizi yine gösterdi. 10 üzerinden 10'luk açıklama olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal başkana laf söyleyenler, Galatasaray başkanina değilde YD gibi ne idüğü BELLİ olan birinin sözlerine inananlara soruyorum.. Sizde biraz utanma var mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Başkan, kendisini boşa desteklemedigimizi yine gösterdi. 10 üzerinden 10'luk açıklama olmuş.

Katılıyorum
    İmzan güzelmiş kullanabilir miyim?
  • 4. numaralı maddeyi tekrar okuyun, çok şeyleri açıklıyor.

birde teknik olarak TFF'yi dava etme hakkımız doğuyor . Cünkü halen Terim bizim elemanımız...
  • hcno H kullanıcısına yanıt
    Demirören'e inanma gafletine düşmezsin umarım.
  • Bence Terim'in açıklama yapması lazım ama Galatasaray'a zarar verebileceği için basın önüne çıkmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Başkan, kendisini boşa desteklemedigimizi yine gösterdi. 10 üzerinden 10'luk açıklama olmuş.

Katılıyorum
    İmzan güzelmiş kullanabilir miyim?

Tabi.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/06/d7/02/06d7029c953fb2d3ab8af5fcd582f26d.jpg[/image] 
    [b]Kulübün hiçbir "ELEMANI", camianın oylarıyla kulübün başına geçen başkandan üstün değildir, egosunu söndüremeyenin sonu böyle olur. Galatasaray'ı basamak olarak kullanma niyetinde her kim varsa bu sonu hakeder. Bu saatten sonra küme düşsek bile umrumda değil, gerekli olan yapıldı![/b][/center]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Bana şunu söyleyin, Ünal AYSAL nasıl Fatih TERİM'in yanında Ocak ayında yollarımızı ayırırız diyebilir ki?

Ki diyelim öyle bir konuşma oldu, neden Ünal AYSAL öyle bir düşüncesi var ise sözleşmeyi uzatmak istedi onuda geçtim Fatih TERİM bu konuşmayı duyunca neden istifa etmedi?

sözleşme uzatma meselesi çok fazla konuşuldu kardeşim herkesin kendine göre savunduğu bir şeyler var ama hepsi teoride kalıyor. inan yoruldum artık tartışmalardan, ne olacağını göreceğiz valla olayları bile yorumlayamaz hale geldim şu 2 günde. birbirimizi kırıyoruz boş yere.

• Baskan bizi yaniltmadi, cok yerinde bir aciklama. Top simdi TFF ve Fatih Terim'de.

• quote:

sözleşme uzatma meselesi çok fazla konuşuldu kardeşim herkesin kendine göre savunduğu bir şeyler var ama hepsi teoride kalıyor. inan yoruldum artık tartışmalardan, ne olacağını göreceğiz valla olayları bile yorumlayamaz hale geldim şu 2 günde. birbirimizi kırıyoruz boş yere.

Fatih TERİM'e herkesin saygısı var ama olanlar unutulmuyor, daha önceden bırakıp gitmesi ve bu taraftar onu affedip tekrardan sevmişken tekrar yapması...

İnsanın zoruna gidiyor, "Bizi kullandı" demeden duramıyor insan, az biraz Fatih TERİM sevgisiyle değilde tarafsız bir gözle bakarsanız zaten sizde anlarsınız içine düştüğümüz şu durumu.

• Yildirim Demiroren Besiktas doneminde ve TFF baskani oldugu gunden beri surekli yalan soyleyen bir sahistir. Fatih Terim'e yalakalik yapip onun arkasinda durdugunu gostermek icin goz gore gore yalan soyleyip Baskan'i taraftarlarin onune atarak intikam alma derdinde. Basin toplantisinin sonunda mutluluktan agizi kulaklarina variyordu. Amacina ulasti sonunda.
  • Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.

Fatih Terim'i YD savunuyor.. Bildiğimiz YD. Ve haliyle Gs başkanına da laf ediyor.

Ünal Aysal ise YD'nin tüm açıklamalarını bu açıklamayla cevaplamış oldu, bombayı bıraktı resmen. Bu saatten sonra YD ya cevap vermeyecek böylece yalan söylediği kanıtlanmış olacka, ya da işler daha da kızışacak..

Sizi bilmem ama Fatih Terim'i YD gibi bir adam savunuyorsa Fatih Terim benim için ve GS için bitmiştir.. Bitmiştir derken, elbette geçmişteki başarıları efsaneliği falan tartışılmaz ama, bu saatten sonra da bu kulube uzun bir müddet uğramasın mümkünse.. Başkanın ne kadar doğru yaptığı bir kez daha ortaya çıktı.
  • @hashus1099

Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Fatih TERİM'e herkesin saygısı var ama olanlar unutulmuyor, daha önceden bırakıp gitmesi ve bu taraftar onu affedip tekrardan sevmişken tekrar yapması...

İnsanın zoruna gidiyor, "Bizi kullandı" demeden duramıyor insan, az biraz Fatih TERİM sevgisiyle değilde tarafsız bir gözle bakarsanız zaten sizde anlarsınız içine düştüğümüz şu durumu.

Adam bırakıp gitmedi adamı kovdular.Hala saf saf gitti diyorsunuz.Adamın sene sonuna kadar mukavelesi vardı.adamla niye sezon başı değil sene sonu değil 4.haftadan sonra sözde olan bir sözleşme teklif ediyorsun.adamın yüzüne karşı başkan demedimi biz profesyolen olcaz o yüzden her sene sonu duruma göre 1 senelik anlaşma teklif etcez demedilermi.Şimdi ne değişti çok profesyonl başkanındada 4. hafta 2 senelik sözleşme teklif ediyor(kaldıki ft ben sözleşme görmedim demiş)

Sevgili başkanımız yiyosa drogbaya sniejdere selçuğa da şimdi 2 senelik sözleşme teklif etsin adamlar kabul etmeyince göndersin bakalım.Niye bu adam sezon sonunu beklemedi onun cevabını arayın anlıcaksınız her şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Swiftie Guy

Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.

Fatih Terim'i YD savunuyor.. Bildiğimiz YD. Ve haliyle Gs başkanına da laf ediyor.

Ünal Aysal ise YD'nin tüm açıklamalarını bu açıklamayla cevaplamış oldu, bombayı bıraktı resmen. Bu saatten sonra YD ya cevap vermeyecek böylece yalan söylediği kanıtlanmış olacka, ya da işler daha da kızışacak..

Sizi bilmem ama Fatih Terim'i YD gibi bir adam savunuyorsa Fatih Terim benim için ve GS için bitmiştir.. Bitmiştir derken, elbette geçmişteki başarıları efsaneliği falan tartışılmaz ama, bu saatten sonra da bu kulube uzun bir müddet uğramasın mümkünse.. Başkanın ne kadar doğru yaptığı bir kez daha ortaya çıktı.

Katılıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.