Yani parantez dışındaki (-) parantez içindeki her iki sayı ile çarpılınca mı çıkıyor o (-)
Evet - ile + nın çarpımı - olduğundan öyle çıkıyor. Ama mesela içeride 10 B-A olsaydı o zaman - 10 B +A çıkacaktı. Çünkü - ile - nin çarpımı +.
Bu güne kadar üretilmiş en iyi prototype'sin kardeşim Temel DH sayesinde yavaş yavaş oturuyor.
Yavaş yavaş çalışmayla oturur temel. Sen çalışmaya devam et.
Bayramı iyi değerlendirmek lazım.. Neyse hocam ben çıkıyorum devam edeyim bugün bitireyim bu konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: vmaskesi
allah kolaylık versin
Hepimize hocam..
Allah yardımcın olsun kardeş.
(2+5)-(3+4)=?
Muhtemelen bu soruyu da yanlış yapacaktın o zaman. Bence biraz daha geriye dön ve temeli güçlendir. Yoksa çok sıkıntı çekersin.
Hemen gidip antremanlarla matematik kitabi al cok faydasini gorursun
quote:
Orijinalden alıntı: muhsinsezal
(2+5)-(3+4)=?
Muhtemelen bu soruyu da yanlış yapacaktın o zaman. Bence biraz daha geriye dön ve temeli güçlendir. Yoksa çok sıkıntı çekersin.
0 değil mi hocam cevap Antrenmanlarla matematik 1-2yi aldım ve nejdet kirpi izliyorum. Umarım pazartesi gelirde bayram tatilinde çalışabilirim..
quote:
Orijinalden alıntı: erenimo96
Hocam matematik için epey kitap aldım da gelmesini bekliyorum. Ve nejdet kirpi izliyorum.
Aldıklarımda bunlar gelirse bide güzel olacak Fem Simetrik Ygs Matematik Seti (3 Kitap) YGS Matematik Soru Bankası Karekök Özel Yayınları Fem Ygs Matematik - 1 Konu Özetli Soru Bankası Ygs 25 Temel Matematik Denemeleri Fem Yayınları ANTRENMANLARLA MATEMATİK 1 Antrenman Yayınları ANTRENMANLARLA MATEMATİK 2 Antrenman Yayınları
12.sınıf mısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme