Şimdi Ara

Başka Bir Sen ( Giray Altınok, Ezgi Mola, Keren Özdoğan) DISNEY+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ımdb
    Baska Bir Sen (2025) ⭐ 7.0 | Comedy, Romance
    https://www.imdb.com/title/tt35948720

Az önce izleyip beğendim .Konusunu bulamayınca bari ben açayım dedim. Tavsiye ederim

her dizi-filmde aynı karakteri oynuyor, başka rol yapamıyor. Ayrıca senaryoda yaptığı işlere bakın kerem ile beraber yazıyor hep. Malesef ülkemizde yazar-yönetmen-başrol üçlüsünün genellikle aynı olması sorunu var. İyi bir yazar olabilirsin ama oyuncu olamazsın veya tam tersi...

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Evet Giray Altınok genelde komedi yaptığında hep aynı karakterleri farklı yapımlarda farklı isimler/karakterler gibi canlandırıyor, muhtemelen sorun aynı kişinin tüm işi üstlenmesinden kaynaklanıyor ama şahsen şu anki rezil sinema sektörü söz konusuyken bundan şikayet edecek kadar şımaramayacağım. Çünkü yok, film yok. Kalitesini de geçtim film vasfı taşıyan bir şey yok sinemada. Kadıköy Boğası gibi aptallıklar var. Bu yoklukta Giray Altınok adeta çölde vaha gibi, tatlı buzlu içme suyu gibi bir şey. Bu film yanlış hatırlamıyorsam sinema filmi bile değildi, platform filmiydi galiba. Ona rağmen yine işi ciddiye alıp düzgün bir iş çıkarmışlar, şahsen beklentilerimin üzerindeydi. Giray varsın aynı karaktere devam etsin, zaten komedi yapıyor, kaliteli işler çıkardığı sürece ben tamamım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Eylül 2025; 15:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.