Şimdi Ara

Başkaları Yüzünden Kaybetmekten Bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir oyun oynadım. Oyunu kısaca anlatayım. Bizim topta dr. mundo midde velkoz jungleda udyr botta ise adc olarak ezreal ve sup olarak ben yani morgana var. Karşı bot lanede quinn ve thresh var, midde yasuo var. Biz top hariç her lanede ezdik. Özellikle botta baya bir yardık. Ama ezreal dakika 10 iken mavi aldı. Ve udyr küfretmeye başladı. Dakika 10dan dakika 40a kadar full feedledi. Oyun sonunda skoru 2/24 dü.
    Neyse ben velkoz ezreal ve mundo nexus kulelerinden birini yıktık. ( Oyunu 4 vs 5 oynuyoruz çünkü udyr direkt ölüyor ) Her tfyi alıyoruz. Udyr feedlemesine rağmen kill sayısında eşitiz. Dakika 40a kadar taşıdık oyunu. Baron aldık. Ardından udyr dedi ki jungleden gidip kuleyi alalım bitirelim. Dedim ki bilader şimdi mi aklın başına geldi?
    Yine küfretmeye başladı. Neymiş kendisi terziye gitmiş kardeşi oynamış.
    Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Bıktım artık inanın ki. Adam sadece bir mavi aldı diye 2/24 gidip oyunumun içine etti resmen.
    TR serverinin bu hali ne olacak? Adamı reportlasak bile bir işe yaramıyor ki? Oyunu bırakacağım artık. Keyif almıyorum sinir sahibi oldum illallah ettim.

• Neden weste veya na ya geçip rahatlamıyorsun dostum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansav81

Neden weste veya na ya geçip rahatlamıyorsun dostum?

TR de arkadaşlarım da var. Onlarla birlikte oynuyorum. Ama westte bir char açıp orda 0 dan canım sıkıldıkça oynamayı planlıyorum.

@Laurie

yoksa o sen miydin? Hala küfür ediyorum çocuğa. Çoluk çocukla maç atıyoruz abi. Terziye gittim ne demek la?
  • evet lol iyice bayatlamış bir oyun hele ki o yeni sezon geldikten sonra bebe şebe yüksek lig olmuş maçlarda mücadele 0 ya fark atıp kazanıyorsun yada fark yiyip yeniliyorsun.

öyle konuşuyolarki zeka seviyesi 0'ın altında bebeler bu lige nasıl gelmiş aklım almıyor ne akılla dereceli giriyolar tamam takımın kötü oynuyordur ama seni en azından dinleyip kafası az olsun basan oyuncularla çok rahat oyun kazanıyorsun şimdi ise bir daha çekemezsen bir daha yapmazsan trollicem diye tehditler geliyor sanki bir tek biz yeniliyoruz.

her türlü ondan daha iyi oynadığım kaç kere onu taşıdığım adamlar ligte beni geçmiş baksak hala daha iyi oynuyorum.

tavsiyem lol'a çok bağımlı olma etrafında o kadar sosyal hayat var ama çok boş zamanın arta kalıyorsa steam hesabı aç yeni yeni oyunlar edin chivalry , cod , assassin's creed ve dota 2 önerilerim arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bıktım bu goleme çekilmekten
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.