Bildirim
Basit kaldırma kuvveti sorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cevap ne hocam -
1 ve 3
3 u anlamdim sdece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin dediğin taşırma kapları için geçerli.Burada taşan sıvı olmadığı için ne koyarsan koy ağırlaşma olacaktır. -
Hocam peki taşırma kabinda tasan sivi hacmi yuzen ve askıda kalan cisimler icin. Kaldırma kuvvetine mi esit?
Batan cisimler icin nasil?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşırma kabı ise taşan sıvının ağırlığı her türlü kaldırma kuvvetine eşit batması yüzmesi yada askıda kalması önemli değil.Taşırma kabı değilsede yükselen sıvı ağırlığı kaldırma kuvvetine eşit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4alerce -- 8 Ocak 2017; 19:6:51 > -
Son olarak taşırma kabı olmadan yüzen ve askıda için kaptaki ağırlaşma = F kaldırma
Batan için ağırlaşma G = Fk + N G-Fk mı oluyor ağırlaşma ? -
3 bence de yanlış -
Eger uc yanlis olsaydi akvaryumun ustune kocaman bir gemiyi koyardik sonra akvaryumu da sdece akvaryumun agirligini tasir gibi tasirdik.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mezmez
Son olarak taşırma kabı olmadan yüzen ve askıda için kaptaki ağırlaşma = F kaldırma
Batan için ağırlaşma G = Fk + N G-Fk mı oluyor ağırlaşma ?
Taşırma kabıysa G-Fk değilse direk G -
Soruda bilgi eksiği. Kaptan sıvı taşıyor mu taşmıyor mu ? -
sıvı taşsa sistem kap tam dolu, 1 damla koysan bile taşacak şekilde kurulmadığı sürece kapta ağırlaşma olur. yukardaki arkadaş güzel bi örnekle açıklamış. ağırlaşma olmasa gemiyi koyardık akvaryuma -
sağolun hocam 30 dk lık beyin spazmından sonra her şeyi anladım.
Bunları bilmeden soru çözmeye çalıştım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X