Şimdi Ara

başınız ağrırken, boğazlarınız şişmişken,mideniz bulanıyorken çalışabiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sigortam da yok lanet olasıca doktora gidemiyorum iki günde toplasan 100 soru çözmüşümdür,

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

sigortam da yok lanet olasıca doktora gidemiyorum iki günde toplasan 100 soru çözmüşümdür,

Ağrı kesici al
    Nane limon iç
    Bal ye, yemek yerken soğanda tüket
    Sade limonda yiyebiliyorsan ye bunlar doğal tedavi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğazın şişmişse antibiyotik almazsan kolay geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

sigortam da yok lanet olasıca doktora gidemiyorum iki günde toplasan 100 soru çözmüşümdür,

Ağrı kesici al
    Nane limon iç

ağrı kesici yeni içtim daha annem de vardı 530 mg apranax plus on numara, nane limon falan tırt , baş ağrısı geçse yetiyor zaten soru çözmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 11 Aralık 2015; 19:34:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Ağrı kesici al
    Nane limon iç

ağrı kesici yeni içtim daha annem de vardı 530 mg apranax plus on numara, nane limon falan tırt , baş ağrısı geçse yetiyor zaten soru çözmeye

Baş ağrısı apranaxla geçiyorsa bence doktora görünmen lazım.Çünkü güçlü bir ağrı kesici sinüzit olmuş olabilirsin oda Ağrı kesiciyle geçmez normal boğaz ağrısıyla dediklerimi yap geçer ama hemen bi bardak nane limon içince geçmez 2-3 günde hafifler

• quote:

Orijinalden alıntı: tmögrencisi

Boğazın şişmişse antibiyotik almazsan kolay geçmez.

Yanlış bir alışkanlık bu düşünceyle antibiyotik kullanımı çok artıyor aslında antibiyotik durum gerçekten kötüyse kullanılmalı yabancı ülkede öyle mesela kolay kolay vermez doktor.
    Yani yutkunurken boğazın acıyor halsizlik var bu durumda antibiyotik hemen kullanılmamalı ama ateş varsa o zaman kullanılmalı.
    Aile hekiminle konuşmuştuk bi aralar :)

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    O canlılar öyle hemencecik kendini geliştirmiyor. Zaten her hafta hasta olan biri değilse öyle ayda, 2 ayda bir antibiyotik kullanmakla bir şey olmaz.
    Neden günlerce boğaz ağrısıyla, halsizlikle uğraşalım ? Ben her kış birkaç kere böyle hastalanırım. Birkaç kez kullanıyorum. Yine de sürekli kullanmak tabii ki iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-688ABD9D3 -- 11 Aralık 2015; 19:58:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O canlılar öyle hemencecik kendini geliştirmiyor. Zaten her hafta hasta olan biri değilse öyle ayda, 2 ayda bir antibiyotik kullanmakla bir şey olmaz.
    Neden günlerce boğaz ağrısıyla, halsizlikle uğraşalım ? Ben her kış birkaç kere böyle hastalanırım. Birkaç kez kullanıyorum. Yine de sürekli kullanmak tabii ki iyi değil.

http://www.medikalakademi.com.tr/antibiyotikler-nasil-kullanilir/

Buyur oku kardeş.

• Annene de bi tane gazeteyi yazmaya sarsın göğsüne koysun başına da şapka tak gir bi battaniyenin altına güzel bi terle ateşin yoksa, sonra çorba iç limonlu çay iç ıhlamur iç portakal ye Bol sıvı şeyler tüket. Eczaneden soğuk algınlığı için bir ilaç (nurofen gibi) bir de boğaz spreyi alsınlar Ben boğazımın ağrıdığını hissettikçe sıkıyorum sanki yara varmış gibi hissediyorum bazen hemen iyi geliyo. Gripin de alabilirler. 2 gün kendine mühlet ver güzel bi dinlen kafanı topaarla. Ya da kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman başla. Sonra çalışmadığın zamanı az uyur telafi edersin fazlasıyla ama dinlenmen lazım.
  • quote:

konuyla alakasız olcak ama "çattım" kelimesinde ünsüz benzeşmesi var mı hocam , bildiğim kadarıyla ünsüz benzeşmesinde istisna yok ve "t" den sonra "d" gelmeli ama gelmemiş yani burda yazım yanlışımı var ünsüz benzeşmesimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.