Şimdi Ara

Başımıza Supp kesildiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zorken sona kalan dona kalıyordu, kimse seçmiyordu.

S3 gelince, ilk supp seçiliyor maşallah.

Bi şevk gelmiş

• S3'te support op
  • Dusununce sup daha zevkli ama 18in altindaki ergenler dusunemedigi icin onlar direk oyuna kill mantigiyla bakiyor.

Supp oynarken en sevdigim sey bizim adc yi kurtarmak atiyorum ezrealin cani cok az cait ultiyi kitlemis tak bi flash atiyorum ulti bana geliyo sonra kahraman gibi oluyorum artizlesiyorum, isin ozune gelirsek supp oyunu tasiyan karakterlerden biri eger supp kotu olursa o oyuna 2-0 yenik baslamissinizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agresif supportların proları ayrı bir havalı oluyor mesela blizt leona alistar gibi sona ise lanede yanında adc olunca aslan kesiliyorsun çok zevkli oluyor halbuki miniondan daha düşük defans mres hp falan var. oyunda ilk yaptığım rune page support oldu ondan sonra adc yaptım bu oyunda 3 kişi çok önemli bana göre support jungler top laner
    top lanede resmen bir adada tek başınasın tüm takımla iletişimin kopuk oluyor junglede ustalık istiyor moblar bittikden sonra insan bir boşluk hissediyor support ise resmen bebek bakıcısı sen bişi demeden o kral olan adc bişi yapamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

Dusununce sup daha zevkli ama 18in altindaki ergenler dusunemedigi icin onlar direk oyuna kill mantigiyla bakiyor.

Supp oynarken en sevdigim sey bizim adc yi kurtarmak atiyorum ezrealin cani cok az cait ultiyi kitlemis tak bi flash atiyorum ulti bana geliyo sonra kahraman gibi oluyorum artizlesiyorum, isin ozune gelirsek supp oyunu tasiyan karakterlerden biri eger supp kotu olursa o oyuna 2-0 yenik baslamissinizdir

Support olmayı sevmiyorum ama sebebi kill almamak falan değil, carry kötü oynarsa gosu pepper bile lane ı taşıyamaz. Elohelldede kötü adc den bol bişey bulunmadığına göre support oynamıyorum bu aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu da epey agresif oynanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

Dusununce sup daha zevkli ama 18in altindaki ergenler dusunemedigi icin onlar direk oyuna kill mantigiyla bakiyor.

Bana kalırsa da supp her zaman daha zevkli ama dediğin gibi bizde mantık kill.

Ayrıca TR'de normal game atıyorsan yanındaki ADC tarafından kanser edilme ihtimalin de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yeni sup itemleri nedir hangileridir biri kısaca adlarını yazabilir mi? ward veren itemler deniyor ama hiç aura effectli itemlerde görmedim 700 goldluk itemlerden mi bahsediliyor?
  • Pickpocket'ın işe yaramadığını öğrenince ne yaparlar acaba :P

-Geçenlerde karşıma geldi bi sona, 5 saniye de bi auto yapıyodu 2 gold alcak diye. Base regen ile doluyordu hp. Ben yeni şeyler denemeyi tercih ediyorum şu ara oyun taşımaya çalışmak yerine, bakalım nolcak sonumuz. :D-
  • bence de iyi oldu, supportlar artık daha aktif oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

bence de iyi oldu, supportlar artık daha aktif oyunda

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Pickpocket'ın işe yaramadığını öğrenince ne yaparlar acaba :P

-Geçenlerde karşıma geldi bi sona, 5 saniye de bi auto yapıyodu 2 gold alcak diye. Base regen ile doluyordu hp. Ben yeni şeyler denemeyi tercih ediyorum şu ara oyun taşımaya çalışmak yerine, bakalım nolcak sonumuz. :D-

pickpocket gayet guzel olmuş saniyede gelen gold miktarı arttı oyunda philo kagey ve pick pocket olunca hiç sıkıntı olmuyor
  • Jungler üvey evlat oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

pickpocket gayet guzel olmuş saniyede gelen gold miktarı arttı oyunda philo kagey ve pick pocket olunca hiç sıkıntı olmuyor

5 saniyede bir auto yapmaya çalışmak, rakibin pozisyon almayı azcık bildiği bir oyunda imkansıza yakın bir durum. Bunu çok zorlarsan da adamlar seni keser.

Doğru, karşı taraf braindead ise ve pozisyon hatası verdiğinde bir şey yapmıcaksa çok güzel, fazladan bi tane GP10 varmış gibi paran olur falan. Ama karşı tarafın oyunu bilmediğini düşünerek oynamak seni pek bir yere götürmez. (Gp10 Quint, Gold Mastery ve Philo 3lüsü yeterince Gold veriyor zaten. Sightstone alırsan daha çok kar edersin Kage almaktan.)

Edit: Anlamakta zorlananlar için, Aldığınız Kage 4 Gold per 10 verir. Bu 3 dakika da 72 Gold ediyor.
    Sightstone ise aynı anda koyulabilen 2 tane ward veriyor. Bunların 3 dakikalık değeri ise tanesine 75 gold. Kage + Ward almak yerine Sightstone alın, saçmalık yapmayın. (Heart of Gold olsa yine neyse, HoG deli gibi ufak fightların kaderini değiştiriyordu. Kage den gelen 25 ap pek bir şey yapmaz.)

Edit2: Çoğu support'un eksik yönü, para geliyo bunları alınca! diye diğer itemları geriye atmak. Duruma göre o şekilde oynayabilecek olsanız bile, yanınızdaki Carry iyi ise, Aura itemlarını öne çekmek oyun kazandırır. -Gp10 itemlarından gelen 200 gold, onu Zeke's e tamamlayamayacak kadar sizi geriye atarsa sadece o yüzden bile oyun kaybedebilirsiniz.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Aralık 2012; 15:27:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

5 saniyede bir auto yapmaya çalışmak, rakibin pozisyon almayı azcık bildiği bir oyunda imkansıza yakın bir durum. Bunu çok zorlarsan da adamlar seni keser.

Doğru, karşı taraf braindead ise ve pozisyon hatası verdiğinde bir şey yapmıcaksa çok güzel, fazladan bi tane GP10 varmış gibi paran olur falan. Ama karşı tarafın oyunu bilmediğini düşünerek oynamak seni pek bir yere götürmez. (Gp10 Quint, Gold Mastery ve Philo 3lüsü yeterince Gold veriyor zaten. Sightstone alırsan daha çok kar edersin Kage almaktan.)

Edit: Anlamakta zorlananlar için, Aldığınız Kage 4 Gold per 10 verir. Bu 3 dakika da 72 Gold ediyor.
    Sightstone ise aynı anda koyulabilen 2 tane ward veriyor. Bunların 3 dakikalık değeri ise tanesine 75 gold. Kage + Ward almak yerine Sightstone alın, saçmalık yapmayın. (Heart of Gold olsa yine neyse, HoG deli gibi ufak fightların kaderini değiştiriyordu. Kage den gelen 25 ap pek bir şey yapmaz.)

Edit2: Çoğu support'un eksik yönü, para geliyo bunları alınca! diye diğer itemları geriye atmak. Duruma göre o şekilde oynayabilecek olsanız bile, yanınızdaki Carry iyi ise, Aura itemlarını öne çekmek oyun kazandırır. -Gp10 itemlarından gelen 200 gold, onu Zeke's e tamamlayamayacak kadar sizi geriye atarsa sadece o yüzden bile oyun kaybedebilirsiniz.-

Bu adamın yorumlarına bayılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

100% doğru olmayabilir bu arada, ama şu an daki izlenimim 2 tane gp10 almanın çok gerekli olmadığı yönünde. Hala daha build deniyorum. -Kage'den yapılan Twin Shadows güzel item mesela. AP ile Scale alan Supportlar için Philo yerine Kage almayı denicem bi ara bakalım.-

(Şu an için en çok hoşuma giden 2 item, Zekes ve runic Bulward, herkese 20 AD, 30 MR vermek az bir şey değil.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 7 Aralık 2012; 16:32:35 >
  • bu sezon favorim lulu. blitz'e hep birinci derdim.
  • aynen herkes support derdinde ama becerenide yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

100% doğru olmayabilir bu arada, ama şu an daki izlenimim 2 tane gp10 almanın çok gerekli olmadığı yönünde. Hala daha build deniyorum. -Kage'den yapılan Twin Shadows güzel item mesela. AP ile Scale alan Supportlar için Philo yerine Kage almayı denicem bi ara bakalım.-

(Şu an için en çok hoşuma giden 2 item, Zekes ve runic Bulward, herkese 20 AD, 30 MR vermek az bir şey değil.)

Shard Of True Ice da güzel oluyor yerine göre, takımda Shyvana, Hecarim gibi movement speed bonuslu herolar varsa kaçan adamları kovalamak için birebir, tanka atıp adamları yavaşlatarak kaçmak için birebir. O kadar fazla seçenek var ki ben bile bazen ne yapsam diye şaşırıyorum.

Ama tabi yanındaki adc aptalsa oyunun başından sonuna zehir oluyor, supportun tek kötü yanı bu bence.

• Vay arkadas Nami geldi diye millet sup olmus.Önceden mid mid diye bagıran kavga edenler simdi sup icin ediyor ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 8 Aralık 2012; 2:43:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.