|
Az önce izleyip beğendim .Konusunu bulamayınca bari ben açayım dedim. Tavsiye ederim |
|

1 Mobil
|
Az önce izleyip beğendim .Konusunu bulamayınca bari ben açayım dedim. Tavsiye ederim |
|
Epey iyi bir filmdir. Türk sinemasından özellikle 2025 yılında beklenmeyecek kadar iyi. Birkaç ay evvel izlemiştim ama konusu olmadığından En Son İzlediğiniz Filmler konusunda paylaşılmıştı. |
|
Bir kişinin şans eseri hiç alakası olmayan bir ortama gidip türlü türlü bahanelerle olayları kurtarmaya çalışması temasını beğenmiyorum. İnandırıcı bulmuyorum. Giray Altınok her dizi-filmde aynı karakteri oynuyor, başka rol yapamıyor. Ayrıca senaryoda yaptığı işlere bakın kerem ile beraber yazıyor hep. Malesef ülkemizde yazar-yönetmen-başrol üçlüsünün genellikle aynı olması sorunu var. İyi bir yazar olabilirsin ama oyuncu olamazsın veya tam tersi... |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Eylül 2025; 15:19:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|