Şimdi Ara

Basınç Kaldırma Kuvveti Yapabilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bu lanet olası iki konuyu yapamıyorum arkadaşlar. geçen yıl özel dersi aldım, yaklasık 4 kaynaktan çalıştım, fasikül bitirdim ama yok yani olmayınca olmuyor.. tavsiye edeceğiniz kaynak var mı? veya yine özel ders mi alayım. elektrik optik dalgaları korkmadan yapıyorum, bu konular karşıma çıktığında özellikle denemede bakıp kalıyorum ve canımı çok sıkıyor

• hocam ben 11 im şuan basınç ve kaldırma kuvveti görüyoruz, siz fiziğin zor konuları yapıpı kolay konusunu yapamamamışsınız entrasan
  • 11 olduğun için öyle geliyor olabilir. optikten yanlış yapman basınç&kaldırma kuvveti yanlış yapmandan çok daha zor yani benim için böyle en azından. hiç değilse olay formüllere bağlı (gerçi 3 tane formülü var koskoca optiğin) fakat kaldırma kuvveti de basınç da mantığı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

hocam ben 11 im şuan basınç ve kaldırma kuvveti görüyoruz, siz fiziğin zor konuları yapıpı kolay konusunu yapamamamışsınız entrasan

fizikte zor konu diye birşey yok. tek yapman gereken formül ezberlemek yerine mantığı anlamak. kafanda sistemi kurgulayabilmek. tabi bu kafada kurgulama işi mekanik dışındaki konularda biraz daha zor gelebilir bazı kişilere ama ben sıkıntı çekmedim açıkçası
  • ve açıkça söyleyeyim, benim için ygs lys fizikte en zor konu kk basınçtır
  • gözünüzde büyüttüğünüzde bu sizi etkiler.yapacağım gözüyle bakın bir de öyle deneyin.
  • Bende 11.sınıfım YGS-LYS kaynaklarından çalışıyorum bazen çok fazla yanlışım çıkıyor ertesi gün hemen hocalara soruyorum ve eve gelir gelmez tekrar ediyorum. Zaten artık belli bir süre sonra soru tipi kalmıyor. Ama ne yalan söyleyeyim bu 2 konu çok fazla test çözmeyi gerektiriyor ki zaman kaybı yaşanmasın. Aksi halde düşünmeye çok zaman harcanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı konularda insan işin mantığını kavramakta zorlanabilir. Pes etmemek gerek. Genel ağdan(internetten) farklı videolar animasyonlar izleyin.
  • Basınç-kaldirma kuvveti konusu zor değildir ama bi o kadar da yanlisiniz cikar. Kolay sorulari icin degil ama kazik sorulari için her durumu her ihtimali dusunup mantiginizi zorlamaniz lazim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende basıncı yapabiliyorum,kaldırma kuvvetini yapamıyorum.

• konu kolay ama çok çeşit var ben bile çok iyi bilmeme ragmen yapamadığım sorular oluyor
  • yok mu şu kitap süper anlatıyor diyecek biri
  • Katılıyorum ygs fizikte en cok düşündüren soru tipi kaldırma kuvvetinden çıkıyor . İnciğine cıncığına kadar düşünmek gerekiyor çoğu kez yanlış yapıyorum

• legolsm L kullanıcısına yanıt
    bu iki konu herkesin mi başına mı bela olur bu nedir yaa
  • yukarı. ya deli oluyorum parasında da değilim işin çalışıp yapamamak koyuyor adama. lisede 2 kere gördüm, dershanede 2 kere gördüm bu sene tekrar gördüm tekrar kendim çalıştım olmuyor
  • Ayhan cirkin izle ise yariyor

• kaldırma kuvveti basit, basınç anlamsız, zor saçmasapan bir şey
  • hocam bunların topu anlamsız :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.