Şimdi Ara

Basit bir sorum var arkadaşlar, TESPİT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden bilgisayar oyunları konsollardaki kadar güzel gözükmüyor, oynanan ekran boyutu falan mı etken bilmiyorum, killzone ve last of us videolarına bakıyorum, derinlik ve ışıklandırmalar aşmış, özellikle o derinlik hissini ve o gölgelerin doğallığını nice bilgisayar oyununda göremedim bunun nedeni ne ? PS3 veya xbox'a sahip değilim bilgisayarım var, ama oynadığım tüm oyunlar bir last of us kadar gerçekçi gelmiyor grafik açısından, crysis 3 falan çizgi film gibi geliyor, anladınız işte, gerçekçilik ve bolca texture ultra ayarların çok alakası yok sanki, siz ne dersiniz ?

• bazı oyunlardada tam tersi oluyor ve PC için güzel çıkıyor konsolda oyun rezalet oluyor.Mesela BF3,GTA 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

bazı oyunlardada tam tersi oluyor ve PC için güzel çıkıyor konsolda oyun rezalet oluyor.Mesela BF3,GTA 4

GTA pc içinde güzel değil, optimizasyon özürlüsü, adam 2 bin liraya sistem topluyor, en yüksekte oynayamıyordu ilk çıktığında. Battlefield serisinin olayı zaten multiplayer konsol altyapıları ram miktarındanmıdır nedir çok oyuncuyu desteklemeyince bf'den zevk alamıyorsun, vitadada maksimum 4v4 var, oda can sıkıyor, call of duty gibi oyunlar konsolda daha güzel oluyor mesela.

Ama şunu söylemek lazım, uncharted, last of us, god of war, 3rd person shooter, adventure vb. tarzda oyunlar kesinlikle konsolda daha güzel ve daha gerçekçi gözüküyor. Birde konsolun standart olması güzel birşey, televizyon sorunum ve yeni nesilin geliyor olmasından dolayı vita aldım, vita bana ufak çapta bir konsol deneyimi yaşatıyor, sistemim yetermi diye düşünmeden, seneye çıkan oyunları oynarmıyım demeden falan oyun oynamak çok zevkliymiş, pc taraftarı idim, ama pc toplamak, simülasyon, hardcore fps ( counter, belki battlefield ), strateji, mmorpg, rpg oyuncuları dışında gereksiz, konsol standart kullanıcı dostu bir alet, imkanım olursa ps4 alıcam ileride, olmazsa bir msi laptop alırım battlefield 4 akarım.

• Grafik kartınla alakalıdır,yeni nesil grafik kartları ps3'ü ikiye katladı pc ile ps3'te battlefield'ı kıyaslarsan arada dağlar kadar fark olduğunu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 14 Eylül 2013; 4:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Grafik kartınla alakalıdır,yeni nesil grafik kartları ps3'ü ikiye katladı pc ile ps3'te battlefield'ı kıyaslarsan arada dağlar kadar fark olduğunu görürsün

Hocam battlefield pc oyunu zaten ama bir konsol exclusivelerine bakarsak, tamam tessalation falan güzel müzel ama bilgisayarda, bilgisayarın en güzel oyunundan daha güzel gözüküyorlar benim gözüme, crysis 3 bile 2 boyutlu çizgi film gibi kalıyor bence last of us'un yanında iyi bir televizyonda oynanırsa.
  • Little big Metal kullanıcısına yanıt
    Exclusive oyunlar iyi tabi; Uncharted,MGS4,ama multi oyunlar rezalet AA eksikliğinden geçilmiyor,Xbox bu konuda çok daha iyi
  • Bf3 u pc de oynayanlar için bf4 te fazla bir yenilik yok aslında
    Ps3 te oynayanlara devrim gibi gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bf3 u pc de oynayanlar için bf4 te fazla bir yenilik yok aslında

Birde konsol kolay bir alet, tak cd'yi oyna, standart kullanıcı, yok ekran kartı aldın, yok işlemci yetmedi, darboğaz falan yok. Ben heralde imkanım olursa bir konsol alıcam yeni nesilde, birkaç ay öncesine kadar bir msi laptop almayı düşünüyordum seneye ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Bf3 u pc de oynayanlar için bf4 te fazla bir yenilik yok aslında

Birde konsol kolay bir alet, tak cd'yi oyna, standart kullanıcı, yok ekran kartı aldın, yok işlemci yetmedi, darboğaz falan yok. Ben heralde imkanım olursa bir konsol alıcam yeni nesilde, birkaç ay öncesine kadar bir msi laptop almayı düşünüyordum seneye ama.

Bende exc duyuurulunca konsolu alicam da Seneye kadar düzgün exc gözükmüyor
    Naughty Dog uyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.