Şimdi Ara

Basit bir şekilde tavsiye verebilecek var mı? (Şu ana kadar çalışmadım sayılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazın başından beri düzensiz yarım yamalak çalıştım (belki de çalıştığımı sandım). Yarım yamalak derken mesela günde 3-5 test çözüp bırakmışlığım çok oldu.
    Tm'yim. Okuyacağım il , okuyacağım bölüm belli.

Hedefim Tm-1 de 198bin gibi bir sıralamaya girmek. Yani kesin girmem için en kötü 175 gibi bir sıralama yapmak istiyorum.

Şu ana kadar olan ygs zaman deneme netlerim şöyle :
    Türkçe = 30-33 (35'i falan da gördüğüm oldu)
    Mat = 14-17 civarı
    Sosyal = 22-26 civarı

Açıkcası puanza gibi sitelere bakınca bu ygs netleri çok rahat yetiyor gibi gözüküyor. Yine de mat netimi 20 ye sabitlemek isterim.

Asıl konu ise Lys. Hadi ygs'yi hiç çalışmadım hep mantığımla yaptım ama Lys'de napıcam ?
    Hedefim (Lys)
    Mat = 10 Net
    Geo = 5 Net
    Edebiyat = 25 Net
    Coğrafya = 10 Net

Şu ana kadar hiç Lys denemesine girmedim. Bu netler yapılır mı? Hadi Geometri zaten 30 soruda 5-6 kolay soru sorar onu geçtim. Diğer netlere 2,5 aylık sürede ulaşılır mı?

Not = açıkcası Lys mat temelim var mı yok mu onu bile bilmiyorum ama geçen sene dinleyip anlamıştım konuları.

Not 2 = Bu dediğim netler ile ne kadar doğru bilmiyorum ama puanza'da 120-130 bin gibi bir sıralamada gözüküyor. Bu bana yeter en azından tercih zamanı kafam rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 17 Aralık 2015; 19:03:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hm Ok kullanıcısına yanıt
    kardeşim mat için konusmıyım ama edebiyat için 25 hedef çok düşük hem ztn türkçen de iyimiş lysde de 20 25 paragraf geliyo zaten fix 20 yapsan paragraftan en kötü durum bu olsun yanınada limit el kitabı ile soru bankası ile çalıssan bu seni en kötü 35 e çıkarır en kötü diyorum bak mat için konusmıyım bilgim yok onu bende sormak istiyorum lys de 20 net integrale türeve girmesek yapabilirmiyiz benimde hedef kırık obp ile tm 1 149 k
  • Kardeşim ben sayısal çıkışlıyım. Hiç edebiyat çalışmadım. Son sene farkettim ki ben sayısal değilim. Başladım tm kasmaya edebiyat 0 dı. Açtım kültürün kitabını adam akıllı sayfalarca özet çıkardım. Sonra toplam 500-700 soru çözmüşümdür. Netler 48-50 ye çıktı. Biraz uğraş edebiyata garanti olsun. Tmcinin ygs neti hiç bir şeyi garantilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerames

kardeşim mat için konusmıyım ama edebiyat için 25 hedef çok düşük hem ztn türkçen de iyimiş lysde de 20 25 paragraf geliyo zaten fix 20 yapsan paragraftan en kötü durum bu olsun yanınada limit el kitabı ile soru bankası ile çalıssan bu seni en kötü 35 e çıkarır en kötü diyorum bak mat için konusmıyım bilgim yok onu bende sormak istiyorum lys de 20 net integrale türeve girmesek yapabilirmiyiz benimde hedef kırık obp ile tm 1 149 k

Mat2 de 20 soru kadar zaten mat1 den geliyor. Mat1 iyiyse bide polinom parabol falan çözsen 20 net çıkarırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.