Şimdi Ara

Başka bir rün sayfası gerekli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 tane rün sayfam var sizce bi kaç tane daha almalımıyım ? bide armorpen mrpen gibi rün sayfamda var fakat hiç kullanmıyorum onları hangi champlarda hangi lanelerde kullanmalıyım arkadaşlar olan rün sayfalarım aşağıda.

ad :
    Fiziksel Hasar +15.3
    Zırh +9
    Büyü Direnci +12.1

ap :
    Büyü Nüfuzu +7.8
    Zırh +9
    Büyü Direnci +12.1
    Yetenek Gücü +14.9

armorpen :
    Zırh Delme +10.2
    Fiziksel Hasar +7.7
    Zırh +9
    Büyü Direnci+ 12.1

ad cd:
    Fiziksel Hasar +15.3
    Zırh +9
    Bekleme Süresi Yüzdesi -5%
    Büyü Direnci +4

jungle as ad :
    Fiziksel Hasar +8.5
    Zırh +9
    Büyü Direnci +4
    Bekleme Süresi Yüzdesi -5%
    Saldırı Hızı Yüzdesi +13.5%

ap+mr pen :
    Büyü Nüfuzu +7.8
    Zırh +9
    Yetenek Gücü +25.6

solo as ad:
    Fiziksel Hasar +8.5
    Zırh +9
    Büyü Direnci +12.1
    Saldırı Hızı Yüzdesi +13.5%

bi tane ap as lazım başka bildiğiniz varmıdır teşekkürler

• Pure ad sayfası gereksiz ad cd ile girersin onla gireceğine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full tank rünleri zırh büyü direnci ve can , can yenileme rünleri , mana yenileme ve mana rünleri strateji çok önemli karşıdaki rakibe göre bunlarda gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rün tamamen kişisel birşey. oynadığın heronun eksikliğini gidermek yada güçlü yönlerini öne çıkarmak için kullanırsın. Mesala kaplan udyr zırh delme daha iyi iken anka udyrde saldırı hızı. Vaynede%33 saldırı hızı girerim mesala ama corkide can çalma. İlk çıkacağın iteme göre şampiyonun aktif pasif özelliklerine göre en rahat ettiğim rün sayfalarını kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulls Head

Rün tamamen kişisel birşey. oynadığın heronun eksikliğini gidermek yada güçlü yönlerini öne çıkarmak için kullanırsın. Mesala kaplan udyr zırh delme daha iyi iken anka udyrde saldırı hızı. Vaynede%33 saldırı hızı girerim mesala ama corkide can çalma. İlk çıkacağın iteme göre şampiyonun aktif pasif özelliklerine göre en rahat ettiğim rün sayfalarını kullanırım.

%33 ne gerek var vayne %15 giriyorum bi bot aldınmı earlyde gayet iyi attack speede sahip oluyosun
  • zed için zırh delmeyi kullanabilirsin
  • Elise, Shyvana için hybrid pen sayfası güzel oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

zed için zırh delmeyi kullanabilirsin

suikastçıların hepsinemi kullanayım mesela ? jarvana felan kullansam olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

zed, talon vb gibi tam suikastçı herolara giriyorum ben zırh delme ile ama istisnalarda oluyor mesela riven oynarken karşımda sürekli dövebilecegim biri varsa arm pen le giriyorum, ancak hani anlık vurup çıkmam gereken birisi varsa arm pen yerine ad koyuyorum bunun gibi istisnalar.
  • Hybrid Pen alip neredeyse tum ranged supportlar icin kullanabilirsin (Janna ve Thresh icin ad daha iyi oluyor), kirmizilara ve buyuklere armor koyup Leona ve Braum gibi melee supportlara kullanabilirsin. Ms runu alip Ryze icin ya da as ms tarzi jungle sayfasi yapabilirsin.

Aklima pek gelmedi simdi ama genelde sarilarin tamami armor bu sezon pek alinmiyor run nerflerinden sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman bi 3 4 tane daha sayfa gerekli galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Zırh delme latede ad ründen daha fazla işe yarıyor jarvanın early damagesi iyi olduğu için arpen rünleri jarvanada iyi olabilir tamamen fikir yürüttüm

• Ms rün al,tf oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 tane var hala yetmiyor bana ama genel olarak idare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.