Şimdi Ara

Basınç tahliyesi sürekli kaçırıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 aydan beri sadece sıcak suyunu kullandığım kombiyi bugun deneyip kışa hazırlık yapmak istedim, kombiyi çalıştırdım, ilk once bi sorun yoktu fakat daha sonra su basıncı fazla olduğunda sıcak su hattında tahliye deliği var sanırım, oradan su atmaya başladı, basınç 1,5 civarındayken sonra sıfır oldu. tekrar su basıncını yukseltmek ıstedım yukselıyor kombı calısıyor ama aynı zamanda yine buradan tazyikli bi şekilde kaçırıyor basınc sıfır oluyor. tamirci çağırmadan sizlerin gorusunu almak istedim. teşekkürler.

• Kombi modeli nedir Baymak.mı
  • basınç 3 bar ı geçtiği zaman fazla suyu atar.1 sefer o alttaki parçayı elle kontrol etmeye çalıştıysanız ayarı bozulmuştur. garantisi varsa çağır baksınlar.
  • Bar 1,5 da iken oldu diyor, sonra kombinin altında ayar bozacak bir parça yok sadece suyu tamamlamak için mavi vana bulunur buda bişeyi bozmaz.

Forumda baymak alan 2 arkadaşın başına gelmişti, kombi nin içindeki bir conta gevşekmiş servis onu sıkınca düzelmişti böyle birşey olabilir.
  • Kombi eski bir kombi, Markası Alarko Harmony garantisi falan yok yani :)
    Servisi aradım durumu anlattım, emniyet ventili arızalanmış dedi :s
    kombiyi açtım emniyet ventili kırmızı bi ventil sanırım.. Şikayetimle alakası yok gibi..
    Durum sıradan bi tesisat arızası olabilir mi
     Basınç tahliyesi sürekli kaçırıyor..

• Su işaretlediğiniz yerden akıyorsa kombiyle ilgisi yok kalorifer sıcak su gidiş hattı borusu delinmiş, eğer kombi içinden geliyorsa bunu kombi arzaları bölümünde sorun ordaki kombiustası ve diğer usta arkadaşlar bilir.
  • Bu tür durumlarda manisada ilyas usta var onu arayın.

Baba, İlyas baba sen kesin buralara bakarsın.... sökmeyin kombiyi
    parçayı değişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 1 Aralık 2015; 17:12:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaz basıncı sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Kombinin basıncı çok yükseldi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.