Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇEN KORKUNÇ OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün sabah ezanıyla birlikte uyumak için yatağa girdim bizim buralar çok sıcak olduğundan cam mam açık hep ezan bittikten sonra çıplak sesle
    galiba kuran okuma sesleri geliyordu bağra bağra normalda en ufak sese havlayan hırlayan köpegimde tık yoktu bende dinle imanla pek aram olmadıgından normaldir dedim ses kesilidikten sonra evin içinde sanki bi ucundan bi ucuna koşan biri var gibi ses geldi çoktan azalarak ve yemin ediyorum titremeyi hissettim
    ardından fısıltılar ama nasıl birden çok kişiden geliyor gibi amam tek kelime anlamadım davudi bir sesti bu arada köpekte tık yok gözleri açık duruyor sanki donmuş
    besmele cekeyim fatiha falan okuyam diye geçirdim aklımdan iki yüzlülük gibi hissetim dondum kaldım öyle gayet güzel bir gün geçirmiştim etkisinde kalabilcegim bişeyde yoktu çok korkuyorum şimdi uyumaktan ne yapmam gerek

• Vermicemi dünle düzelirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick ve mesaj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick-Konu uyumu.

yazmak zorundaydım

edit : Geç kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 5 Temmuz 2014; 0:40:21 >
  • arkadaşlar ne yapmam lazm yardm ya nasıl uyucam tamam gülüyonuzda
  • Köpek olan yere gelmezler. Boşuna korkmuşsun

• o saate kadar bekliyosun ve sabah namazını kılmıyorsun bare ramazanda kıl kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim nas ,felak suresini oku bol bol. bişey olmaz korkma bazen banada oluyo öyle biri dokundu gibi oluyorum
  • Korkma yat uyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.