Şimdi Ara

Başka bir şehirde nüfus cüzdanı çıkarma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
34.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Kaybedilen nüfus cüzdanı için öncelikle ikamet edinilen yerin mahalle muhtarlığından Nüfus Cüzdanı Talep belgesiyle birlikte muhtarlığın bağlı bulunduğu Nüfus Müdürlüğü’ne 2 adet vesikalık fotoğrafla başvurulduğunda yeni kimlik çıkartılıyor.

* Şayet vatandaş kimliğini kaybetmiş ve ikamet ettiği şehirde değil de seyahatte veya şehir dışında ise mağdur olmaması için Nüfus Müdürlüğü emniyetten kimlik tahkikatı talep ediyor. Bu tahkikat sonucunda 2 adet vesikalık fotoğrafla yeni kimlik alınabiliyor.

Arkadaşlar nüfus cüzdanını illa ki ikametimizin bulunduğu şehirden mi çıkarmamız gerekiyor yoksa o an bulunduğumuz şehirden de çıkartabiliyor muyuz? Arkadaşım bugün gitti valiliğe fakat oradan ikamet ettiğiniz şehirden çıkartılabiliyor denmiş. İnternette de yukarıda ki yazıyı buldum, ikinci paragrafta şehir dışında ise çıkartılabileceği yazıyor. Gerçi yazı 2011 yılında yazılmış.

Var mı bilgisi olan?

• Iki sene sonra ayni duruma ben dustum . Cikartiliyor mu ? Bilgin var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Iki sene sonra ayni duruma ben dustum . Cikartiliyor mu ? Bilgin var mi ?

Ogrenciyseniz cikarilir digeri hakkinda bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

Iki sene sonra ayni duruma ben dustum . Cikartiliyor mu ? Bilgin var mi ?

Ogrenciyseniz cikarilir digeri hakkinda bilgim yok

Öğrenciyim . Ne yapmam gerekiyor tam olarak ?

• 2 ay önce kaybedip başka şehirde çıkarrtırdım. İkamet farketmeksizin gidiyorsunuz emniyetle falan uğraşmadan il nüfus müdürlüğüne biyometrik fotoğraf ve Ailenizden birisi veya ıslak imzalı sizin olduğunuzu kanıtlayan belge istiyorlar(öğrenci belgesi vs.) daha sonra size sorulan soruları(yeğenin var mı varsa kaç kardeş adı ne vs.) cevaplıyorsun bu kadar. Başka sorun varsa alıntıla lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka kaybedenler olursa gelecekte yardımcı olsun diye söyleyeyim . Ben çıkardım . Öğrenci iseniz ve kimliğinizi kaybettiyseniz , Türkiyede herhangi bir nüfus müdürlüğünden kimlik çıkarabilirsiniz . Bunun için gerekli olan iki şey ıslak imzalı öğrenci belgesi ve öğrenci kimlik kartının fotokopisini yanınızda bulundurmanız . 18.50 TL aldılar . Onun haricinde 1 tane biyometrik fotoğraf istediler . Ama kaliteli fotocudan cektirin . Sonra sıkıntı çıkmasın .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.