|
Arkadaşlar nette herkesi hakaretten mahkemeye veren bir arkadaş var. Atatürk ve Millete kendisi laf söyleyip,olur olmaz herşeyi hakaret diye mahkemeye veriyor. Sıra bana denk gelmiş,bende oltaya geldim... Ben hakaret olmadığını düşünüyorum,söylediğim sözün ve durumun. Uzlaşma teklifi geldi yüksek bir ücret ile reddettim. Şimdi 2 farklı hakaretten arka arkaya basit usul dava açılmış. -Öncelikle sorum; basit usulden olduğu için savunma hazırladım ama pek ümidim yok fazla ciddi şekilde okuyacaklarına,ceza verilmesi durumunda ödemeden itiraz ile genel usule geçebilirmiyim? Gerekirse sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum... -Basit usulde HAGB verilirse (daha önceden hiçbir davam yok) karşının avukatlık ücretini yine bana geçirirler mi?(Vatansızlara bir kuruş vermek istemiyorum,olayı ticari kazanca çevirmişler) - Böyle bir durumda en az zararla nasıl çıkarım. Sanırım yeni bir usul çıkmış bu hakaret davalarında devlete ödeniyor,fakat bana gelen kağıtta böyle birşey yok basit usulden savunma isteniyor.Ben dilekçe ile bu yeni duruma sokabilirmiyim? Bu durumla ilgili nette hiçbir bilgi yok.Devlete seve seve para veririm çünkü yeterki karşıya gitmesin. Avukat arkadaşlar kısaca yanıtlayabilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 4 Ocak 2025; 5:31:32 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı