Şimdi Ara

Başımdan Geçen Paranormal Olaylar +18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +18 POSTTUR HASSASSANIZ VE KÜÇÜKSENİZ LÜTFEN OKUMAYIN
    .
    .
    .
    .Hikayeyi okurken aşağıdaki playlisti dinleyebilirsiniz
    .https://bit.ly/2V4HJWQ
    .

Paranormal olay yaşadığını iddaa eden herkesle taşak geçerdim taa ki bu olayı yaşayana kadar.

2014 yılının ağustos ayında arkadaşlarla arkadaşların yayla evine gitmeye karar vermiştik.İlk olarak onlar da kalacak sonraki gün de yayla evine geçecektik.Gece yatacaz yataklar felan ayarlanmış yatıcaz ev sahibi arkadaş size gideceğimiz yerle ilgili bir hikaye anlatayım mı ama korkabilirsiniz dedi.Biz de taşak geçiyoruz felan neyse anlat dedik.Başladı anlatmaya :Yıllar önce babam küçükken dedemle beraber orada kalırlarken dedem gece kabus görüp birden uyanmış.Kendisine su koymaya kalktığında babamı görememiş ve birden panikle dışarı çıkmış.Zaten ev çok yüksekte yanında doğru düzgün ev bile yok dışarısı zifiri karanlık in cin top oynuyor.Hemen feneri aldığı gibi dışarı çıkmış.Dolaşmış dolaşmış ama hiçbir belirti yok.Hemen evin yanında ahır gibi bir yer var orada keçiler var oradan garip sesler geldiğini görünce oraya yönelmiş hemen.Keçiler sanki huzursuz gibi hareketler sergiliyomuş ama babamı orada bulamamış.Neyse dışarı çıkmış göremeyince orada tepelik gibi bir yer varmış oradan garip bir parıltı farkedince çabuk oraya doğru koşmaya başlamış.Yukarıya çıkınca bir sürü anlamlandıramadığı ışık hüzmesi görmüş ve birden korkup kaçmaya başlamış ama burası hakkında o kadar detay vermedi.Neyse eve dönüyor çaresizlik ve korkuyla içeri girdiğinde babamı uyur halde buluyor ve babamın yattığı duvarlarda garip garip şekiller felan var.Neyse hemen babamı kaldırıyor babamın hiçbirşeyden haberi yok ne olduğunu anlamıyor bile.Dedem babam büyüyene kadar bu olaydan ona bahsetmiyor bile.Ama yukarıda gördüğü şeyleri imama sorunca imam cin düğünü olduğunu söylüyor. Biz cin düğünü lafını duyunca kahkaha atıyoruz bi tane ateist arkadaş var onunla gülme krizine giriyoruz felan ev sahibi arkadaş çok sinirleniyor ciddiye almadığımız için kalkıp gidiyor dışarı bir arkadaş da böyle şeylere sinirlendiğni bilmiyor musunuz deyip arkasından gidiyor ama biz hala kahkaha atıyoruz.Neyse işte biz bunları beklemeden yatıyoruz.Sabah 4.30 gibi kaldırıyorlar bizi bok varmış gibi.Hazırlanıyoruz işte kıyafettir,yiyecektir ps3 felan alıyoruz sıkılırız diye 3 4 kasa bira baya da boğma rakı.Yola çıkıyoruz işte ama baya tepede rakımını şu an hatırlamıyorum ama aynı seviyede gözlem evi felan var düşünün yüksekliğini.Sonunda varıyoruz eve yerleşiyoruz felan.Arkadaşın babası kalıyodu orada keçilere felan bakıyomuş.Dediğim gibi çok yüksekte cidden çevrede çok az ev var ve hiç insan yok.Neyse yerleştikten sonra keşif turuna çıkıyoruz yakında çeşme felan var göl gibi bişey var kurbağaların olduğu.Ağır bok gibi kokuyor.Neyse yukarıda bi tepelik dikkatimi çekti işte ev sahibi arkadaşa söyledim burası mı diye.(Ev sahibine cenk diyecem bundan sonra).Cevap vermedi işte tripliydi biraz.Kızılkum diye biryer vardı orada güzeldi baya.Neyse eve geri döndük ve şoke eden o gerçeği öğrendik.Tuzu unutmuşuz.O kadar et tavuk balık boşa gitti herkes yıkıldı felan PS3 e geçtik ama cidden kimsenin keyfi kalmadı arabayı Cenkin babası götürdüğü için araba da yok tel de doğru düzgün çekmiyor zaten.Neyse Pes 2013 oynuyoruz almışım Barçayı messiyle herkesi çalım manyağı yapıyorum.İçerden bi ses geldi Evrekaaa diye koşarak geldi cenk tuz bulmuş.Birden kapattık ps3 leri mangalın başına geçtik keyiflendik baya herkes bir bira açtı.Mangalın yanına patates kızartması felan da yapmışlar.Boğma rakıyla beraber etlerimizi yedik.Kafalar güzel oldu felan.Bizim ateist arkadaş sordu Cenk e neresiydi diye Cenk gösterdi işte benim sorduğum tepeyi .Lan gidelim mi bakarız oraya felan dedi.Cenk de hadi deneyek dedi.Neyse çıktık oraya yarım saatte felan bişey yok sadece görünürde ahşaptan bi ev var.Ben dedim sen anlattığında hemen gitmişti deden uzakmış baya dedim.Cenk bilmiyorum dedi düşünceli bir sesle.Neyse birden yağmur yağmaya başladı.Bardaktan boşanırcasına yağıyor iri taneli bir biçimde Cenk dedi hemen şu eve koşalım.Gittik hemen zili çaldık baya çıkan olmadı.En sonunda arkadaşlardan biri camdan girip kapıyı bize açtı.İçi tam bir klasik dağ eviydi 2 katlıydı şöminesi felan vardı neyse işte bugün burda yatalım dedik Cenk şömineyi yaktı sıralandık oraya.Rüyamda üst kattaki tuvalete giriyodum tam tuvaletimi yapacakken bebek kafasını farkediyodum.Kaçmaya çalışıyordum ama donup kalıyodum hareket edemiyodum ve birden uyandım.Uyandığımda herkes uyanmış birşey konuşuyorlardı.Ama hava daha karanlık ve yağmurluydu.Gittim yanlarına hemen rüyamı anlattım herkes kabus görmüş farklı farklı.Ateist arkadaşın suratına baktığımda o eski rahatlığı yoktu üzerinde.Neyse ben üst katı dolaşmayı teklif ettim.Cenk zaten adamların hanesine tecavüz ettik birde karıştırmayalım ayıp olur felan dedi.Oy çoğunluğuyla bakmaya karar verdik sırayla odaları dolaştık.Odaların bi tanesi kilitliydi.Cenk e bişey yapıp yapamayacağını sordum.Civardaki çoğu kilidin aynı şekilde olduğunu bununda aynı ise açabileceğini söyledi ama açmak istemiyordu.Zorlamamız sonucunda açmaya karar verdi.İçerde ağaç dallarından yapılmış garip bir heykel vardı ama heykel de denemezdi garip birşeydi.Arkadaşlara baktığımda hepsi çok endişeli duruyordu açıkçası ben de baya korkmuştum.Ateist arkadaş bu yağmurda eve gidemeyeceğimizi dinene kadar burada kalmamızı teklif etti.Herkes eve dönmek istiyordu ama bu yağmurda da işimiz zordu.Neyse yine dizildik şöminenin karşısına bu sefer daha yakındık birbirimize.Uyuduktan 1 veya 2 saat geçti hatırlamıyorum.Birden Ateist arkadaş bağırarak bizi kaldırdı Cenk in yukarda çıplak bir biçimde yattığını söyledi.Koşarak yukarı çıktık cem heykelin karşısında tamamen çıplak yatıyordu.Kaldırdık hemen üstünü giydirdik.Hala kendinde değildi.Ne olduğunu anlamamıştık.Ateist arkadaş bağırarak artık bu evden çıkmamız gerektiğini söyledi ben de Cenk in kendine gelmesini beklemeyi teklif ettim neyse.Cenk yavaş yavaş konuşmaya başladı kekeliyordu.Tam uyuklarken merdivenlerde eski giyimli bir çocuk gördüğünü ve yanında çıktığını sonrasını hatırlamadığını söyledi.Neyse hemen çıktık dışarı fenerimiz de yok telefonun fenerini açarsak şarjının bitebileceğinden korktuğumuzdan telefon ışıklarıyla yolumuzu bulmaya çalıştık.Zaten bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor,zifiri karanlık bir de cenk kendinde olmayınca yolu bulmamız epey zor oluyordu.Neyse ben yürürken birden uzakta parlayan bir çift göz farkettim.Bizimkilere bağırdım çabuk bakmalarını söyledim.Konuştuk aramızda ne olduğunu anlamlandıramadık.En sonunda Cenk keçi olabileceğini söyledi ve ekledi gerçekten keçiyse eve gidiyor olmalı takip edersek evi bulabiliriz dedi.Kafamıza yattı keçiye doğru gidiyoruz ama ara ara kaybediyoruz.Telefonlar 5 10 m yi anca adam akıllı aydınlatıyor.Yürüdük baya keçi bizi farkedince koşmaya başladı.Biz birden heyecanlandık kaçıyo diye.Ateist arkadaş(buna da mert diyecem artık ne kadar geç olsa da) ben yakalarım deyip koşmaya başladı.Eski krosçuydu.Biz de yürüye yürüye takip etmeye başladık.Cenk kötü durumda olduğu için yalnız bırakmak istemedik.Neyse bir süre sonra gözden kayboldu 2side zaten yağmur durmamış daha iliklerimize kadar ıslandık ve üşüyoruz.Geldiğimize geleceğimize pişman olduk.Herkes eve dönebileceğinden emin bile değil.Neyse biz bağırmaya başladık Mert nerdesin diye.Hiçbir karşılık gelmiyor.Arkadaşlardan biri kesin eve gitti yatıyor o piç felan dedi.Ben de evi bulmuş olsa bize de bir bakınırdı bulamamıştır bizi herhalde dedim.En sonunda mağara girişi gibi bir yere geldik.Arkadaşlardan biri lan mert orda dedi birden koşmaya başladı.Biz de gittik yanına harbi Mert.Mağaranın girişine oturmuş kesik kesik gülüyor.Biz anlamlandıramadık ve korktuk.Zaten korkunun temelinde de bu yatar.Soru soruyoruz devamlı gülüyor sinir bozucu bir biçimde.1-2 DK sonra içeriden garip garip sesler gelmeye başladı.Böyle sanki grupta vardı ya Ezan(Dj Bl3nd Remix) ona benzeyen sesler çıkıyor mağaza titriyor gibi oluyor.Cenk birden ağlamaya başladı.Kolye kolye diye sayıklıyor.Kafayı yeme raddesine geldim ne olduğunu anlamıyorum.Çok eğleneceğiz diye geldiğimiz yerde daha eve dönebileceğimiz bile kesin değildi.En sonunda ben sordum ne kolyesi diye.Gördüğüm çocuk vardı ya dedi.Evet dedim.İşte onun boynundaki kolye babamın kolyesiydi dedi.Artık şaşıracak yerimiz kalmamıştı.Bu kadar enteresan olayı birlikte ilk defa yaşıyordum.Sonra konuşmasına devam etti:Çabuk burdan gitmeliyiz içeride düğün var.Biz düğün deyince uyandık tabi mevzuya.Neyse Mert i elinden tuttum hadi kalk gidiyoruz burdan diye.Bana boş boş baktı.Sonra önüne döndü.Peki keçi nolacak onu içerde bırakıp mı gideceğiz dedi sakin bir ses tonuyla.Cenk siktir et keçiyi gitmemiz lazım diye bağırdı ve elinden tutup kaldırdı.Eve nasıl gideceğimizi bilmiyorduk ve nereye gideceğimiz veya ne yapacağımız hakkında da en ufak fikrimiz yoktu.Tek isteğimiz mağaranın çevresinden uzaklaşmaktı.30 dk felan yürüdük.Uzakta bir ışık gördük.Yakınlaştığımızda bir ev olduğunu farkettik.Işıkları yanıyordu.Hepimiz çok sevinmiştik herkes birden hızlandı eve doğru yürüyoruz.Ben tam bağçe kapısını açacam arkadaşlardan biri sırtıma dokundu ve yan tarafı gösterdi.Evin yaklaşık 40 50 m ilerisinde bir mezarlık vardı.Görünce herkes birbirine baktı.Bu kadar ıssız bir yerde mezarlığın işi ne diye.En sonunda Cenk hadi yürüyün girelim yoksa burada ölecez kurulanmamız lazım dedi.Evin zili yoktu.Kapısını tıklattım açan olmayınca 1-2dk tekrarladım.En sonunda 65-70 yaşlarında bir kadın kapıyı açtı.Gözünden şaşkınlığı okunuyordu.Sessizliğin ardından ben İyi geceler tanrı misafiri kabul eder misiniz? dedim.Geçin içeri dedi kadın şaşkınlığını atlattıktan sonra içeriye geçtik.Ben detaylara girmeden hemen anlattım.Arkadaşlarla buraya dolaşmaya geldiğimizi ve kaybolduğumuzu,evi bulamadığımızı anlattım.Diğer olaylardan bahsetmedim.Neyse kadın sevecen bir dille bu geceyi burada geçirebileceğimizi yer olduğunu söyledi.Bize kurulanmamız için havlu battaniye felan verdi.Oğlunun kıyafetlerinden getirdi.Neyse herkes oturdu içeriye.Ben kadına mezarlığı sordum.Kadın sanki hiç duymamış gibi hadi size Allah rahatlık versin ben yatıyorum dedi ve gitti.Herkes birbirine bakıyordu ama kimse konuşmuyordu.Ortama derin bir sessizlik hakimdi.En sonunda ben hadi yatalım yarın da kalkıp babanı ararız bizi götürür ben daha da dağda kalmam dedim.Herkes onaylar bir biçimde baktı ve bir kişi kanepeye geri kalanlar yer yatağına dizildi.
    Gece birden yüksek sesle kapı çalmaya başladı.Birisi sanki kapıyı kırmak istercesine vuruyordu kapıya.Ben hemen bizimkileri kaldırmak için ayağa kalktım ama Cenk yerinde yoktu.Neyse kaldırdım herkesi Cenk nerde diye sordum kimse bilmiyordu ve kapı hala aynı şiddette çalmaya devam ediyordu.Neyse biz hepimiz kapıya doğru yöneldik.Kapıyı açtım karşımda biri çamurla kaplı biri vardı.İlk başta bi afalladım sonra Cenk olduğunu farkettim ama birşey diyemiyorum ondan bekledim ilk hamleyi.Biraz bekledi ve gülerek :Düğün çok güzeldi niye gelmediniz dedi kekeleyerek ve titreyerek.Bize kal geldi o an.Birşey diyemedik bir süre sonra içeri aldık kadın geldi ne olduğunu sordu biz de arkadaş çamura düşmüş dedik çok sorgulamadı banyoyu gösterdi ve geri yattı.Biz Cenk i yıkayıp yatırdık ama uyuyamıyoruz böyle birbirimize bakıyoruz.Cenk ve Mert uyudu geri kalanımız sohbet etmeye başladık.Gün ağarana kadar uyumadık.Saat 6 civarı Cenk ve Merti uyandırdık hadi kalkıyoruz diye.Kaldırdık onları dışarıya çıktık en son ben çıkmadan bi teyzeye teşekkür edelim dedim o kadar bizi evine aldı.Geri eve girdim kapıyı tıklattım.Ses gelmeyince içeri girdim.Kimse yoktu içeride.Yatak bile yoktu sadece duvarlarda garip garip resimler vardı.Hislerim hemen evden dışarı çıkmamı söyledi hemen bizimkilerin yanına gittim.Uyuyordu herhalde uyandırmadım ben de dedim.Sonra bahçe kapısına doğru ilerledim ve yerde çamurlu ayak izlerini gördüm.Enteresan bir biçimde bahçe kapısının önünde kesiliyordu.Ben hemen bizimkilerin yanına döndüm siz burada bekleyin Oğuz benle gelsin telefon çeken bir yerden Cenkin babasını arayalım dedim.Herkes onayladı.Oğuza durumu anlattım işte ayak izlerini.Oğuz birşey söylemedi.Ben gel şöyle dolaşalım hem telefon çeken bir yer ararız hem de ayak izlerine bakarız dedim.Ayak izlerini takip ede ede yürüyoruz.Ayak izlerinin devamının mağaraya gittiğini farkedince Oğuzla birbirimize baktık.Ben daha fazla kurcalamanın manası olmadığını telefonun da çektiğini söyledim.Cenk in babasını aradık bulunduğumuz yeri bildiğini oradan ayrılmamamızı söyledi.Yaklaşık 2-2.30 saat orada oturduk en sonunda araba göründü uzakta.Hemen koşa koşa arabanın yanına koştuk.Arabaya yerleştik.Oğuz kadının da uykusu ne ağırmış dedi.Ben de buruk bir gülümsemeyle aynen dedim.Cenk in babası neden dönmek istediğimizi sorunca hemen ben internet yok yapacak birşey de yok dedim.Cenk in babası gülerek asosyal piç seni bakışı attı.Cenklerin evine gittik eşyalarımızı yükledik ben direk otogara bırakmasının uygun olacağını söyledim.Diğer arkadaşlarda onayladı.Yolda aklıma birden mezarlık aklıma geldi.Cenk in babasına sordum:Ali amca bizi aldığın yerdeki mezarlık ne alaka o kadar ıssız bir yerde?Cenk in babası önce bir şaşırdı sonra :Orada mezarlık yoktu ki dedi.Ben de biraz düşünüp:Yanlış görmüşüm herhalde dedim ama gece o mezar taşlarını gördüğümü adım gibi hatırlıyordum.Sabah dikkatimi çekmemişti ama.Neyse üstünde durmadım bu konunun otogara geldik herkes gideceği yere en yakın bileti aldı.Benim en yakın saat 2.30 daydı.En son benimkiydi.Herkesi uğurladım sonra benim otobüs gelince bindim.Direk yerime oturmamla uyumam bir oldu o yorgunlukla.Rüyamda o kadının evindeydik.Ben kalkıyordum Cenk i yerinde göremiyordum.Hemen odaları dolaşıyordum.En son kadının odasına girdiğimde o gördüğüm resimlerin yere düştüğünü resimlerin arkasında garip garip çizimler olduğun görüyordum.Hemen o korkuyla evden çıkıyordum.Mezarlıktan ses geldiğini farkedince oraya doğru yöneliyordum.Dikkatimi birşey çekiyordu hiç bir mezarın mezar taşı yoktu.Bir tanesinde vardı onda da Cenk in ismi yazıyordu.Ben şaşkınlıkla mezara bakarken birden bir el çıkıyordu ordan ben de eli çekiyordum.Cenk i görüyordum tam ona ne olduğunu sorarken birden iskelet oluyordu.Ani bir şekilde uyandım.Yanımda 50 55 yaşlarında biri vardı.Bişey mi oldu dedi sevecen bir sesle.Ben de kötü rüya görmüşüm işte birşey yok teşekkürler dedim.Hemen muavini çağırdı su istedi.Suyu içtim teşekkürler dedim.Ben Ünal dedim Ben de Cenk dedi.O an acayip şaşırdım hem daha yeni arkadaşımı rüyamda görmüştüm hem de cenk isimli yaşlı pek tanıdığım yoktu.Yol boyunca nerde okuyon vb. muhabbeti geçti.Uyumadım bende.Neyse işte 1-2 ay garip garip rüyalar devam etti.Sonra kesildi.İşte kendimi toparlamışım tatile gelmişim eve.Bir gün telefon geldi Cenk ten.Hemen açtım o zamandan beri görüşmemiştik.Telefonda titreyen yaşlı bir ses Cenk in babası olduğunu söylüyordu.Ben hemen hatırladım Ali amca nolmuştu dedim.Biraz sessizlikten sonra oğlum Cenk öldü dedi ve ağlamaya başladı.Ben o an hiçbirşey düşünemedim.Kal geldi resmen.Telefonda 1 1.5 dakkalık bir sessizlik oldu.Sonra Ali amca neyse oğlum sen haber verirsin diğerlerine dedi ben de tabiiki veririm dedim ağlamaklı bir sesle.Telefonu kapattım ve yatağa atlayıp ağlamaya başladım.Bizimkileri aradım hemen herkes bilet aldı gittik memleketine Cenk in.O olaydan sonra Cenk in psikolojisinin bozulduğunu çok fazla ilaç alarak intihar ettiğini öğrendik.Hala bu olaydan kendimi sorumlu tutarım çünkü planı ben yapmıştım Cenklerin dağ evi olduğunu öğrendiğimde.Her gece kafamı yastığa koyduğumda,kendimle baş başa kaldığımda o suçluluk beni köşeye kıstırır.Cenazeden bu yana adam akıllı uyku uyayamadım.Günlük 3 4 saat uyuyabiliyorum geceleri devamlı Cenkle ilgili rüya görüyorum ve günde 4 5 kere uyanıyorum.Böyle yaşamaya devam etmek bana çok koyuyor tabi buna yaşamak denirse ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuvalete bebek kafası ney biri düşük mü yapmış. Mağaradan evi zor bulmuşsunuz tekrar mağaraya neden dönüyorsunuz.
    Yolu bulmak için neden keçinin peşine düştünüz. Ruya tabirinde keçi iyi sayılmaz. Kadim varlıklar keçi öküz şeklinde görülür.
    Bu nun yerine en yakın patikadan gördüğünüz bir ışığa doğru yürümeniz yeterliydi. İnsan yolunu kaybedip mağraya ulaşmaz. Mağralar hep zirvede olur. Mağraya ulaşmak için tırmanmak gerekir. Ödü pokuna karışıp koşarak kaçan biri iniş.aşşa koşar.

Zebani çıkmadı. Köy yerin de otogar olmaz şehir de olur... Köyden önce şehir merkezine gitmen gerekir...

• Birader bu forumdan kimse bu kadar uzun postu okumaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D81679280

Birader bu forumdan kimse bu kadar uzun postu okumaz.
    Ben okudum 3 dk mı aldı.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    aferin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D81679280

aferin sana
    Sana bir şey sorcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilader ne ayaksin

? ZaLim biR inSanSan kÖtuluĞünü bİze YaymA sebEBİn NeDir? biLadErim CevapLa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    soramazsın genç

• Okudunuz mu lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Okudunuz mu lan
    Ben okudum çok saçma kaybolmuşlar da yakı bir yerde malta bulup oraya çıkmılar , düz alanda mağra olmaz. Malta kayalık yamaçlı yerde olur. Işıksız tabelasız yolsuz mağrayı nasıl byluyorsun.

Cin düğünü hadi neyse doğru olabilir. Genel eski anlatımlarda hep var.

• Bu kadar yaziyi kim okuyacak ya
    Özet gecsin biri ivedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Bu kadar yaziyi kim okuyacak ya
    Özet gecsin biri ivedi
    Duvarda gölge şeklinde bir nevi.şekil görmüşler.

Hocaya sormuşlar cin düğünü demiş
    Hahahahahaha diye gülmüşler.

Kebab yapmak istemişler tuzu unutmuşlar.

Köy yerine oynamak için yanlarına ps3 almışlar. Ne garip ki ilk defa gittikleri yerde tv var olup olmadığını bile bilmeden ps3 almışlar

Köy yerine yatıya gittiğiniz de o rakıyı birayı size içirtmezler o kebabıda futursuzca bir gece yapamazsınız. Zaten yapamışlarda.

Kebab için çalı çırpıyı nerden buldunuz bir gece vakti hemde

Tuvalete mıçmaya gitmişler çocuk kafası görmüşler hep beraber2 mıçmaya mı gittiniz. Paranomaneyak tek bir kişi üzerinde oluşur. Zaten bu olaylar kişinin beynin ona oyun aynamasından kaynaklanır. Hep birlikte aynı halisyasyonu görmeniz ot içil kafayı çekseniz bile mumkün değil

Bunlar korkup kaçmışlar. Kaybolup bir mağraya girnişler. Lan insan korkunca bayır alla koşar bunlar dikine yukarımı kaçmış
    Düz ovada mağra olmaz mağra kayalık yamaç lı olan yerde olur.

En saçma yerş lan burası tatil köyünü nasıl bir köy burasu köyde otogar varrr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Duvarda gölge şeklinde bir nevi.şekil görmüşler.

Hocaya sormuşlar cin düğünü demiş
    Hahahahahaha diye gülmüşler.

Kebab yapmak istemişler tuzu unutmuşlar.

Köy yerine oynamak için yanlarına ps3 almışlar. Ne garip ki ilk defa gittikleri yerde tv var olup olmadığını bile bilmeden ps3 almışlar

Köy yerine yatıya gittiğiniz de o rakıyı birayı size içirtmezler o kebabıda futursuzca bir gece yapamazsınız. Zaten yapamışlarda.

Kebab için çalı çırpıyı nerden buldunuz bir gece vakti hemde

Tuvalete mıçmaya gitmişler çocuk kafası görmüşler hep beraber2 mıçmaya mı gittiniz. Paranomaneyak tek bir kişi üzerinde oluşur. Zaten bu olaylar kişinin beynin ona oyun aynamasından kaynaklanır. Hep birlikte aynı halisyasyonu görmeniz ot içil kafayı çekseniz bile mumkün değil

Bunlar korkup kaçmışlar. Kaybolup bir mağraya girnişler. Lan insan korkunca bayır alla koşar bunlar dikine yukarımı kaçmış
    Düz ovada mağra olmaz mağra kayalık yamaç lı olan yerde olur.

En saçma yerş lan burası tatil köyünü nasıl bir köy burasu köyde otogar varrr.

Alıntıları Göster
    Hocam sen kafami iyice karistirdin ben bu konuyu pas geciyorum o zaman
    Yorum yapmicam

• cin düğünü iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fistoffury

20 yaşındayım :D

• Guzel hikaye

• Zebani varsa okucam söleyin bari

• sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Zebani yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Zebani varsa okucam söleyin bari
    zebani yok hocam çocuk kafası var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.